Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” Yani: “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.BU DUAYI DİLİNİZDEN EKSİK ETMEYİN.ALLAH YARDIMCImız OLSUN.
huuuuu asi yaprak sarmasımı yaptın canımmmmmm ohhhh afiyet olsun bayılırımmmmgerçi bayılmayan yoktur heralde ona
öfffff akşam olsada eve gitsek zaten kocişimle limoniyiz hiçte çalışasım yokkkk canım sıkkkın bana 1 gün izin yetmiyorrrrrrr dinlenemiyorum kafam çokkkkk dolu offfffffffff
hayırdır cnmmmm koicişle niye aran limoniiiiiii
kimseler yokkkk nerdesiniz kızlarrrr
çıktım ben asi görüşürüz misafir geldiiiiiiiiiiiii
daaaaa kaveee içecediiikkkkkk:97::97::97:
of akşam da olmuyor bir an önce saat 5 :00 olsada eve gitsem çok yorgunum bugun offfff daha hastada olmadım ne yapacam ben ya bebek yok tahilde yaptım ayın 7 sinde olmam lazımdı olmadım bekliyorum hala.....
hayırlısı cnm yaaaaa eğer bu ay strese girdiysen gecikme oluyo bazennn belki sende öle olmuşundurrr
of akşam da olmuyor bir an önce saat 5 :00 olsada eve gitsem çok yorgunum bugun offfff daha hastada olmadım ne yapacam ben ya bebek yok tahilde yaptım ayın 7 sinde olmam lazımdı olmadım bekliyorum hala.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?