slmmm şekerler benn geldim bugün komşuları topladım KURAN okudukk yunus içinn
saolsunlar herşeyi onlar hazırladıı ama aksilikya suyum bitti kartta kocişte bulaşık yığıldı
bizim menüdee pilav tavuk börekk salata tatlı çayyy
bende akşama pilav yicemmmm ilerleyen saatlerde
elif cim geçmişi okudumm çok üzüldümmm hayal bile edemedim çok çokkk feci Rabbim hiçkimseye yaşatmasınnnbaşınız sağolsun allahh o babayaaa anayaaa sabırlar versinnn
melikemm kuran okumuşsunuz komşularla allah kabul etsin canım benimmm
yunus a iğnemi batıyoduda fark etmedin bu yüzden mi kendini suçladın cnaım anlamadım
ipeğim sen temizlik yapmışsın bacım yorulmadınmı yaaa
nurcikk leydimin siparişii çok gğüzel olmuş inşallahhh bizlerde veririrz böle güzel siparişlerrr
kamercik sende eşinle nane limonmuşsunuzz en kısa zamanda düzelirsiniz merak etme canım
durucumm yumurta baskısı derken yanlış tabir kullanmış olabilirimyumurtalamamı daha da baskın hale getirecek fazla yumurtlatıcak
bu arada bir hamiş arkadaş gelmiş böğürtlen kökünü demiş bende bu hafta duydum hatta bir yeri arayacağım eşine ve kendisi içmiş spermlere de iyi geliyomuş fırsat olmadı aramaya gerçekten çok yararını gören var
tarfilcim işe başladın hayırlı uğurlu olsunn
tosticimm gelip hemen çıkmışsınnn
asicimm sen nasılsınnn bu aradaa yemeklerinizz süperrrrr
yeteerr paylaşım için teşekürlerrr
elif cim geçmişi okudumm çok üzüldümmm hayal bile edemedim çok çokkk feci Rabbim hiçkimseye yaşatmasınnnbaşınız sağolsun allahh o babayaaa anayaaa sabırlar versinnn
melikemm kuran okumuşsunuz komşularla allah kabul etsin canım benimmm
yunus a iğnemi batıyoduda fark etmedin bu yüzden mi kendini suçladın cnaım anlamadım
ipeğim sen temizlik yapmışsın bacım yorulmadınmı yaaa
nurcikk leydimin siparişii çok gğüzel olmuş inşallahhh bizlerde veririrz böle güzel siparişlerrr
kamercik sende eşinle nane limonmuşsunuzz en kısa zamanda düzelirsiniz merak etme canım
durucumm yumurta baskısı derken yanlış tabir kullanmış olabilirimyumurtalamamı daha da baskın hale getirecek fazla yumurtlatıcak
bu arada bir hamiş arkadaş gelmiş böğürtlen kökünü demiş bende bu hafta duydum hatta bir yeri arayacağım eşine ve kendisi içmiş spermlere de iyi geliyomuş fırsat olmadı aramaya gerçekten çok yararını gören var
tarfilcim işe başladın hayırlı uğurlu olsunn
tosticimm gelip hemen çıkmışsınnn
asicimm sen nasılsınnn bu aradaa yemeklerinizz süperrrrr
yeteerr paylaşım için teşekürlerrr
off afiyet olsunnn bacımaaa bende iyiyim asicim eve geldim bişeyler atıştırıyom bi yandan eşim yok bu akşam maçı var o yüzden hemencik buraya girdim
oooo sevooomm bugün yalnızlığı oynuyoruz desene 2mizdeeeee bende yalnızımmmm kocişin bugün sohbeti var araya gitti bende bulaşımı ney kaldırdım hemen buraya damladımmmmm
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
yaa demek sende bendensinnbenimde eşimin normalde bugün sohbeti vardı ama bu sefer maça gitti..
asicimmm yaa ben unutuyorumm inan kusura bakmaa sizin sorun sebepsiz miydi yopksa benmi yanlış hatırlıyorum :26:
abowwww donlar sütcenlerr havada uçuşuyooo hayırdırrr yetercimmm
anammmmmmmmmmmmmmmm bayrak yok ne yapam bende don tütyen salayayım dedimmmmmmmmmmmmmmm
çak bendensin :13::13::13:
yok sorunumuz sebepsiz değil cnm kocişin sperminin hareketliliği %0 bu bizim sorunumuz sevommm
ne kusuru bitanemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?