anaaaaaaaaaaaaaa tantuninin diyarındasın bende sana geçen ukala ukala tantuninin kuzu kuşbaşıyla yapıldığını sölemiştim tereciye tere satmaya çalışmışım meğer
bu ay bende binbir hayal kurdum tahlili eşimden gizli yapacaktım pozitif çıkarsa bir mektup yazıp (bebeğimiz babasına yazıyormuş gibi) eşime verecektim ...ondan sonra eşimin ailesini teyzemi falan akşam mevlüt var diye bize çağırtacaktım hepsine haberi bir anda vercektim ..off ne bileyim işte ortada fol yok yumurta yokken bir sürü hayaller kurdu salak kafamm
evet tantunu diyar olurmu kızzzzzzz deme öylee
canım herhangi bişey biyerde meşhur olur yaaa o yüzden dedimmm meselaa şeftali diyarıı bursa derler yaa o açıdan şey ettiydimmm:26::26::26:
slm kızlar nasılsınız ben çok yoruldum bugün eve yeni geldim sabahtan beri o mağaza bu mağaza derken ankarayı feth ettim ama içime sinen hiç bir şey bulamadımm
bu arada kırmızılar bugün teşfir ettiler sonunda sizde ne var ne yok
ellerine sağlık bebğim bende içiyorumyeter kız gel çay içelimm ya da kahvee
hoş geldin canım sağlık olsunnnn kızmızılar çok istikrarlıslm kızlar nasılsınız ben çok yoruldum bugün eve yeni geldim sabahtan beri o mazaza bu mağaza derken ankarayı feth ettim bu arada kırmızılar bugün teşfir ettiler sonunda sizde ne var ne yok
kız demişisn ya tantunu diyarındaymışsın bende kuşbaşı ete yapılır dedim diye ona dedimmmmmmmmmmm herkesin damak tadı farklı olur birde değişik şeyler denemk farklı olur herhalde
survıvor başlamış accık izliyim deee güliyim bareeee nihat abimeee:86::86::86:
aynen bende izliyorumm
[sıze="3"]Canımsın yaaaaaaaa biliyorsunuz ben düzenli giremiorum o yüzden kaçırmış olabilirim ismimi yaz dediğiniiii tabiki bunları özelden yazıyormuşuz uyaru geldi biliyorsunuz
benim adım havva gül kızlarrrrrr[/sıze]
evet canım adet oldum
bakıyorumda bu topikte bazı arkadaşlarımın haberine nasıl sevinip üzüldüysem o arkadaşlarım benim için bunu yapamamışlar neyse bu sayede kimin asıl dost olduğunuda öğrenmiş oldum
ayyy çok komik bu adam yaaaa nasılsın sevdaaa
gürdünüzmüüüüüüüüüüüüüü nihat abiniziiiiiiiiiiiii yaşrışı aldıııııııııııııııııııı
sormaaa yaaaIyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor
yaa ben göremedim komşum kapıya çağırdı onla konuşurken geçmiş demekki yaa:26:
gürdünüzmüüüüüüüüüüüüüü nihat abiniziiiiiiiiiiiii yaşrışı aldıııııııııııııııııııı
canlarrrrrrrrrrrrrrr dualrla ilğili şeyleri topiklerde yamak yasakmış özel mesajlard ayazacakmışızzzzzzzzzzzzzhımm çok güzelmiş ismin annemin ismi de havva
bende 100 tane alayım fatiha ne <zamana kadar bitmesi gerek
canım benim ne kadar üzme desem de yersiz biliyorumm tamam adet olalım ama gecikmesinki ümitlenmiyelimm en acısı bu oluyoAma ben hissediyorumm yakın zamanda hamiş kalıcaz bak görrr
Bu arada sen kimlere kırıldın böle bakayım
sormaaa yaaaIyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor
yaa ben göremedim komşum kapıya çağırdı onla konuşurken geçmiş demekki yaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?