selam millet
aleyküm selam ablam naberrrr
iyilik senden naber canım
bendende iyilik ablam yaaa akşam yemeği koşuşturmacasındayımmmmm
kolay gelsin ne var menüde
mercimek çorbası zeytin yağlı yaprak sarması ve salata bu kadar şükür olsun rabbimeee olmayanada versin inşallahhh
amin afiyet olsun çok güzel
saol ablam gel beraber olsunnnnnn
sen ne yaptın ???
saol ablam gel beraber olsunnnnnn
sen ne yaptın ???
kız asi bir oardasın bir burada
benden bile çok geziyorsunnnnnnnnnnnnnnnn
otur oturduğun yerdeeeeeeeeeeeeeee
kimse duymasın amaaaaaa çarpişacağız gezerkennnnnnnnnnnn
bende zeytinyağlı bakla var eşime biraz et aldırdım tavada yapıcam birde salata
senden öğrendim cnm gezentiii oldum çıktım wallaaaaaa
afiyet olsun ablammm allah evinize yuvanızı bolluk bereketlik getirsin inşallahhhhhh
canım ne güzel işte başka topiklerde sizi görünce kardeşilerimle karşılamış gibi oluyorummmmmmmmmmmmmmmm
senden öğrendim cnm gezentiii oldum çıktım wallaaaaaa
afiyet olsun ablammm allah evinize yuvanızı bolluk bereketlik getirsin inşallahhhhhh
mucize bu galibaaa!!!
Arkadaşlar o kadar mutluyum ki bunu sizile paylaşmak istedim.İstedim ki benim durumumda olan herkese umut olsun.Yaklaşık iki yıllık evliyim ve başından beri bebek istediğimizden hiç korunmadık.Evlendikten 7 ay sonra doktora gitmeye karar verdik.3-4 ay sürdü ve hiç problem çıkmadı ikimizde de.doktor en son hsg çektirmemizi tüplerde sorun olabileceğini söyledi ve çektirdik.Tabiki sonuç hüsran tüplerde tıkanıklık varmış.Doktorumuz bize tüp bebek önerdi,ameliyat vakit kaybı olur dedi.Biz bunun üzerine tüp bebek uzmanı ile görüştük.neyse sonunda tüp bebeğe karar verdik.Aralık ayında randevu aldık yumurta toplanıcaktı ama maddi bazı problemler çıktı ve ertelemek zorunda kaldık.Rabbim o kadar büyük ki bu zor anımızda bir kez daha anladım.Ve ben bu arada boş durmadım alternatif tıpla hamile kalanlar varmış ya bende deneyim ne çıkar dedim.Maydanoz ve süt buharını denedim.Bunu yaptığım ay hamile kaldım,çift çizgiyi görmek muhteşem bi duyguymuş.Resmen ayaklarım yerden kesildi,hele o kalp atışlarını duymak görmek her şeye değerdi.Şu an 2,5 aylık hamileyim:49 dualarım çok şükür kabul oldu,dilerim rabbim bütün isteyenlere hepinize nasip etsin inşallah...
inşalah öyleyimdir bitanemm yaagardaşım o nasıl söz öyle duymamış olalımmsen hem tatlı hem iyi bir annesin birtanem
uyandım sipariş aldığım bebek bataniyemi sahibine kargolattım sonrada leydime klozet takmı yapmak için ip aldım vitrinlere bakına bakına eve geldim :86::86:
oyyy kurban olurum maşalh aplamm yaaagünaydınnnnn
günaydınnn canım geçmiş olsun temizlensin için gelecek aylara hazırlık olsun teşekür ederim alallah razı olsun
günaydın guzummmmmmm bebiş iğeğesi batmış heralde olur canım kendini suçlama geçmiş olsun guzuuuuuuuuuu
sağol ablacım teşekür ederim öpermiyiz hiçç koklamaya kıyamayız ki minicik daha kuzu yaaa sanada günaydın
herkese hayırlı haftalalr arkadaşlar atladığım varsa hepinize günaydın patronlar var geçmişe çok bakamadım
cumartesi günü bebişi gördüm kokladımm ohhhhhhhhmaşallah sağlığı çok iyi
alınan bütün giysiler öyle büyük gelmişki içinde kaybolmuştu guzumm
bende cumartesi hastaneden çıktım 2 saat gezdim minik bişeyler bulmak için amaaa buldum bebek mağazasından premetür bebekler için olanlardan aldım takımlarr tulumlarr görseniz bayılırsınız o kadar minikler ki mağazada kendimi kaybettim aldım eve geldim annemle yıkadık ütüledik pazar sabahı tekrar götürdük hastaneye
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarımsınız benimben biliyorumki hepinizin duası çok işe yaradı hepinizi çok seviyorummmm :7071:
canım ne desem boş biliyorum Rabbim sabır versinnslm kızlarr nasılsınız ben çok kötüyümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:5
sonuç negatiffffffffffffffffffffffffffffffffffff
rabbim dayanma gücü verrrrrrrrrrrrrrrrrr
yine yok bebişim allahım neden nedennn derken susu diyorum kendime rabbin büyük sabretmeyi bilene neler bağışlar isyana girme sabret sabrın sonu salamet diyorm bu sefer de yok ruhum bedenim yüreğim öyle acıyor ki kelimeler anlamsız kalır anlatmaya nefes alamıyor kelimeler düğüm düğüm allahım bu son olsun diye yalvarıyorumm rabbim büyüksün öylesine geniş hazinen varki ol desende oluverse bizde bebişlerimize kavuşsak sana şükretmek için bi sebebimiz daha olsa neyse duygularımı anlatacak ne kelime var nede yazacak gücüm hepiniz beni benden iyi anlarsınız kısacası yine ellerim boş ve içim acı doluu
aplam inşalah işe yaramıştırr kurban oludğum nasib etsin en kısa zamnada böcüğünü inşalah annem çok inanıyor en kısa zamanda olacak diyor sizin quzunuz içinnherkese günaydınlarrr nasılsınızzz maşallahh çok kalabalık bu sabah burası
yukarda toplantı var patron burada ama ben girip günaydın diyeyim dedimm sizlereee
nurcik sabah ateş için siteyi açtım senin tablon açıldı sen ölçmeye başladınmı eğer başladın ise bana mesaj gönder ben ekleyeyim her zaman haberin olaaa
umarım herkes iyidirbende sabah doktordan geldim malum edet oldum kontrole gittim bu ay biraz daha yumurta baskısı yapacak bu ayda böle deniyecez bakalımm yarında eşim test verecek çok heyecanlıyımm umarımm bizdede işe yaramıştır ilaç
hadi bakalım hayırlı haberler vee inşalahsağolun kızlarrrrrrrrrrrr
eşimin bu gün tetkileri vardı oraya gttik çrşb günde kontrolümüz var bakalımmmm
aplamm yaa inşalah sağlıkla büyütebilirimm kendime inbancımı kaybettim sankiisağol teşekür ederimm
kuzum kendini suçlama yaa olacak şeyler bunlar
tıbişimmmmmm canım sağol bebeemmmm seninkide sağlıklı doğsun inşallahhhbu arada annelere gidecektiniz hani dinlenmeye gitmediniz heralde kendinize dikkat edin olarmı
takma böyle şeylere sen strese girme kendine iyi bak
görüşürüzzzzzzz
ayy bebem inşalah adet olmanda gelir sıpannlen sen temizlikmi yapıyon bir taraftan.. bende diyom kankimden ses seda yok bugün
he valla özledikk onunla gırgır şamata yapmayı
bende gelişme olmaz olurmuu :97:adet sancılarım başladı karnım gurullduyoo her an patlamay hazır volkan gibiymm :95: :95: :95: memelrdee indii
doondummm yaa Rabbim sabır versin başınız saolsun canım ya çok kötükızlar merhaba
o kadar çok üzgünüm ki yerimde duramıorum
kuzenimin 1 bucuk yaşında kız bebeği vardı kuzenimin eşi servis şoförü her zaman ki gibi bu sabah kalkmış adam işe gitmeye bu bebekte her sabah babasını uğurlamaya balkona çıkarmış bugün yine uğurlamaya çıkmış ama balkona değil babasının arkasından geliomuş babasıda o sırada arabaya binmiş ve çocuğu ezmiş adam ezdiğinin farkında bile değilmiş bikaç defa arabayı zorlamış tekere bişeyin takıldığını farketmiş bi inse baksa çocuk tekerin önünde kafası tamamen parçalanmış beyni felan dışarı çıkmış.baba şuanda şuurunu yitirmiş durumdaymış ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kızlar çok kötüyüm düşenebiliomusunuz annesi yani bnm kzenim de karnında 4. bebeğini taşıyor napsın ya napsın ALLAH ım büyük sabır versin başım çok ağrıyoooooo gidemiorum yanlarına aklım onlarda delirecem....
oyy kıyamamm kıss nie limonisinizz ben kocayla düzeldimm bakalım hasta daha benimki ama daha iyi önceye göre yarın çıkaracakmı bakam beniiöfffff akşam olsada eve gitsek zaten kocişimle limoniyiz hiçte çalışasım yokkkk canım sıkkkın bana 1 gün izin yetmiyorrrrrrr dinlenemiyorum kafam çokkkkk dolu offfffffffff
slmmm şekerler benn geldim bugün komşuları topladım KURAN okudukk yunus içinn
saolsunlar herşeyi onlar hazırladıı ama aksilikya suyum bitti kartta kocişte bulaşık yığıldı
bizim menüdee pilav tavuk börekk salata tatlı çayyy
bende akşama pilav yicemmmm ilerleyen saatlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?