kaçırmışım o mesajını :44:sabah geldiğimde dedim ya bir yandan işleri yapıyorum
tesekkur ederim canim allah herkese nasip etsin bende doktora gitmeden son cagre olarak kullandim...
birde bende sizin gibi aman ne sacma sey olarak baktim ne yarar olacak diye dusundum...
birde istanbuldayken calisirken cok usuturdum meyva caylari icerdim bir kac defa bogurtlen cayini ictikten hemen bir kac saat sonra butun agrim acim gidiyordu dedigim gibi bebeklikten rahatsizligim vardi iltihap nasil temizlenirdi...sonra her usuttugumde onu kullandim cok faydasini ozamanda gormustum...onada birazda bagli kalarak ya olurmu olur aslinda diyip yine dedigim gibi sacmaliktir ama deneyim dedim...
rabbimden gonulden istersen hersey olur..allah her isteyene nasip etsin
canım bu göğüs ağrıları bazen yumurtlamanın belitsi oluyo bazen hamilelik bazende yumurtlama belirtisi oluyor belli olmuyor yane ..
evet evett onlardan canımm...gittiğim bir kocakarı söylemişti bizim buralarda çok vardırcanım bişey daha sorucam ben yaban böğürtlen oluyor ya yol kenarlarında sulu yerlerde dikenli çalı gibi oluyor siyak küçük böğürtlenleri oluyor ondanmı yoksa iri böğürtlenleri olan ağaçlardanmı annen nasıl biyerden toplamıştı
ozaman sne erken yumurtluyorsun???adetim biteli bu gün dördüncü gün 7 nisanda bitti gerçi yumurtlasam ne olacak herif yok
canım bişey daha sorucam ben yaban böğürtlen oluyor ya yol kenarlarında sulu yerlerde dikenli çalı gibi oluyor siyak küçük böğürtlenleri oluyor ondanmı yoksa iri böğürtlenleri olan ağaçlardanmı annen nasıl biyerden toplamıştı
evet evett onlardan canımm...gittiğim bir kocakarı söylemişti bizim buralarda çok vardır
ozaman sne erken yumurtluyorsun???
bu arada sende ateş yöntemini denesene hem ne zamn yumurtladığını ne zaman çatladığını öğrenmiş olursun ..ben bu ay başlıyacam birde böyle deniyelimm
evet bildigin o yol kenarlarinda buyuyenlerden...ozel bir yeri yok ama koku cor zor cikiyormus bilgin olsun annem okadar ugrasmis bi kac bag ancak cikarabilmis..sukur bana yetti ama...hemen hemen her yerde vardir bogurtlen agaclari cali gibi zaten bodur boylu oluyor genelde siyah-kirmizi meyveli oluyor
senin sorunun neydi canımarkadaşım artık yavaş yavaş öğrenecem sizden yöntemleri ilkdefa bir ot deniyorum daha onu düzene bindiremedim
kamer bazen ilham gelip içime hisler doğuyove genelde çıkar bu hislerim ..bu mesajını okurken yine o ilham geldi ve bu böğürtleni yapıp içrsen şifa olacak sana diyorumcanım peki her seferinde tazesinimi kaynattın kaynattığın kaç gün gidiyor ona göre toplasın
Allah razı olsun canım bilgilendirdiğin içinkizlar bogurtlen kokunun esinizle beraber kullanacaksiniz cunku eger iki tarafta sorun varsa erkegede cok faydali saglikli spermler olusuyormus...ayrica adetiniz bittigi gun icmeye baslayin 20 gun kadar sabah ac karnina yumurtalarida hizli catlamasina sebeb oluyor bilginiz olsun....
senin sorunun neydi canım
kamer bazen ilham gelip içime hisler doğuyove genelde çıkar bu hislerim ..bu mesajını okurken yine o ilham geldi ve bu böğürtleni yapıp içrsen şifa olacak sana diyorumaltınada imzamı atıyorumm
canım peki her seferinde tazesinimi kaynattın kaynattığın kaç gün gidiyor ona göre toplasın
Allah razı olsun canım bilgilendirdiğin için
bizim tüp bebek raporumuz açıklanamayan infertilite diye çıktı fakültede yaptılar takibimi sorun söylemediler ama bende pco var kilom tüğlenmem ve sivilcem var bunu yeni öğrendim tüp bebek dr. söyledi benim adetim düzenlidir genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?