Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

olurmu canımmmmmm hadii sen kuranını oku sen

canım benim çok sağol guzuuu yalnız kendine inancını kaybetme olayına kızdımsakın öyle düşünme annem hep der ananın bastığı cücük ölmezmiş (yani bu bir tabir)merak etme sen guzu bişey olmaz bebişine sağlıkla büyür ufak tefek şeylerle kendini suçlama olurmu bebek bu olur böyle şeylerr
siz suyudamı kartla alıyosunuz ya anlamadım benoh allah kabul etsin kuranınızı paşa sağlıklı büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah
ebettttttt malesef limoniyik hala çokkkkkkk kızgınım onakolay affetmemm

bende kullanacam kafaya koydum onu ama annem bu aralar çokk meşgul isteyemedim kadından kardeşime koşturuyor bu arala sonra hallederiz artık

bu arada birsürü alıntı yaptım yarısı çıkmamış neden acep

canım benimm inşallaaahhhhhhhhhhhh bir an önce bitsin şu işkencen özledik seni gel artıkkkkkkk

duruuuu yeteerrrrrrr asiiiiiiiii toostiiiiiiiii
hepinize günaydın arkadaşlar
gene alıntılarım olmuyorrrrrrrr arada tutuyor gıcıklığı durun kafasına vuruyum bi dahaaa

arkadaslar benım son adet tarıhım 1 mart 5 nısanda bhcg baktık 145.06 cıktı 7 nısan da yaptık tekrar 253.27 cıktı bırde 11 nısanda yapıldı 347.47 cıktı doktor bısey soylemedı muayne de etmedı sızce durum nedır bır yardımcı olun bana szce kac haftalık veya gunluk hamıleyım

meraba canım hoşgeldin hayırlı olsun öncelikle hamile olan arkadaşlar görürse yardımcı olurlar sana ben çok bilmiyorum yorum yapamam

sevom temizlk sayılmaz ki benim yaptığım günlük evişini bile haftada bir yapıyorum
inşallah kısa zamanda geçer bulantıların canım
günaydın canım ben iyiyim sende yoğunsun sanırım kolay gelsin
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr inşş güzelikler sizleri bulsunnnn

kızlarrrrrrrrrrrrrrr sizden bir şey rica edesem olurmu ben bebiş için 72.000 fatihaya başladım 20.000 okudum ama bitiremedim bir el atsakta bunu bitirsek olurmu
ne zamana kadar biticek süresini söylersen ona göre kaç tane okurum haber vereyim

herkese günaydın

selen yazdığın değerelere göre hamilesin ama kaç haftalık onu bilemem en iyisi doktorun açıklama
yapmadıysa başka bir doktora gitmen

günaydın ipek
yeter bende okurum ama tefriciye ve nurcikin 1000 tave salavatı var arada okuyabilirsem okur mikterinı sana söylerim

kızlar benim bu arada 20 gün sonra sınavım var veeeeeeee daha kitapların yüzüne bakmadımmm offffffff şu duaları bir an önce bitirmem ve son 15 günü derslere ayırmam lazım ben okumaya devam ediyorum şu ana sizi takipteyim ama 10 okuyup buraya 1 göz atıyorum

günaydın işine bak canım buradaki sohbet hiç bitmiyo nasılsa işler dualar dersler beklemez

günaydın kızlarrrrrrr
canım deger 5 in üzerinde cıkınca pozitif diyebiliyorum ve hergün 2. katlaması gerekiyor diye biliyorum senin 7 nisandan sonra biraz yavaş yükselmiş başka bir dr git derim ben aklına kötü şeyler getirme bazı degerler yavaşta yükselebiliyor demişti bana doktorum hayırlısı olsun

nuraycım bu gün daha iyisindir umarım
iem sen nasılsın
kedersizde gelmiş günaydın anacım ne var ne yok

Günaydın hatunlar

elif başınız sağolsunn.. Bu nasıl bir acı öylee yaaa nasıl dayanaır bu acıya babası allah sabırların en büyğünü versin onlara

Tubişim serumlar zaralı olduğunu düşnüyorsun ama yanılıyorsun kuzum doktorun dediğine güven kendinede bebişinede işkence etme canım benim

Selen tebrik edeim hamilesin cnım 2. Tahlinin biraz eksik katlanmış ama ona takılma 3. Tahlilin güzel katlanmış başka bir doktora git bence, için rahat eder en azından

nuraycım bu gün daha iyisindir umarım
iem sen nasılsın
kedersizde gelmiş günaydın anacım ne var ne yok
günaydın tatlım iyi sayılırm yaa bilmiyorum 2 gündür bir duygusallık var üstümde durduk yere akıyor gözyaşlarım nedne ağladığımıda bilmiyorumm
Sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…