Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Yaa ben yine görmedim eşim geldi maç yorumu izliyor anlamıyorum maçı izleyip geliyo bide yorumunu dinliyoo Neyse ben pc yi vereyimde tv yi izleyteyim

kendinize iyi bakın görüşürüz kızlarr

evet yeter yasakmış yazmıştı dün arkadaş unutmuşumm

tamam bebişimmm hadi izle sen tv ama pc de eşine temmeli kaptımaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
slm kızlarrr nabersiniz geçmişe bakmadım yaaaaaa çok uzunduuuuuuuu
bi gelişme varmıııı çok merak ediyorummmm bende bu ara çok yoğundummmm giremedim halada yoğunum bi bakıyımda çıkayım dedimmm
sadece nurcanın adetinin geçtiğini biliyorum diliyorum rabbimden bebişin seninledir kuzummm yaaaaa iana bunu yürekten diliyorum bu arada nurciiiiikkkk salavatları okudum cnm allah kabul etsiiiinn hoşçakalın kızlaaaarrrrr görüşürüzzzz

Son düzenleme:

nurcikkkkkkkkkkkkkk kuzummm oldun muu gelmezz olasıcaa geldimii offf yaaaaa çokkk heycanlıydımm olacaktııı bu seferr gelecektii niee gelmedinn beee nieeeeeeee

günaydınnnnnnnn günaydınnnnnnn günaydınnnn hepinizeeeee:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:güzel hayırlı mutlu bir hafta geçiirin olarmıııı

nurcikimmmmmm canım benimmm çok üzüldüm canımmmmmm inşallah şu yaşanan günleri bir an önce unutturacak birer bebiş alırız kucaklarımıza en yakın zamanlardaaaaaaaa

sevommmm dohtor olayını düşünüyorum canım gidecem belki yarın giderim bu gün duruma göre hareket ederim pazartesi ya yoğun oluruz biraz

kızlar duaları özelden yazacakmışız artık tekrar hatırlayıyım dedim uyarı almayalımmm

bende dün kızımı görmeye gittim annem gelinimiz ve yeğenlerimle kızımızı yıkadık misss oldu sıpammm
çok tatlı olmuş biraz daha toparlanmış büyüdükçe güzelleşiyor maşallah kuzummmmmmmm

ben artık fazla takılamıyacağım derslere çalışmam lazım günlük 15 dk sabah öğle akşam olurmu beni idare edin 20 gün artık hepinisi seviyorum
çok uzun yazdımmmmmmmmm

Günaydın hayırlı haftalar hepinize

nurcikim adet olmuşsun canım yaa üzülme lütfennn bir gün o kırmızılar gelmicek umudunu yitirme çalışmana ara verme tamammı bacım

günaydın kızlar bu gün nasılsınız eminim bir çoğunuz daha uyuyordur 4 gündür yoktum geçmiş sayfalar çok uzundu bir kısmını okudum nurcanım heveslenmişsin bu ay olmamış biz beklemeye alıştık dayanırız sıkma canını inşallah gelecek ay nasıp olur rabbim daha fazla bekletmesin tezzamanda hayırlı haberler paylaşmayı nasıp etsin ben burda konuştuğum tüm arkadaşlarımın hamile kalacağına inanıyorum rabbimin hazinesinde bol inşallah bu hazineden bizlerde nasipleniriz

günaydın hayırlı haftalar ...iki gündür girip okuyp çıktım hiç keyfim yok moralsizim içimden yzmak gelmedi ...nurcanın bu sabah iyi haberi gelir moral düzelir diyodum ama bu ayda kısmet değilmiş
mademyok keşke hiç gecikme olmadan gelse umutlandırmasa inşallah en kısa zamanda hamielik haberini alırız canım ..kamer allah zihin açıklığı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…