Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sağol arkadaşımm allah razı olsun yapıyım bakim belki tutar şu an adetliyim zaten tam zamanı bitince hemen başlarım artık teşeküerler

sağol arkadaşımm allah razı olsun yapıyım bakim belki tutar şu an adetliyim zaten tam zamanı bitince hemen başlarım artık teşeküerler

oh masallah tamda vaktine denk gelmis hadi rabbim nasip eder insallah bak goreceksin tutacak cok dua edeceksin bana coook

ama sunuda belirteyim eger ilk ay olmazsa 3 ay deniyorsun ilk ay rahim ici yada esinde bir sorun varsa bunlari temizliyor bide akintilarini takip et cunku bir sikinti varsa rahimde bu hemen kivamina koyuluguna ve kokusuna gore belli oluyor nasil temizliyor icini inanamazsin...

bir kac tavsiye
iliski sonrasi ayaga kalkma ayaklarini yuksek bir yere dik 20 dakka en az bekle ben yastikta koymustum belime dogru rahim cok yukarda benim cunku..
3 saat dus alma
birde sabah eger denk geliyorsa hem cok saglikli spermler ve yumurtalar oluyormus genelde sabah olmasina dikkat et
digerlerini biliyorsundur bunlar benim uygulamalarim tabi kolay gelsin :76:

cnm merhabaaaaa bu bilgiyi burda paylaştığın için çok teşekkür ederimmmmmm
hamilesin heralde rabbim tamamına erdirsin inşallahhhhh sorunsuz bi hamilelik geçirirsin umarımm..
bu söylediklerini mutlaka bende yapıcam rabbimden umut kesilmez belli mi olur belkim bizimde beişlerimiz gelirrrrrr

kızlar merhaba
o kadar çok üzgünüm ki yerimde duramıorum

kuzenimin 1 bucuk yaşında kız bebeği vardı kuzenimin eşi servis şoförü her zaman ki gibi bu sabah kalkmış adam işe gitmeye bu bebekte her sabah babasını uğurlamaya balkona çıkarmış bugün yine uğurlamaya çıkmış ama balkona değil babasının arkasından geliomuş babasıda o sırada arabaya binmiş ve çocuğu ezmiş adam ezdiğinin farkında bile değilmiş bikaç defa arabayı zorlamış tekere bişeyin takıldığını farketmiş bi inse baksa çocuk tekerin önünde kafası tamamen parçalanmış beyni felan dışarı çıkmış.baba şuanda şuurunu yitirmiş durumdaymış ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kızlar çok kötüyüm düşenebiliomusunuz annesi yani bnm kzenim de karnında 4. bebeğini taşıyor napsın ya napsın ALLAH ım büyük sabır versin başım çok ağrıyoooooo gidemiorum yanlarına aklım onlarda delirecem....

offf ya rabbim neler var ya böyle sınavlar daha zor allahım yardımcıları olsun başınız saolsun canım

ayyyyyy canım yaaaaaaaaaa çok kötü oldummm bebeciğim yaaaa:85::85::85::85::85::85:allahım rahmet eylesin kuzucum çok kötü oldum öffffffffffffffffffanasına babaasına sabırlar ver yarabbimmmmmmmmmmm

offffffffffffffffffffff okuyunca çok fena oldum yaaaaaaaaa
allahım büyük büyük sabırlar versin inşallahhhh ay ne yazacamı bilmiyorum offfffff çok kötü oldum yaaa ben yaaaaaaaaa

ayyyyyy canım yaaaaaaaaaa çok kötü oldummm bebeciğim yaaaa:85::85::85::85::85::85:allahım rahmet eylesin kuzucum çok kötü oldum öffffffffffffffffffanasına babaasına sabırlar ver yarabbimmmmmmmmmmm

amin canım ya çok kötü bişe aklımdan atamıorum el kadar bebe babası nasıl görmez yaaa
bu sabah bebek erkenden kalkmış devamlı ailesine el sallıomuş yavrum bilmiş yaa vedasını bile yapmış

amin canım ya çok kötü bişe aklımdan atamıorum el kadar bebe babası nasıl görmez yaaa
bu sabah bebek erkenden kalkmış devamlı ailesine el sallıomuş yavrum bilmiş yaa vedasını bile yapmış

offffffffff yapma yaaaaa kuzum benimmmmmm
alllahım kimselere evlat acısı vermesin
kızlarrrrrrrrrr hepimiz birkere daha hayırlsını isteyelim dileyelim
allahım vereceksen hayırlı sağlıklı bebişler var yarabbim acısını gösterme rabbimmm

ah kuzum benim yaaaaaaaaaa
allahım sen bizlere hayırlı evlatlar nasip et kurban olduğum rabbimmmmmm(aminnnnnnnn)

insallah canim umudunu yitirme rabbim hayirlisini versin herkese

kanim tamamen cekilmis durumda rabbim kimseyi boyle bir aci ile sinamasin allahim ailesine sabirlar versin allahim bogazim dugumlendi valla cok dikkat etmek lazim cook allahim yavrum melek geldi melek gitti ailesi rabbim acilarini alsin....insan delirir ya rabbi ne buyuk sinav kimsenin basina verme

kanim tamamen cekilmis durumda rabbim kimseyi boyle bir aci ile sinamasin allahim ailesine sabirlar versin allahim bogazim dugumlendi valla cok dikkat etmek lazim cook allahim yavrum melek geldi melek gitti ailesi rabbim acilarini alsin....insan delirir ya rabbi ne buyuk sinav kimsenin basina verme

kızlar sizlerle paylaşmak istedim
nolur kimse fena olmsın sadece kamerinde dediği gibi hayırlısi olsun RABBİM veripte geri almasın dualrımzı asla eksik dilemeyelim

ay cnm ya başınız saolsun çok kötü oldum varya rabbim sen koru bütün çocukları allah sabır versin ailesine.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…