Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” Yani: “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.BU DUAYI DİLİNİZDEN EKSİK ETMEYİN.ALLAH YARDIMCImız OLSUN.

ben bi yandan filmi seyrediyorum bi yandan yaprak sarmalarımı tencereye diziyorum anlıycan bende ses çıkmaması normal amaaaa sizi takip ediyorummmmmm:82::82::82:

saol cnm ağzına sağlıkkkk

huuuuu asi yaprak sarmasımı yaptın canımmmmmm ohhhh afiyet olsun bayılırımmmmgerçi bayılmayan yoktur heralde ona

öfffff akşam olsada eve gitsek zaten kocişimle limoniyiz hiçte çalışasım yokkkk canım sıkkkın bana 1 gün izin yetmiyorrrrrrr dinlenemiyorum kafam çokkkkk dolu offfffffffff

daaaaa kaveee içecediiikkkkkk:97::97::97:

of akşam da olmuyor bir an önce saat 5 :00 olsada eve gitsem çok yorgunum bugun offfff daha hastada olmadım ne yapacam ben ya bebek yok tahilde yaptım ayın 7 sinde olmam lazımdı olmadım bekliyorum hala.....

of akşam da olmuyor bir an önce saat 5 :00 olsada eve gitsem çok yorgunum bugun offfff daha hastada olmadım ne yapacam ben ya bebek yok tahilde yaptım ayın 7 sinde olmam lazımdı olmadım bekliyorum hala.....

hayırlısı cnm yaaaaa eğer bu ay strese girdiysen gecikme oluyo bazennn belki sende öle olmuşundurrr

offffffff evet 5 te çıkıyomuşun ne güzel ben 7de :84::84::84::84::84::84::84::84::84:stersten olmuştur gecikmen benimde aylardır gecikiyodu 2 aydır düzeldi çok şükür 28 gün didimmmi kapımı çalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…