- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn gelecek bebişlerin güzel anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iyi gecelerrr
yetercik bende yazmıştım bende okuyabilirim diye ama cevap alamadım senden ismini söylersen bende başlayayımm..bu arada ismin o kadar gizlimi neden özelden yazıyosunki :26:
nurcikimmm ateşin sabitmi hala düşüş yok sanırımm hala adette gelmemiş inşallahh gelmezz
kamer o ilişki olayındaki şeyi ihmal etme derim rahim yolu çok mühim yer kadınlar için doktora git derim
kızlar esma ül hüsna lardan hangisiydi bakmam lazım şimdi hatırlamıyorum ama şöyle yazıyodu : 7 gün oruç tututp suya hergün ...kez onu okuyup orucunu açarsa allahın izni ile kısır kadının çocuğu olur diyodu isterseniz bulurum hangisi olduğunu..
günaydınn datlımmmmmm
günaydın iyi pazarlar herkese
kedersizi merk ettim ama girmemiş bu gün :26:
günaydın iyi pazarlar herkese
iyi pazarlar kızlarrrrrrrr
canım adet olmamış daha
vücut ısısı düşmüşş adet olacam kesin dio
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne tatlı avatar
senin ki daha tatlı
teşekür ederimmmmmmmmmmm o benim yeğenimmmmmmmmmm aşığım be ona teyzesiiiiiiiiiiiiiiii
ayyyy sorma valla benim de 3 yeğenim var 2 si ablamdan kız onlar 1 erkek kardeşimden o da erkek hem teyze hem de halayım yaniii kızlar büyüdüler çok ama çok seviyorumm en küçüğe de ölüyorum 8.5 aylık olduu o kadar seviyorum kiii içime sokasım geliyooo
allah ayırmasın inş. ben çıkıyorum yetercim görüşmek üzere:80::80::80:
maalesefffgünaydın iyi pazarlar herkese
maalesefff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?