Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kayınvalıdemde annemlerde yakınlar kayınvalıdemler 10 dk.annemler 5dk mesafedeler ben gidiyorum belki yarın gelemem hepinizi allaha emanet ediyorum görüşmek dileyiyle hoşçakalın behlül kaçar

kayınvalıdemde annemlerde yakınlar kayınvalıdemler 10 dk.annemler 5dk mesafedeler ben gidiyorum belki yarın gelemem hepinizi allaha emanet ediyorum görüşmek dileyiyle hoşçakalın behlül kaçar

hmm yakınmışınız cnm iyi bariiiii hadi güle güle cnmmmmm kafanı dağıt

kız beni yanlış anladın heralllll çalışkan hatun dedinya sen duru aplamaaa bende senden için sende çalışkansın anlamında dediydimmmmm kuzumm benimmm

hıııııı tamam o zaman ben boşsam kesin burdayımda ondan faceye bilem çok takılmıyom arada 2 dk bakıp çıkıyom
bu arada yağmur geliyor hava kızarrdııııııııı:26::26::26::26:açık ayakkabı giymiştimmm ayaklar ıslanacak hastayım zaten karnım ağrıcakkkkkkkk:18:

yağmur yağıyo kaç kaç kaç şemsiyeni aç aç aççç akıyor seler kıvranıyor bellerrrr
kız bu ara yağmur yağar bacımmm niye açık ayakkabı giyon sen süslüüüüüüüüüüü

güle güle canımmmmm kızlar çok yavaşladı benim internet 100 dk da zor çıkıyor durun kafasına vuruyum birrrrrr

abuuuuuuuuu çok geveze biri geldi hayatımda hiç bukadar konuşan birini görmemiştim o adam gelince herkesin eli ayağı birbirine dolaşıyor sinirden gitsin diye
şu anda içerde patronun yanındaaaaaaaaaaa

yeni aldım da dayanamadım iştete millet askılıyla dolaşıyor bacım burda artık açık ayakkabı çok olmamasa gerek diye düşündüm broda kapalı ortam serin oluyor ondan kısa kollu gömlekimin üzerinde ince hırkam var dışarda olsam bende kısa kollu olurum dün hastaneye kısa kollu gittimm kolllarım kızarmış bide boynum kaşınıyorrrrr

süslüüüü süslüüüüüüü

ne gelen var ne gidennnnnnnnnn yalnızız asiiii sevdamce geldi sesssiz duruyor geçmişe daldı heralde bizm geçmiştende kimse çımazki bakalım bu çıkacakmı

ne gelen var ne gidennnnnnnnnn yalnızız asiiii sevdamce geldi sesssiz duruyor geçmişe daldı heralde bizm geçmiştende kimse çımazki bakalım bu çıkacakmı

wala cnm yaaaa sevdamcenin sesi soluğu çıkma benle konuşuyo şuanda msn deeee burayada uğrar inşallahhhh

iyi size iyi sohbetler görüşürüz sonra kalkım işlerimim yapıyım bende o zaman duamı okuyum birazda herkesi iyiakşamlarrrrrrrrrrrrr :80::80::80::80::80::80::80::80:

Son düzenleme:
benim bebeyiiiiiim deeee gelse artık....:85::85: canım çok yanıyor :85::85:hasretinle içim yanıyor bebeyim gel .........:85::85: inşallah birgün hamişlerin arasında benimde adım yazar...:85::85::85:

benim bebeyiiiiiim deeee gelse artık....:85::85: canım çok yanıyor :85::85:hasretinle içim yanıyor bebeyim gel .........:85::85: inşallah birgün hamişlerin arasında benimde adım yazar...:85::85::85:

cnm doğru yerdesin ozaman hepimiz aynı özlemle yanıp tutuşuyoruzzzz sorun neydi cnm ??*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…