Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

off offf mantı demekkk kıss yenilmezmi mantıı boz bugün diyetini ne olcekk her zaman yaptığın bir yemek değil sonuçta

canım benim hoş geldin bebğimiz çok iyi canım çok şükür tehlikelerini atlattı şimdi evdeler bikaçgündür iyiler çok şükür bir aksilik yok hergün 10 kere arıyom bende çok merak ediyom sanki her an bişey olacak sanıyom çok korkuttu sipa bizi ama iyi çok şükür yarın görmeye gidecem eve gidemedim daha yarını iple çekiyorummmmmm

kavga etmeyinnnnnn elime aldım takvimi tek tek saydımmmmmm
nurcik 13 nisan da olman lazımmış canım 14 1 gün geçmiş 15 2 gün 16 3. gün bugünnnn ahanda elimde sayıyorum
bende senin gibiyim geçince olması gereken tarihten tututa sabah kalktığım güne kadar sayarım heves iştesanki sabahtan gün bitmiş gibiiii

Son düzenleme:
TOSTİCİM kolay gelsin bacım afiyet olsun....canım arada ufak tefek kaçamaklar diyeti etkiler mi bilmiyorum canım bişi olmaz heralde.... evet teyzesi büyüyoruz çok şükğr dün gece uyuyamadım rahat edemedim bende ipek gibi uykusuz gecelere talim edicem galiba öle gözüküyo.. kızımın canı saolsun da ben uyumamaya razıyım..... darısı en yakın zamanda sizlerin başına inş. canım benim....

NURCANIM ağrı kesiciler etkilermi bilmiyorum canım bugünde bekle bakalım yarında gelmezse artıkın bi etst yap yaniiii bende çok heyecanlıyım inş. RABBİM yüzünü güldürür canım arkadaşım....

bende parmaklarımlaa gün gün sayarım hep eşimede hesaplatırım ama hep 1 gün eksik hesaplarr eee onunda hesabıı yanlış olacak değil adam matematik öğretmeni sonuçta ..hepiniz haklısınız galiba 3 gün geçmiş olyuo

nurcanım belirtileri hamilelik belirtisi bacım ama sen bugünde bekle bacım olmassan yarın sabah ilk idrarınla bi test al bacım olurmu... sende rahatla bizde rhatlayalım canım inş. ikinci çizgiyi görürsün bacım......

oyyyyyy yirim seni bebemmmmmmm sonuçta geçmiş işte 3 yada dört farketmez o
benim üzüldüğüm konu hüsrana uğrarsan çok üzülürsün nolursun kendini çok heveslendirme aklında çıkarmaya çalış canımmmmmmmmm
kendimi senin yerine koyuyorum bende aynı senin gibiyim
ertesi gün çöpten gebelik testini alıp heveslendiğimi unutuyon galibaaaaa

kızlar benim bebeğim uyandı kahvaltı yapacagız cok öpüldünüz anacım hakkında hayırlısı dilerim bu sefer pozitifolur hoşçakalın

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr sanki topikte hamiş çıkacakmış gibiiiiiiiiii

bende yaptığım idrar testlerimi ertesi günekadar bekeltip öyle atıyordum çöpe belki silikte olsa çıkar göürüm diye umut ediyordumm

kızlar ben çıkayım karnım batmaya başladı yine fazla oturmaya gelmiyo biraz işlerim var onları halledeyim yavaş yavaş.. çamaşır bulaşık falan... bide bugün komşunun kızı gelicekmiş üniversitede okuyo yarın okula dönecekmiş gitmeden beni görmek istiyomuş sabah annesi söledii... eltilerimde yok bugün ortancı eltimin yengesi evini taşıycakta evini temizlemeye gittiler kadın hamile üstelik akşama anca gelirler.....

nurcanım inş. bugünde gelmez adetinde yarında test yaparsın bacım ....

kamercim sanada kolay gelsin canım yiğeninin yanına gidincede bizim yerimizede öp kokla prensesimizi....

hade ben kaçtım kızlar k.i.b..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…