Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

güle güle nurcik leydi tosti bende salavata başlıyom nurcikkkkkkkk sonra görüşelim gelin taammmııııııııı

ay inşalah datlımm yaa hemen bitsin şu gaz sıkıntısıı uyku falan önemli değil yaa sıpa bi rahat rahat uyusaa
herşeyee bir dram bulup ağlıyorum bu aralarr iyice duygusala bağlandımm

oyy kurban olurum kıss inşalah hemilesindir quzum yaa

kızlar herkeşiiiiiiii yanaklardannnnnnnn öperim hepiniz güzel bir hafta sonu geçirin oluurmuuu pazartesi görüşmek üzere hoşçakalınnnnn

güzel hafta sonu diliyorum kızlar
dışarı çıktım çok güzel bi hava vardı sonra yağmur yağdı ewe geldim şimdi isa çok kapalı ve yağmurlu nisan ayı çıkana kadar böle artık napalım bunada şükür
bebeğimin günlüğü die bi defter aldım o kadar şirin ve güzelki becerebilsemde resminş koysm buraya herşeyi ayrıntılarıyloa sormuş bebek nasıl dolduracam iğneden ipliğe herşeyi soruyor çok güzel ama.

nurcik için ayatel kürsii

melikee...30
kamer.....30

kalann...253

sildim aplamm
datlım geçen gün salavatı şerif için yardım sitoyrdun quzumm istersen okurum bende

evet yaaaaaaaaa eşimden dolyı okuyamadımmm ama kandinşzş yormnızıda istemiyorum

bendeeee 30 alayımmm ALLAH kabul etsin nurcikim bu vesiledee meleğin gelsiz zuzummmm inşallahhhh

30 da bana ya canım

iyi geceler gece kuşu olduk bu gün koçişle
bende 50 alayım anam için mide bulantıları inş. bebeğe işarettir

nurcik için ayatel kürsii

melikee.....30
kamer.......30

sevdamce..30
nuray........30
tosti..........50

kalann...143

evet canım 72.000 fatihaya başladım bebiş için

banada 100 ver canım..inşallah gelir bebişin kısa zamanda

nurcikimmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmm bitirdim salavatı canımmm allah kabul etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh

arkadaşlar forumda dua paylaşımı
dini içerikli mesajlar yazmak
sayılı salavatlar yapmak yasaktır
bu tarz paylaşımlarınızı özel mesaj yoluyla takip edebilirsiniz
aksi halde uyarı sebebidir bilginize

rabbimmm aratmasın hayırlısyla tez vakitte sağlıklı bebeklarinizi kucağınıza versin
başlığı görünce içimden geldi dua etmek rabbim kabul eder inşallah

Son düzenleme:
iyi gecelerrr

yetercik bende yazmıştım bende okuyabilirim diye ama cevap alamadım senden ismini söylersen bende başlayayımm..bu arada ismin o kadar gizlimi neden özelden yazıyosunki :26:

nurcikimmm ateşin sabitmi hala düşüş yok sanırımm hala adette gelmemiş inşallahh gelmezz

kamer o ilişki olayındaki şeyi ihmal etme derim rahim yolu çok mühim yer kadınlar için doktora git derim

kızlar esma ül hüsna lardan hangisiydi bakmam lazım şimdi hatırlamıyorum ama şöyle yazıyodu : 7 gün oruç tututp suya hergün ...kez onu okuyup orucunu açarsa allahın izni ile kısır kadının çocuğu olur diyodu isterseniz bulurum hangisi olduğunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…