Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

anaaaaaaaaaaaaaa tantuninin diyarındasın bende sana geçen ukala ukala tantuninin kuzu kuşbaşıyla yapıldığını sölemiştim tereciye tere satmaya çalışmışım meğer

evet tantunu diyar olurmu kızzzzzzz deme öylee

canım üzme kendini yaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız ben çok yoruldum bugün eve yeni geldim sabahtan beri o mağaza bu mağaza derken ankarayı feth ettim ama içime sinen hiç bir şey bulamadımm
bu arada kırmızılar bugün teşfir ettiler sonunda sizde ne var ne yok

Son düzenleme:
canım herhangi bişey biyerde meşhur olur yaaa o yüzden dedimmm meselaa şeftali diyarıı bursa derler yaa o açıdan şey ettiydimmm:26::26::26:

kız demişisn ya tantunu diyarındaymışsın bende kuşbaşı ete yapılır dedim diye ona dedimmmmmmmmmmm herkesin damak tadı farklı olur birde değişik şeyler denemk farklı olur herhalde

selam nuray bu son gelişi olur inşallahh

yeter kız gel çay içelimm ya da kahvee
ellerine sağlık bebğim bende içiyorum
slm kızlar nasılsınız ben çok yoruldum bugün eve yeni geldim sabahtan beri o mazaza bu mağaza derken ankarayı feth ettim bu arada kırmızılar bugün teşfir ettiler sonunda sizde ne var ne yok
hoş geldin canım sağlık olsunnnn kızmızılar çok istikrarlı

kız demişisn ya tantunu diyarındaymışsın bende kuşbaşı ete yapılır dedim diye ona dedimmmmmmmmmmm herkesin damak tadı farklı olur birde değişik şeyler denemk farklı olur herhalde

heeee şimdi anladım canım yaaa iyice aklım şaştı benim

gürdünüzmüüüüüüüüüüüüüü nihat abiniziiiiiiiiiiiii yaşrışı aldıııııııııııııııııııı

hımm çok güzelmiş ismin annemin ismi de havva
bende 100 tane alayım fatiha ne <zamana kadar bitmesi gerek

canım benim ne kadar üzme desem de yersiz biliyorumm tamam adet olalım ama gecikmesinki ümitlenmiyelimm en acısı bu oluyo Ama ben hissediyorumm yakın zamanda hamiş kalıcaz bak görrr

Bu arada sen kimlere kırıldın böle bakayım

canlarrrrrrrrrrrrrrr dualrla ilğili şeyleri topiklerde yamak yasakmış özel mesajlard ayazacakmışızzzzzzzzzzzzz
benim ismimmiiiiiiiiiiiiay teşekür ederimmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…