Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

saol ablam gel beraber olsunnnnnn
sen ne yaptın ???

kız asi bir oardasın bir burada
benden bile çok geziyorsunnnnnnnnnnnnnnnn
otur oturduğun yerdeeeeeeeeeeeeeee
kimse duymasın amaaaaaa çarpişacağız gezerkennnnnnnnnnnn

kız asi bir oardasın bir burada
benden bile çok geziyorsunnnnnnnnnnnnnnnn
otur oturduğun yerdeeeeeeeeeeeeeee
kimse duymasın amaaaaaa çarpişacağız gezerkennnnnnnnnnnn

senden öğrendim cnm gezentiii oldum çıktım wallaaaaaa
bende zeytinyağlı bakla var eşime biraz et aldırdım tavada yapıcam birde salata

afiyet olsun ablammm allah evinize yuvanızı bolluk bereketlik getirsin inşallahhhhhh

senden öğrendim cnm gezentiii oldum çıktım wallaaaaaa

afiyet olsun ablammm allah evinize yuvanızı bolluk bereketlik getirsin inşallahhhhhh

canım ne güzel işte başka topiklerde sizi görünce kardeşilerimle karşılamış gibi oluyorummmmmmmmmmmmmmmm

mucize bu galibaaa!!!
Arkadaşlar o kadar mutluyum ki bunu sizile paylaşmak istedim.İstedim ki benim durumumda olan herkese umut olsun.Yaklaşık iki yıllık evliyim ve başından beri bebek istediğimizden hiç korunmadık.Evlendikten 7 ay sonra doktora gitmeye karar verdik.3-4 ay sürdü ve hiç problem çıkmadı ikimizde de.doktor en son hsg çektirmemizi tüplerde sorun olabileceğini söyledi ve çektirdik.Tabiki sonuç hüsran tüplerde tıkanıklık varmış.Doktorumuz bize tüp bebek önerdi,ameliyat vakit kaybı olur dedi.Biz bunun üzerine tüp bebek uzmanı ile görüştük.neyse sonunda tüp bebeğe karar verdik.Aralık ayında randevu aldık yumurta toplanıcaktı ama maddi bazı problemler çıktı ve ertelemek zorunda kaldık.Rabbim o kadar büyük ki bu zor anımızda bir kez daha anladım.Ve ben bu arada boş durmadım alternatif tıpla hamile kalanlar varmış ya bende deneyim ne çıkar dedim.Maydanoz ve süt buharını denedim.Bunu yaptığım ay hamile kaldım,çift çizgiyi görmek muhteşem bi duyguymuş.Resmen ayaklarım yerden kesildi,hele o kalp atışlarını duymak görmek her şeye değerdi.Şu an 2,5 aylık hamileyim:49 dualarım çok şükür kabul oldu,dilerim rabbim bütün isteyenlere hepinize nasip etsin inşallah...

rabbimin hikmeti elbet büyük haznesinde bol inşallah bizlerede nasip edecek ama bu maydonoz ve süt buharı nasıl oluyokiii:26::26::26:

inşalah öyleyimdir bitanemm yaa
oyyy kurban olurum maşalh aplamm yaaa
canım ne desem boş biliyorum Rabbim sabır versinn
aplam inşalah işe yaramıştırr kurban oludğum nasib etsin en kısa zamnada böcüğünü inşalah annem çok inanıyor en kısa zamanda olacak diyor sizin quzunuz içinn
sağolun kızlarrrrrrrrrrrr
eşimin bu gün tetkileri vardı oraya gttik çrşb günde kontrolümüz var bakalımmmm
hadi bakalım hayırlı haberler vee inşalah

aplamm yaa inşalah sağlıkla büyütebilirimm kendime inbancımı kaybettim sankii
ayy bebem inşalah adet olmanda gelir sıpann
doondummm yaa Rabbim sabır versin başınız saolsun canım ya çok kötü
öfffff akşam olsada eve gitsek zaten kocişimle limoniyiz hiçte çalışasım yokkkk canım sıkkkın bana 1 gün izin yetmiyorrrrrrr dinlenemiyorum kafam çokkkkk dolu offfffffffff
oyy kıyamamm kıss nie limonisinizz ben kocayla düzeldimm bakalım hasta daha benimki ama daha iyi önceye göre yarın çıkaracakmı bakam benii

slmmm şekerler benn geldim bugün komşuları topladım KURAN okudukk yunus içinn
saolsunlar herşeyi onlar hazırladıı ama aksilikya suyum bitti kartta kocişte bulaşık yığıldı

bizim menüdee pilav tavuk börekk salata tatlı çayyy
bende akşama pilav yicemmmm ilerleyen saatlerde

oh oh maşşaaalllahh melikeeemmm ne güzel kuran okunmuşşşş rabbim kbul etsin veee meleğini nazarlardan korusun inşalllahhhh
senin menüde güzelmiş bacım afiyet olsun yarasınnn memelerineeee

bende kaçtım canlarım hepinize hayırlı akşamlarrrr gidiyimde salatamı yapıyım öpüldünüzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…