Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cnm neler neler denemedikki çok şey denedik ama hiç yükselme olmamış bu böğürtlen kökünü gelirken al dedim bütün aktarlara gitmiş ama hiç birindede yokmuş bi tanesine sölemiş oda getittirecek miş bakalım geldin bende deniycem rabbim den umut kesilmezzzz
evvettttttttttttt beğendinizmiiiiiiiiiiii:26::26::26::26::26::26:

çooook beğendimmm ellerine sağlıkkkk cnmmmm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inşşşşşşşşşşşş sizlerinde bukadar olur bebişlerinizzzzzzzzzzzzz dörder dörderrrrrrrrrrrrrr

neyse canlar ben çıkıyorum daha üstümü çıkarmadım gözlerim ağrıdı sabahtan beri pc başındayımm

sizleree iyi akşamlarrrrr allaha emanet olunnn

bende çıktım canlarımmm belim çok ağrıdı biraz uzanayım kociş gelene kadarrrr hayırlı akşamlarrrrr

bende çıktım canlarımmm belim çok ağrıdı biraz uzanayım kociş gelene kadarrrr hayırlı akşamlarrrrr

asimmmmm rabbim yüzünü güldürüsn inşşşş
tek yat çift kalk bu gün inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

nurcan ben ancak 100 alabilirim cnm şuan çektiğim kelime-i tevhid var 20 nisana kadar 50.000 tane çekiyorum senin salavatlar var bide 3 tane cüz aldım ancak okurum bitanemmm bu sfer bana 100 yaz
kuzucum kelimei tevhit bildiğim kadarıyla 70.000 istersen topşanıp kalan 20 b,ini yetiştirelim ne dersinbu arada allah razı olsun banadaipek vesile olmuştu tedaviden önce iki tane 70+70 kelimei tevhit bitirdim birde 10.000ihlas bitirdim hatim sayılırmış neyse çene düştü yine

slmmmmm
nabersiniz hatunlar geçmişçok okumadım 18 sayfaydı 2 3 sayfa sonra pessssss dedim
herkes iyimi haticenin babasının rüyasını okudum heryanım ayaklandı allah hayırlısını versin kalbi o kadar güzelki allah o güzel kalbince versin herşeyi
benim bıyıklı babada rüya görmüş erkek uşak olucak demiş hayır olsun bakalım
kızlar öldüm bittim tükendim midemi aldırmak istiyprum gece boyu uyuymadım lavabodan çıkamadım bu saat oldu uyuyamıyorum ne yapacağımı şaşırdımmmmmilaç fayda etmiyo serumdan korkuyorum bebeğe zararıolursa vicdan azabı çekerim deyip sürünüyorum yine gelemiyorum kusura bakmayın ne olur dua edin çabuk bitsinde hayatıma merhaba diyeyim artık allaha emenet olun öpüldünüz hepiniz

GÜnaydıııınnnnn sabah şerifleriniz hayır olsuuunnnnNasılsınız iyimisiniz
sevdam yumurta baskısını anladım inşallah çok yumurtan olur canım
tubişim canım bulantı kötü ama geçecek canım az daha sık dişini doktorun bu konuda ne diyorsa yap olurmu
melike kuran okutmuşun allah kabul etsin sünnetliğini ve damatlığını da gör inşallah
ipek, asi, yeter, nurcik, kamer diğer adını sayamadığım cicoşlarııımmmm huuuu huuuuuuuuuuuuu

diğer minnak melikemiz gelmiyo artık birde damla yok neyse herkesler iyi olsun
giderim ve sonra gelirimmmmm

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr inşş güzelikler sizleri bulsunnnn

asimmmmm rabbim yüzünü güldürüsn inşşşş
tek yat çift kalk bu gün inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ah ablam benim yaaaaa çok saol güzel dileklerin içinnnnnn ama ben dün akşam yapamadınm bu elma olyını gün aşırı yapalım diye bugüne sakladık bakalım hayırlısı
cnm tubişimmmmmm allah razı olsun bacımmmm dilerim allahtaaaannn sorunsuz bi hamilelik geçirirsinnn rabbim tamamına erdirsin inşallahhhhhh
bide kuzu yaaaaa ben kutlu doğum için 50 000 verdilerrrr saolun canlarımmm ben bitirmeye çalışıcammm inşallaahhhh rabbim kabul etsin kayınvalidemde yardm ediyo allah razı olsun hepinizdennnnn

günaydın duru aplammmmm bi kalktım yataktan kociş yoook kuzum kalkmış kendi başına gitmişşşş ay bi utandım bi utandımmm
ben şimdiden böleysem bebiş oldumu ben hiç kalkamam heraldeeeee

kızlarrrrrrrrrrrrrrr sizden bir şey rica edesem olurmu ben bebiş için 72.000 fatihaya başladım 20.000 okudum ama bitiremedim bir el atsakta bunu bitirsek olurmu

kızlarrrrrrrrrrrrrrr sizden bir şey rica edesem olurmu ben bebiş için 72.000 fatihaya başladım 20.000 okudum ama bitiremedim bir el atsakta bunu bitirsek olurmu
cnm ben konuda sana yardımcı olamıycam nolur kusura bakma çok öüzr dilerim ama ben çok sıkışığım bu ara cüzlerimi yetiştirmeye çalışıyorum 50 000 salavat çekiyorum onun için nolur aplam beni mazur gör bu seferlik olurmuuuuu
sanada canım keyifler nasılllllllllllllll

saol keyiflerde nasıl olsun işte fena değil o elma olayını yapamadım dün akşam gün aşırı olsun diyeeee bugün yapcam inşaaallaaahhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…