Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

allah kabul etsin sünnetlik damatlık mevlütlerini de gör inşallah ...afiyet olsun

[FONT="Arial Black"[SIZE="3"]gidenlerrrrrrrrrrrrrrr[/SIZE]][/FONT]

elif cim geçmişi okudumm çok üzüldümmm hayal bile edemedim çok çokkk feci Rabbim hiçkimseye yaşatmasınnn başınız sağolsun allahh o babayaaa anayaaa sabırlar versinnn

melikemm kuran okumuşsunuz komşularla allah kabul etsin canım benimmm
yunus a iğnemi batıyoduda fark etmedin bu yüzden mi kendini suçladın cnaım anlamadım

ipeğim sen temizlik yapmışsın bacım yorulmadınmı yaaa

nurcikk leydimin siparişii çok gğüzel olmuş inşallahhh bizlerde veririrz böle güzel siparişlerrr

kamercik sende eşinle nane limonmuşsunuzz en kısa zamanda düzelirsiniz merak etme canım

durucumm yumurta baskısı derken yanlış tabir kullanmış olabilirim yumurtalamamı daha da baskın hale getirecek fazla yumurtlatıcak

bu arada bir hamiş arkadaş gelmiş böğürtlen kökünü demiş bende bu hafta duydum hatta bir yeri arayacağım eşine ve kendisi içmiş spermlere de iyi geliyomuş fırsat olmadı aramaya gerçekten çok yararını gören var

tarfilcim işe başladın hayırlı uğurlu olsunn

tosticimm gelip hemen çıkmışsınnn

asicimm sen nasılsınnn bu aradaa yemeklerinizz süperrrrr

yeteerr paylaşım için teşekürlerrr

cnm hoşgeldin hayırlı akşamlarrr cnm benimmm çok şükür iyim heee yedik içtikkkkk şimdide oturuorum tek başımaaaaa
sen nasılsın???

rica ederimmmmmmmmmmm

off afiyet olsunnn bacımaaa bende iyiyim asicim eve geldim bişeyler atıştırıyom bi yandan eşim yok bu akşam maçı var o yüzden hemencik buraya girdim

off afiyet olsunnn bacımaaa bende iyiyim asicim eve geldim bişeyler atıştırıyom bi yandan eşim yok bu akşam maçı var o yüzden hemencik buraya girdim

oooo sevooomm bugün yalnızlığı oynuyoruz desene 2mizdeeeee bende yalnızımmmm kocişin bugün sohbeti var araya gitti bende bulaşımı ney kaldırdım hemen buraya damladımmmmm

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

oooo sevooomm bugün yalnızlığı oynuyoruz desene 2mizdeeeee bende yalnızımmmm kocişin bugün sohbeti var araya gitti bende bulaşımı ney kaldırdım hemen buraya damladımmmmm

yaa demek sende bendensinn benimde eşimin normalde bugün sohbeti vardı ama bu sefer maça gitti..
asicimmm yaa ben unutuyorumm inan kusura bakmaa sizin sorun sebepsiz miydi yopksa benmi yanlış hatırlıyorum :26:

yaa demek sende bendensinn benimde eşimin normalde bugün sohbeti vardı ama bu sefer maça gitti..
asicimmm yaa ben unutuyorumm inan kusura bakmaa sizin sorun sebepsiz miydi yopksa benmi yanlış hatırlıyorum :26:

çak bendensin :13::13::13:
yok sorunumuz sebepsiz değil cnm kocişin sperminin hareketliliği %0 bu bizim sorunumuz sevommm
ne kusuru bitanemmmm

Son düzenleme:
çak bendensin :13::13::13:
yok sorunumuz sebepsiz değil cnm kocişin sperminin hareketliliği %0 bu bizim sorunumuz sevommm
ne kusuru bitanemmmm

canım benim neler kullandınız keçi boynuzu falan içirdinmi 3 ay boyunca içsee inan etkisi olur
birde bu böğürtlen kökünü ne olur araştır sendeee annemin üst katındaki komşusunun kızı şuan 2 aylık hamile,birine daha tavsiye etmişler oda 16 gün kullanmış hamile olduğunu öğrenmiş bende şu ilacın sonucunu alayım böğürtlene başlayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…