evet canım adet oldumne oldu canım adetmi oldunnnnnnn
keşke hiç bu gecikmeleri yaşamasak dimi:97: yane geciktiği zamanda adet olmasak hamiş olsakne desem bilmiyorum nurcanım benim de kaç defa geçikmişti hele bi kere tam 6 gün geçmişti tam bu sefer oldu galiba demiştik hsg için kan verdim daha sonucumu bile alamadan adet olmuştum nurcancımmm ben de bekliyorum heran olabilirim
keşke hiç bu gecikmeleri yaşamasak dimi:97: yane geciktiği zamanda adet olmasak hamiş olsakne olurdu sanki .ister istemez insan umutlanıyo işte..canım dilerim sen bu ay hamiş olursun hiç tedavilerle falan uğraşmazsın artık
keşke hiç bu gecikmeleri yaşamasak dimi:97: yane geciktiği zamanda adet olmasak hamiş olsakne olurdu sanki .ister istemez insan umutlanıyo işte..canım dilerim sen bu ay hamiş olursun hiç tedavilerle falan uğraşmazsın artık
evet canım adet oldum
bakıyorumda bu topikte bazı arkadaşlarımın haberine nasıl sevinip üzüldüysem o arkadaşlarım benim için bunu yapamamışlar neyse bu sayede kimin asıl dost olduğunuda öğrenmiş oldum
inanıyorum bendee zamanı gelincee olacak elbet Allah daha fazla aratmasınn gerçketen beklemek artık zoruma gidiyooo Allah günah yazamasın banasüper olurdu ama eninde sonunda olacak kız ben inanıyorum nerdeeeeee canım yaaaa belim ve karnım ağrıyo 3 gündür hatta cuma günü oldum sandım hala olmadım wc ye gitmeye korkuyorum ahh bi olmasam varyaa ama olacam kesinn sabaha kadar olurum ben bak görürsün
:85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:benim 7 yılık evliliğimde sadece 1 defa 2 gün geciktiii ve ne kadar umutlandığımı adet olunca fark ettimmm
ne desem ne söylesem boş inşş önümüzdeki ay gelsn kzucuğunnnn
süper olurdu ama eninde sonunda olacak kız ben inanıyorum nerdeeeeee canım yaaaa belim ve karnım ağrıyo 3 gündür hatta cuma günü oldum sandım hala olmadım wc ye gitmeye korkuyorum ahh bi olmasam varyaa ama olacam kesinn sabaha kadar olurum ben bak görürsün
delüüüüüüüüüüüü garıııı çağırıp durma şu kırmızıyııııııııııııııııı
gitsin gelmesin 9 ay isteiyoruzbiz bebiş isityoruz onun yerineeeeeeeeeeeeee hemde ikiz ikizzzzzzzzzzzzzzzzz
ahhh ben çağarsamda çağarmasamda geliyo yüssüz şey yaaaa
inanıyorum bendee zamanı gelincee olacak elbet Allah daha fazla aratmasınn gerçketen beklemek artık zoruma gidiyooo Allah günah yazamasın bana
:85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:
zamanı vardı ve inşş yakındı canımmmmmmmmmm gelmeyec gelmesinler artıkkk
rabbim dualrımızı duysun ellerimizi boş çevirmeisnartık
yetercim sen nerdesin canım yanii nerde yaşıyosunn gariiiiiiii
bu ay bende binbir hayal kurdum tahlili eşimden gizli yapacaktım pozitif çıkarsa bir mektup yazıp (bebeğimiz babasına yazıyormuş gibi) eşime verecektim ...ondan sonra eşimin ailesini teyzemi falan akşam mevlüt var diye bize çağırtacaktım hepsine haberi bir anda vercektim ..off ne bileyim işte ortada fol yok yumurta yokken bir sürü hayaller kurdu salak kafammben daha evliliğim ilk aylarında eşime hamile haberimi nasıl vereceğimin hayallerini kuruyodummm amao da en az benim kadar bebekdls
ben daha evliliğim ilk aylarında eşime hamile haberimi nasıl vereceğimin hayallerini kuruyodummm amao da en az benim kadar bebekdls
mersinin ilçesindeyim canımmmmmmmmm
bu ay bende binbir hayal kurdum tahlili eşimden gizli yapacaktım pozitif çıkarsa bir mektup yazıp (bebeğimiz babasına yazıyormuş gibi) eşime verecektim ...ondan sonra eşimin ailesini teyzemi falan akşam mevlüt var diye bize çağırtacaktım hepsine haberi bir anda vercektim ..off ne bileyim işte ortada fol yok yumurta yokken bir sürü hayaller kurdu salak kafamm
iyi akşamalr kızlar çıkıyorum benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?