Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcan bu tek şişle örülüyor demi o çiçekleri sonradanmı monte ettin ayrıca çok güzel olmuş bende 4 tana battaniyem var ikizlerim varken annem kayınvalidem ikişe ikişer ördüler ama boş kaldılar

nurcan bu tek şişle örülüyor demi o çiçekleri sonradanmı monte ettin ayrıca çok güzel olmuş bende 4 tana battaniyem var ikizlerim varken annem kayınvalidem ikişe ikişer ördüler ama boş kaldılar
evet canım tek şiş çiçeklerde sonradan eklendi...
o bataniyeleri göremiyeceğin bir yere sakla
inşallah çok yakında bebğin olursa içinde sarıp sarmalıyacaksın

günaydın kızlar . KAMERİN tefriciyesini bitirdim cuma duaya gelemeye bilirim haberiniz olsun okudum
sağol teşekür ederimm
slm kzlar nasılsınızz 2 gündür acayip yorgunumm
yavrumun iyesini batırmışımm hiç durmuyorduu saolsun komşu düzeltii(((((
kıslar ben iyi bi anne değilmiyim yaa
kuzum kendini suçlama yaa olacak şeyler bunlar
canım benim
reklam yapmışta hangi hastaneymiiş bide onu deseymiş
tıbişimmmmmm canım sağol bebeemmmm seninkide sağlıklı doğsun inşallahhhbu arada annelere gidecektiniz hani dinlenmeye gitmediniz heralde kendinize dikkat edin olarmı
takma böyle şeylere sen strese girme kendine iyi bak
görüşürüzzzzzzz

tubişi dün aradım fenaydı yine, evde yemek pişirip yiyemiyrmuş dün aradığımda dışardaydılar eşi yemeğe götürecekti

bana herşey onları hatırlatıyor bilgisayarı açar açmaz her gün önce onların vidyolarına ve resimlerine bakarım

canım benim biliyosun dimi seni almadan cennete girmicekler onlarrr allah sana çok büyük sabır versinn kız istanbulda olsaydın senle gezerdik fıldır fıldırrrr

bana herşey onları hatırlatıyor bilgisayarı açar açmaz her gün önce onların vidyolarına ve resimlerine bakarım
böyle izleyerek hasretin diniyormu ?dinmiyo !! peki izleyerek keyif alıyormusun?hayır!! ozaman kendine işknece etmeyi bırak moralini bozacak seni üzecek hiç birşey izleme ve görme tamammı
ellerine sağlıkkkkk çok güsel olmuşş
teşekkür ederim tatlım sağol

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrr koton da büyük indirim varrr çok güzel gömlekler aldık kocacımaaa hem de 20 tl nin altına tavsiye ederimm

ben de çıkıyorum kısa bi süre için kahvaltı yapacamm evimi biraz silip süpürücem yemek yapacamm ohooooooooo akşam oldu bileee haaa bide hastaneyi arıyım bakalımm öptüm hepiniziiii

ben tam ev kuşuyum pek gezmem ve kendimi üzmeyi çok iyi bilirim ikizlerim olana kadar 3 aylık karnımda kaybettiğim bebeğimin ultrasun resimlerine bakar bakar ağlardım hala saklarım biraz geçmişte yaşarım yaşadıklarımı ne unuturum nede unuttururum sürekli bahsederim mesela geçensene bu zamanlar yavrularım karnımdaydı 5 aylıktı farkındaysanız her fırsatta sizede bahsediyorum benim ağlamaya sürekli bir bahanem vardır

kızlarrrrrrrrr koton da büyük indirim varrr çok güzel gömlekler aldık kocacımaaa hem de 20 tl nin altına tavsiye ederimm
güle güle kullansın eşin..kızz sen neden almadın bişey üstüne :86:
ben de çıkıyorum kısa bi süre için kahvaltı yapacamm evimi biraz silip süpürücem yemek yapacamm ohooooooooo akşam oldu bileee haaa bide hastaneyi arıyım bakalımm öptüm hepiniziiii
güle güle canım kolay gelssin benimde çok işim var çıksam fena olmaz

güle güle kullansın eşin..kızz sen neden almadın bişey üstüne :86:

güle güle canım kolay gelssin benimde çok işim var çıksam fena olmaz

sorma canımm yaaa fırsatım olmadıı 9 a doğru çıktık evden 9 da vardık 1 2 mağaza bakana lkadar saat 10 oldu kapanıyo dediler ben kaldımbişey alamadan

güle güle pınar kolay gelsin ben burdayım işini bitireni beklerim.Nurcan önerilerin için teşekkür ederim benim huyum bu hekez aynı tavsiyede bulunuyor kafayı sıyıracan diyorlar ama napıyım ben buyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…