bu arada leydimin prensesi için yaptım (sipariş üzerine)
evet canım tek şiş çiçeklerde sonradan eklendi...nurcan bu tek şişle örülüyor demi o çiçekleri sonradanmı monte ettin ayrıca çok güzel olmuş bende 4 tana battaniyem var ikizlerim varken annem kayınvalidem ikişe ikişer ördüler ama boş kaldılar
sağol teşekür ederimmgünaydın kızlar . KAMERİN tefriciyesini bitirdim cuma duaya gelemeye bilirim haberiniz olsun okudum
kuzum kendini suçlama yaa olacak şeyler bunlarslm kzlar nasılsınızz 2 gündür acayip yorgunumm
yavrumun iyesini batırmışımm hiç durmuyorduu saolsun komşu düzeltii(((((
kıslar ben iyi bi anne değilmiyim yaa
canım benimsaol canım benim snana da gösteririm teyzesii çikini merak etme quzumm
ohh maşlah aplamm çok şükürrr maşalahhhhhh
aPLAM BENDE 100 TANE ALIYIMM MELEĞİMEEE
BİLMİYORUM CANIM YA ÇOK KÖTÜYÜM BENİM YÜZÜMDEN ÇOCUKK HİÇ UYMADII GÖZÜMÜN İÇİNE BAKA BAKA AĞLADIII SAATLERCEE UYUTTUM
10 DK UYKU UYANIR OLDUU ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ İYİ AMA İÇİME DERT OLDUU
reklam yapmışta hangi hastaneymiiş bide onu deseymişarkadaslar ben hastanede calısıyorum özel bir hastane yurt dısından gelen hastaalrımız oluyo gecenlerde bir çiftimiz 3düşük olmak üzere hep basarısız olmuslar yurt dısında ve türkiyede ilk denemede tuttular:)
tıbişimmmmmm canım sağol bebeemmmm seninkide sağlıklı doğsun inşallahhhsandık başına parti görevlilerini alıyolar diye biliyorum annemden dolayı ama sanırım sana gözcü olman için teklif gelmiş 120 tl galiba akşama kadar kolay geçiyo ama oy sayımı oldukça zor biyere çıkamıyosun sürekli dedektif gibi izlemede polucaksın oy sayanlara bakıcan oy verenlere bakıcan mutlaka sorunla karşılaşıp hatta tartışma bile yaşıcan ben bunlara şahit olmuştum annemin yanına giderken ama şuan nedir nasıldır pek bilemicem o günümüdeböledeğerlendireyi,m dersen iyi fikkir ama sıkıya gelemme dersen düşünme bile şekercim
allah kolaylık versin alllah utandırmasın canımmmmmmmmmmm
amiiiiinnnnn darısı başına ama soruunsuz problemsiz olanından canımmmmmmmm
gözünüz aydınnn allah analı babalı büyütmek nasip etsin darısı başına olsun canım
eeeeeeee bundan ne çıkarmalıyız yurt dışından hasta gelmesi çokmu olağanüstü bi durum sizce verdiğiniz örnek oldukça basitşurda 4 kez olmadıda bu merkezde tek seferde tuttu ne demek neredeyse tüp bebek tedavileri birbilerine çok benziyuor ilaçların amacı aynı tedavinin hedefi belli birde olmaz ikide şanstır nasiptir tutar
eğerki niyetiniz hastanenizde göze girmek,prim yapmak yada oraya hasta taşımaksa lütfen burdaki bağrı yanan arkadaşlarımı ve onların bu zaafını kullanmayın etkilemeyede çalışmayın bu durum tamamen kişisel tercihle alakalıdır neresi kafama uyarsa oraya giderim olmazsada kimseyi suçlamam
hoşçakalın
takma böyle şeylere sen strese girme kendine iyi bakya insanın canı sıkılıyo bilmiş bilmiş konuşuyolar çalıştığı hastanenin neci olduğu bile belli değil mesajlarını inceliyorum birisininede çalıştığı hastaneden dişçi önermiş sanki çocuk sorunu grip gibi bişeyde kkolayça hastane reklamı yapmaya çalışıyo eğer o kadar iyi bir hastaneyse çalıştığı yer kilo alamıyorum diye topic açacağına hastane hekimlerinden derman istesin önce kendibaşına merhem sürsün yani neyse ya bende nabersin şeker parçam
bi bakınayım dedim koca hasta ben hasta fenalardayızzzzzzzzzz
öperim seni kooocaman asim meleğim
teşekkür ederimm..harikaa olmuş nurcan ellerine sağlık canımmmm inşallah kendi bebeğine de yaparsın yada bebeklerinee
tubişi dün aradım fenaydı yine, evde yemek pişirip yiyemiyrmuş dün aradığımda dışardaydılar eşi yemeğe götürecektisağol teşekür ederimm
kuzum kendini suçlama yaa olacak şeyler bunlar
canım benim
reklam yapmışta hangi hastaneymiiş bide onu deseymiş
tıbişimmmmmm canım sağol bebeemmmm seninkide sağlıklı doğsun inşallahhhbu arada annelere gidecektiniz hani dinlenmeye gitmediniz heralde kendinize dikkat edin olarmı
takma böyle şeylere sen strese girme kendine iyi bak
görüşürüzzzzzzz
bana herşey onları hatırlatıyor bilgisayarı açar açmaz her gün önce onların vidyolarına ve resimlerine bakarım
böyle izleyerek hasretin diniyormu ?dinmiyo !! peki izleyerek keyif alıyormusun?hayır!! ozaman kendine işknece etmeyi bırak moralini bozacak seni üzecek hiç birşey izleme ve görme tamammıbana herşey onları hatırlatıyor bilgisayarı açar açmaz her gün önce onların vidyolarına ve resimlerine bakarım
teşekkür ederim tatlım sağolellerine sağlıkkkkk çok güsel olmuşş
güle güle kullansın eşin..kızz sen neden almadın bişey üstüne :86:kızlarrrrrrrrr koton da büyük indirim varrr çok güzel gömlekler aldık kocacımaaa hem de 20 tl nin altına tavsiye ederimm
güle güle canım kolay gelssin benimde çok işim var çıksam fena olmazben de çıkıyorum kısa bi süre için kahvaltı yapacamm evimi biraz silip süpürücem yemek yapacamm ohooooooooo akşam oldu bileee haaa bide hastaneyi arıyım bakalımm öptüm hepiniziiii
güle güle kullansın eşin..kızz sen neden almadın bişey üstüne :86:
güle güle canım kolay gelssin benimde çok işim var çıksam fena olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?