Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ne oldu canım adetmi oldunnnnnnn
evet canım adet oldum

bakıyorumda bu topikte bazı arkadaşlarımın haberine nasıl sevinip üzüldüysem o arkadaşlarım benim için bunu yapamamışlar neyse bu sayede kimin asıl dost olduğunuda öğrenmiş oldum

ne desem bilmiyorum nurcanım benim de kaç defa geçikmişti hele bi kere tam 6 gün geçmişti tam bu sefer oldu galiba demiştik hsg için kan verdim daha sonucumu bile alamadan adet olmuştum nurcancımmm ben de bekliyorum heran olabilirim

keşke hiç bu gecikmeleri yaşamasak dimi:97: yane geciktiği zamanda adet olmasak hamiş olsak ne olurdu sanki .ister istemez insan umutlanıyo işte..canım dilerim sen bu ay hamiş olursun hiç tedavilerle falan uğraşmazsın artık

süper olurdu ama eninde sonunda olacak kız ben inanıyorum nerdeeeeee canım yaaaa belim ve karnım ağrıyo 3 gündür hatta cuma günü oldum sandım hala olmadım wc ye gitmeye korkuyorum ahh bi olmasam varyaa ama olacam kesinn sabaha kadar olurum ben bak görürsün

benim 7 yılık evliliğimde sadece 1 defa 2 gün geciktiii ve ne kadar umutlandığımı adet olunca fark ettimmm
ne desem ne söylesem boş inşş önümüzdeki ay gelsn kzucuğunnnn

inanıyorum bendee zamanı gelincee olacak elbet Allah daha fazla aratmasınn gerçketen beklemek artık zoruma gidiyooo Allah günah yazamasın bana
benim 7 yılık evliliğimde sadece 1 defa 2 gün geciktiii ve ne kadar umutlandığımı adet olunca fark ettimmm
ne desem ne söylesem boş inşş önümüzdeki ay gelsn kzucuğunnnn
:85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:

delüüüüüüüüüüüü garıııı çağırıp durma şu kırmızıyııııııııııııııııı
gitsin gelmesin 9 ay isteiyoruz biz bebiş isityoruz onun yerineeeeeeeeeeeeeehemde ikiz ikizzzzzzzzzzzzzzzzz

ahhh ben çağarsamda çağarmasamda geliyo yüssüz şey yaaaa

ben daha evliliğim ilk aylarında eşime hamile haberimi nasıl vereceğimin hayallerini kuruyodummm amao da en az benim kadar bebekdls

tatlım üzme kendini hiç bir şey senden değerlideğillllllllllllllllllllllll (bu birincilik bebğin gelene kadar sonra birinciliği ona devreceksin )

ben daha evliliğim ilk aylarında eşime hamile haberimi nasıl vereceğimin hayallerini kuruyodummm amao da en az benim kadar bebekdls
bu ay bende binbir hayal kurdum tahlili eşimden gizli yapacaktım pozitif çıkarsa bir mektup yazıp (bebeğimiz babasına yazıyormuş gibi) eşime verecektim ...ondan sonra eşimin ailesini teyzemi falan akşam mevlüt var diye bize çağırtacaktım hepsine haberi bir anda vercektim ..off ne bileyim işte ortada fol yok yumurta yokken bir sürü hayaller kurdu salak kafamm

inşş verirsin eşine hamiş haberiniiii belki ilk aylarda olmaz ama inşşş olucakkk (hem senden hamiş haberi alacaksa nasıl aldığının ne önemi var )

ayyy yerim ben seni yaaa canım benimm inşş en kısa zamanda olur bu dediklerin bak beni de ağlattım yaaaa oofffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…