Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

seni anlıyorum yaşadıkların kolay değil bir değil iki yavrunu kaybetmişsin ama kendini harap ederek bir yere varamazsın .Allah sabrını versin canım ..pınar arkadaşımında dediği gibi seni cennetin kapısında bekliyo olacaklar birde böyle düşün tatlım ..

tubişi dün aradım fenaydı yine, evde yemek pişirip yiyemiyrmuş dün aradığımda dışardaydılar eşi yemeğe götürecekti

yazık ya tubişimeeeee bir kurtulsaydı bulantılarından gelip zoytarılıklar yapsaydı bize ecikk gülerdik
bu arada senin durumun noldu nurcik bi gelişme varmıııı

neyse kızlarrr size doyum olmuyoooo işler beni bekliyooooo karnım zil çalıyooooo

ayşeeecimmm oyalanmaya çalış bakk daha tozlarını almamışsın burdan görüyorum hadi git al daaa gell bakiyimmmmmmm

benim biraz daha gayret edersem bitmek üzere işlerim tuvalet ve mutfak kaldı
len sen temizlikmi yapıyon bir taraftan.. bende diyom kankimden ses seda yok bugün
yazık ya tubişimeeeee bir kurtulsaydı bulantılarından gelip zoytarılıklar yapsaydı bize ecikk gülerdik
bu arada senin durumun noldu nurcik bi gelişme varmıııı
he valla özledikk onunla gırgır şamata yapmayı

bende gelişme olmaz olurmuu :97:adet sancılarım başladı karnım gurullduyoo her an patlamay hazır volkan gibiymm :95: :95: :95: memelrdee indii

Son düzenleme:
valla benimde 6 kadar olmadi ayrica hafiften rahatsiz etmeye baslamisti niye olmuyor falan filan diye neyse annem 2 kadina toplayip vermisti bogurtlen kokunu dur dedi sanada toplayim hem icinde iltihap varsa onuda soker diye...birde annem bana hamileyken ayaklarini usutmus ben direk idrar yollarimda enfeksiyonla dogdum senelerce hic kesilmedi..ilac kullandim yine ayni sekilde..buna bagli olarak olmaz diye dusunurken..internettede arastirdim bir bayanda 20 gun sabah ac karninia esi ile beraber kullanmis..20 21 gun hamile kalmis...bende dalga gectim dedimki sacmaliga bak hic ole seymi olur bende deniyecem bakim dedigi dogrumu...velhasil denedim 15 gunde hamile kaldim adettin bittigi gun kullandim esim icmiyordu birde tank tozlarindan aldim aksamdan aksamdan caktirmadan dayadim icirdim...simdi cok sukur rabbim oncelikle nasip etti cok sukur

valla baktin uzun sure olmuyor dene allahin otunun suyu hemde icini temizler adet sokucuymus...

tarifini yazayim normali
yarim kilo koydum ben taze bogurtlen koku 6 litre su 1 litre kalana kadar kaynat

sabahlari cay bardagi ile ic gitsin...esin icmek istemezse onada benim yontemi kullanabilirsiniz ac karnina olmasada yinede faydasini alsin...

kaynayan kokleride atmadim onlari yine su koyup kaynattim o suyuda sifa niyetine aksamlari zaten tadi kokusu kalmadi sadece hafif bir kirmizilik suda..ictim gitti...

arastirmama gore bilimsel olarakda rahim duvarini kalinlastirip guclendiriyormus hemde saglikli yumurtalarin olusmasini sagliyormus..icinde dollenmeye sakincali olan enfeksiyon kist gibi seyleride kucultuyormus normali ilk ay olmassa 3 ay duzenli kullanmak gerekirmis..

he tanidigim iki kadinin 10 senedir cocugu olmuyordu ayni yontemle hamile kaldilar birde ben 3 listedeyim simdi...baktik cevremizde birinin olmuyor hemen tavsiye ediyorus...dedigim gibi allahin suyu ne zayiflama haplarini yutuyor millet icinde ne oldugunu bilmeden bu suyu icmek zor olmasa gerek...

ah canım benim üzme kendini bacım zaten çok heveslenmemişindir inşallahhhseni seviyorummm

böğürtlen kökünün tazesimi oluyormuş anlamadım ben burda ilk defa hayıt tohumu diye bişey duydum aldım ezmek ne zor içen oldumu hayıt aktar ezsin yoğurda katıp yesin demiş ben onu bile düzenli kullanamıyorum sizler nasıl tükettiniz kullanan varsa tabii

paylaşım için teşekkürler canım ..böğürtlenin faydalı olduğunu duymuştum hatta bir kaç gün içtim ama düzenli değil ...Allah bebeğini sana bağışlasın

nurcan yumurtlama zamanı memeler şişiyormuymuş ben hiç anlamam
valla canım bilmiyorum benim ilk defa bu kadar belirgin bir şekilde şişmiştiler gerçi yalan olmasın tüp tedavisindede baya silokon takmış gibi şişmişlerdi :))..ama normalde hiç göğüslerim böyle olmazdı adet öncesi ağrı olurdu sadece..bundan sonra kendimi dinlemiyecem bu belirtim var şu belirtim var diye :95::95::95::95:anasını satayımm bütün belirtileri yaşıyoruz ama tık yokk

çok sağol canım gözün ardın seninde deniyelim bizde

ah canım benim üzme kendini bacım zaten çok heveslenmemişindir inşallahhhseni seviyorummm
bende seni seveyrummmm
ben kullanmıştım ama dediğim gibi düzensiz..yukarda arkadaşın yazdığı gibi hazırlanyor canım

bogurtlen agacinin koklerini sokup temizleyip birkac gun kurumaya birakirsin...boylelikle taze sokum oldugu icin faydasi daha fazla olacaktir..Ama turkiyede aktarlarda satiliyormus cok pahali birsey degil boyle odun parcalarina benziyo....

kız nurcan ben belirtileri bilmiyorumki heveslenip takip edeyim ateş ölçümünüde burda duydum benim memişlerde tüp tedevisinde ağrıyıp şişiyor normalde hiç farketmem şimdi benim yumurtlamammı oluyor aceba çünkü memelerim koltuğumun altından başlayarak ucuna doğru ağrıyor ama akıntım yok

bogurtlen agacinin koklerini sokup temizleyip birkac gun kurumaya birakirsin...boylelikle taze sokum oldugu icin faydasi daha fazla olacaktir..Ama turkiyede aktarlarda satiliyormus cok pahali birsey degil boyle odun parcalarina benziyo....

tamam canım hayıt tohumunu içip bitire bilirsem onuda deneyim inş.

çok sağol canım gözün ardın seninde deniyelim bizde

tesekkur ederim canim allah herkese nasip etsin bende doktora gitmeden son cagre olarak kullandim...

birde bende sizin gibi aman ne sacma sey olarak baktim ne yarar olacak diye dusundum...

birde istanbuldayken calisirken cok usuturdum meyva caylari icerdim bir kac defa bogurtlen cayini ictikten hemen bir kac saat sonra butun agrim acim gidiyordu dedigim gibi bebeklikten rahatsizligim vardi iltihap nasil temizlenirdi...sonra her usuttugumde onu kullandim cok faydasini ozamanda gormustum...onada birazda bagli kalarak ya olurmu olur aslinda diyip yine dedigim gibi sacmaliktir ama deneyim dedim...

rabbimden gonulden istersen hersey olur..allah her isteyene nasip etsin

sabah geldiğimde dedim ya bir yandan işleri yapıyorum

canım bu göğüs ağrıları bazen yumurtlamanın belitsi oluyo bazen hamilelik bazende adet belirtisi oluyor belli olmuyor yane ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…