kızlar ne oldu sohbet ağır ilerliyor benimde misafirim vardı kahvemi onunla içtim şimdide kayınvalıdeme gideceyim hazırlanayım
napıyım ben arada uğruyorum asi o hiç uğramadı bugünnnnnnnn
afiyet olsunnnnnnnnn dinlen dinlenn
cnm hoşgeldinnnnn iyi işlerinide halletmişsin efferin becerikli hatun seniiiiii
sana afiyet olsun cnm ben kahve içiyommmm
asi afiyet olsun bebğimmm
kızlar sağolunnnnnnnnnnn
kayınvalıdemde annemlerde yakınlar kayınvalıdemler 10 dk.annemler 5dk mesafedeler ben gidiyorum belki yarın gelemem hepinizi allaha emanet ediyorum görüşmek dileyiyle hoşçakalın behlül kaçar
kız beni yanlış anladın heralllll çalışkan hatun dedinya sen duru aplamaaa bende senden için sende çalışkansın anlamında dediydimmmmm kuzumm benimmm
hıııııı tamam o zaman ben boşsam kesin burdayımda ondan faceye bilem çok takılmıyom arada 2 dk bakıp çıkıyom
bu arada yağmur geliyor hava kızarrdııııııııı:26::26::26::26:açık ayakkabı giymiştimmm ayaklar ıslanacak hastayım zaten karnım ağrıcakkkkkkkk:18:
kayınvalıdemde annemlerde yakınlar kayınvalıdemler 10 dk.annemler 5dk mesafedeler ben gidiyorum belki yarın gelemem hepinizi allaha emanet ediyorum görüşmek dileyiyle hoşçakalın behlül kaçar
yağmur yağıyo kaç kaç kaç şemsiyeni aç aç aççç akıyor seler kıvranıyor bellerrrr
kız bu ara yağmur yağar bacımmm niye açık ayakkabı giyon sen süslüüüüüüüüüüü
yeni aldım dadayanamadım iştete millet askılıyla dolaşıyor bacım burda artık açık ayakkabı çok olmamasa gerek diye düşündüm broda kapalı ortam serin oluyor ondan kısa kollu gömlekimin üzerinde ince hırkam var dışarda olsam bende kısa kollu olurum dün hastaneye kısa kollu gittimm kolllarım kızarmış bide boynum kaşınıyorrrrr
ne gelen var ne gidennnnnnnnnn yalnızız asiiii sevdamce geldi sesssiz duruyor geçmişe daldı heralde bizm geçmiştende kimse çımazki bakalım bu çıkacakmı
iyi size iyi sohbetler görüşürüz sonra kalkım işlerimim yapıyım bende o zaman duamı okuyum birazda herkesi iyiakşamlarrrrrrrrrrrrr :80::80::80::80::80::80::80::80:
benim bebeyiiiiiim deeee gelse artık....:85::85: canım çok yanıyor :85::85:hasretinle içim yanıyor bebeyim gel .........:85::85: inşallah birgün hamişlerin arasında benimde adım yazar...:85::85::85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?