herşeyee bir dram bulup ağlıyorum bu aralarr iyice duygusala bağlandımm
bendeeeeeeeeeeeeeebende çıktım kızlar görüşürüz sonraaaaaaaaaaa
ay inşalah datlımm yaa hemen bitsin şu gaz sıkıntısıı uyku falan önemli değil yaa sıpa bi rahat rahat uyusaaiyi haftasonları kızlarrrr..... ben geldim
KAMERCİM canım bugünde çalışıyon demekki.... kolay gelsin bacım..... bebişiniz nasıl oldu inan hep aklımda....
NURCANIM canım hala adet olmamışsın canım.... buay bi ilaç veya değişik bişi denedinmi canım....hayırlı haberini bakliyoruz bebetom....
MELİKECİM canım yine mi uyutmadı YUNUS paşa erkek çocukları gazlı olur derler demekki doğruymuş.... 3 aya kadar devam ediyo sonra düzeliyo biliyorum ama inş. o kadarda sürmez canım..
TOSTİCİM canım sen nasılsın göremiyoruz artıkın seni özledik canım....
herşeyee bir dram bulup ağlıyorum bu aralarr iyice duygusala bağlandımm
kızlar herkeşiiiiiiii yanaklardannnnnnnn öperim hepiniz güzel bir hafta sonu geçirin oluurmuuu pazartesi görüşmek üzere hoşçakalınnnnn
nurcik için ayatel kürsii
melikee...30
kamer.....30
kalann...253
sildim aplamm
datlım geçen gün salavatı şerif için yardım sitoyrdun quzumm istersen okurum bende
evet yaaaaaaaaa eşimden dolyı okuyamadımmm ama kandinşzş yormnızıda istemiyorum
KURBAN OLSUNN NURCİKK SİZEE CANLARIMM BENİMMM YAAAİLK OLARAK BENİİ EKLEMİŞSİNİZZ DUAYA NE DİYEYİMM BEN SİZE ALLAHIM sİZDENN KAT KAT RAZI OLSUNN NE MURADINIZ VARSA VERSİNN İNŞALLAH SEFİYORUMM LANNN SİZİİİİ :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86:
bendeeee 30 alayımmm ALLAH kabul etsin nurcikim bu vesiledee meleğin gelsiz zuzummmm inşallahhhh
30 da bana ya canım
iyi geceler gece kuşu olduk bu gün koçişle
bende 50 alayım anam için mide bulantıları inş. bebeğe işarettir
kızzzzlaaaarrrrrrrrrr günaydın canlar nasılsınızzz
bugün cumartesi ya beni gene yalnız bırakın bakalım
zaten pazartesiden itibaren derslere yoğunluk vermem lazım çok gelemicem arada uğrar hatrınızı sorarım o kadar
yeterrrrrrrrrr ismini öğrendim canım büyük çabalar sonucunda dün öğrenebilseydim iyi olurdu sen fatihaya başlamıştın ve yardım istemiştin yanlış hatırlamıyosam 100 tane okuyorum canım biraz az olacak kusura bakma bugün nurcikin salavatını bitirmem lazım
keşke dün görüşseydik daha çok okurdum canım
haydi ben okumaya gidiyorum allah kabul etsin inşallahhhhhhhh
nurcik için ayatel kürsii
melikee.....30
kamer.......30
sevdamce..30
nuray........30
tosti..........50
kalann...143
evet canım 72.000 fatihaya başladım bebiş için
banada 100 ver canım..inşallah gelir bebişin kısa zamanda
nurcikimmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmm bitirdim salavatı canımmm allah kabul etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh
rabbimmm aratmasın hayırlısyla tez vakitte sağlıklı bebeklarinizi kucağınıza versin
başlığı görünce içimden geldi dua etmek rabbim kabul eder inşallah
sevdaaaaaaa merhaba iyi geceler nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?