Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

offffffff evet 5 te çıkıyomuşun ne güzel ben 7de :84::84::84::84::84::84::84::84::84:stersten olmuştur gecikmen benimde aylardır gecikiyodu 2 aydır düzeldi çok şükür 28 gün didimmmi kapımı çalıyor

cnm valla bende 2 aydır aynı gündü bu ay yine olamadım ne içmeliyim acaba sıkıntıda yapıyorum bilmiyom tahlil istemişti hasta olmadan yaptıramayacağım tabi çok sıkıldım beklemekten offffffffff:18:

ben burdayım biyandanda tefrciyemi okuyayım 10 okuyup 1 yazıyım bari bitirip tekrar alıcam minik kkuzumun tefriciyesiiii oy teyzesi totosunu fıstıkını yesin onnun kızlar severken ama böyleyim bennnnn halammmmmm ay pardon teyzemmmmmmmmmmm kuşummmmm teyzeliğe nasıl alışacaksam hep hala çıkıyor ağzımdan

sen haladamısın oh ne gozelllll ben sadece teyzeyimm oyyy kuzum yiyenim aklıma geldi amuuuuuu yisin tiysezi onun büllüğünnn oyyy kuzum benim yaaa çok ösledim ben yiyenimi durda bi telefon edem de konuşam aklıma geldiiiiii

abuuuuuuuu nefissssssss ellerine sağlık canımmmmmmmm hııııımmmmmmmm çok güzel olmuş aferin seni oğluma alırım ben
afiyet bal şeker olsun cnmmmmm
ama benim sahibim varrr cnm ben sana kız doğuruyumda sen kızımı al oğlunaaaa
afiyet bal şeker olsun size cnm çok sıkkın valla....

ah cnm yaaa kafvenin biride senin kuzummm sıkma canını beaaaa

kızlarrrrrrrrrrr dıaşrda işlerim vardı nları haletim geldimm yoruldummm valla yaaaaaaaa ama çay yaptım kendime dinlenirim şimdiiii çay bir tarftan sizler bir taraftannnnn

kızlarrrrrrrrrrrr buyrunnnnnnnnnnnnn sizlerede ikram edeyimmmmmmm

afiyet olsunnnnnnnnn dinlen dinlenn

cnm hoşgeldinnnnn iyi işlerinide halletmişsin efferin becerikli hatun seniiiiii
sana afiyet olsun cnm ben kahve içiyommmm

duruuuuuuuuuuu çok meşgulsün heralde bir bakıyorum gelmişsin sonra kayboluyosun saatlerce yaaa
günaydın didin bugün sadece gitti şimdide çıkma saatin geldi çıkacaksınn

iyi akşamlar duru kulakkalrın çınladı heralde tamda sende bahsetmiştimmmmmm:79::79::79::79::79::79::79::79::79:

duruuuuuuuuuuu çok meşgulsün heralde bir bakıyorum gelmişsin sonra kayboluyosun saatlerce yaaa
günaydın didin bugün sadece gitti şimdide çıkma saatin geldi çıkacaksınn

oyyyyy kurban olurum saaaaa
elimde iki iş var güya ikisini birden bitirecektim hedef koymuştum kendime bitirme çabası içindeyim canım

kızlar ne oldu sohbet ağır ilerliyor benimde misafirim vardı kahvemi onunla içtim şimdide kayınvalıdeme gideceyim hazırlanayım

güle güle aplammmm sana allah güç kuvvet versin inşalaaahhhh paşanı öp benim için hayırlı akşamlarrrrr

tamam canikom öperim bende seni öepiym gel bakiimmmm

iyi akşamlar duru kulakkalrın çınladı heralde tamda sende bahsetmiştimmmmmm:79::79::79::79::79::79::79::79::79:

galiba çınladı yazdıktan sonna görüdm
ben çıkar ve giderim hadin bayyyyy bayyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…