offffffff evet 5 te çıkıyomuşun ne güzel ben 7de :84::84::84::84::84::84::84::84::84:stersten olmuştur gecikmen benimde aylardır gecikiyodu 2 aydır düzeldi çok şükür 28 gün didimmmi kapımı çalıyor
kahvelerimiz hazırrrrrrrrr
abuuuuuuuu nefissssssss ellerine sağlık canımmmmmmmm hııııımmmmmmmm çok güzel olmuş aferin seni oğluma alırım ben
ben burdayım biyandanda tefrciyemi okuyayım 10 okuyup 1 yazıyım bari bitirip tekrar alıcam minik kkuzumun tefriciyesiiii oy teyzesi totosunu fıstıkını yesin onnunkızlar severken ama böyleyim bennnnn halammmmmm ay pardon teyzemmmmmmmmmmm kuşummmmm teyzeliğe nasıl alışacaksam hep hala çıkıyor ağzımdan
afiyet bal şeker olsun cnmmmmmabuuuuuuuu nefissssssss ellerine sağlık canımmmmmmmm hııııımmmmmmmm çok güzel olmuş aferin seni oğluma alırım ben
afiyet bal şeker olsun size cnm çok sıkkın valla....
afiyet bal şeker olsun cnmmmmm
ama benim sahibim varrr cnm ben sana kız doğuruyumda sen kızımı al oğlunaaaa
ah cnm yaaa kafvenin biride senin kuzummm sıkma canını beaaaa
kızlarrrrrrrrrrr dıaşrda işlerim vardı nları haletim geldimm yoruldummm valla yaaaaaaaa ama çay yaptım kendime dinlenirim şimdiiii çay bir tarftan sizler bir taraftannnnn
kızlarrrrrrrrrrrr buyrunnnnnnnnnnnnn sizlerede ikramedeyimmmmmmm
kızlarrrrrrrrrrr dıaşrda işlerim vardı nları haletim geldimm yoruldummm valla yaaaaaaaa ama çay yaptım kendime dinlenirim şimdiiii çay bir tarftan sizler bir taraftannnnn
kızlarrrrrrrrrrrr buyrunnnnnnnnnnnnn sizlerede ikramedeyimmmmmmm
akideler şekerler minnoşlar cicoşlar iyi akşamlar der ve çıkarım
hepinizi öperim
duruuuuuuuuuuu çok meşgulsün heralde bir bakıyorum gelmişsin sonra kayboluyosun saatlerce yaaa
günaydın didin bugün sadece gitti şimdide çıkma saatin geldi çıkacaksınn
güle güle aplammmm sana allah güç kuvvet versin inşalaaahhhh paşanı öp benim için hayırlı akşamlarrrrr
iyi akşamlar duru kulakkalrın çınladı heralde tamda sende bahsetmiştimmmmmm:79::79::79::79::79::79::79::79::79:
oyyyyy kurban olurum saaaaa
elimde iki iş var güya ikisini birden bitirecektim hedef koymuştum kendime bitirme çabası içindeyim canım
tamam canikom öperim bende seni öepiym gel bakiimmmm
galiba çınladı yazdıktan sonna görüdm
ben çıkar ve giderim hadin bayyyyy bayyyyyyyyy
tamam yarın görüşürüz çalışkan hatunnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?