cnm günaydın nasılsın.....
ben çıkıyorum biraz başım ağrıyor
günaydın güzelleeerrrrr nasılsınızzzzzz
nurcannnn cnmm benimmm adet mi oldunnnnnn olsun bitanem kendini üzme nolursunnnn seni arıycaktım ama kntrm yokkkkk nolurrrrr kendini üzme cnm arkadaşımmm yaaaaaa
sen herşeyin en iyisini hakediyosun ama kurban olduğum rabbim ol derse olurrrrr...
günaydın güzelleeerrrrr nasılsınızzzzzz
nurcannnn cnmm benimmm adet mi oldunnnnnn olsun bitanem kendini üzme nolursunnnn seni arıycaktım ama kntrm yokkkkk nolurrrrr kendini üzme cnm arkadaşımmm yaaaaaa
sen herşeyin en iyisini hakediyosun ama kurban olduğum rabbim ol derse olurrrrr...
günaydın cnmmmmgünaydınn asiiiiiiiiiiiii
günaydın iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
günaydın cnmmmm
günaydın ablammmm iyim çok şükürrr bu ara çok yoğunum yaaaaaa cumadan beri misafirlerim varrr halada gelmeye devam ediyolarrr çok yoğunum çooooooooooooookkkk
iyiym hatice ne olsun beklemedeyim
yorulmuşsundur ama bi yandan değişiklik olur
güle güle bende kalksam iyi olur ev çok fena biraz toparlamam silip süpürmem lazımben çıktım canlarım görüşürüz soraaaa cüzüm okuyum birazzzzz
cnm biz sperm testi yaptırdık sonuçlarını söylesem sonucunda bir sorun olup olmadıgını söyleyebilirmisiniz....
cnm biz sperm testi yaptırdık sonuçlarını söylesem sonucunda bir sorun olup olmadıgını söyleyebilirmisiniz....
fazla bi bilgim yok canım ama yaz istersen
miltar:8
sıvılaşma süresi:20
konsantrasyon:21.2
total sperm sayısı:169.9
progresif hareketli:25
yavaş hareketli:20
yerinde hareketli:5
hareketsiz:50
motilite % 50
sizin fikrinizi alabilirmiyim hamile kalabilirmiyim....
miltar:8
sıvılaşma süresi:20
konsantrasyon:21.2
total sperm sayısı:169.9
progresif hareketli:25
yavaş hareketli:20
yerinde hareketli:5
hareketsiz:50
motilite % 50
sizin fikrinizi alabilirmiyim hamile kalabilirmiyim....
eşiminki ile karşılaştırıyorum bekle birazcık olurmu
hatice eşiminkine göre miktarı daha iyi sıvılaşma aynı konsantrasyon bulamadım progresif daha iyi yerinde hareketlilik eşimin 10 senin eşinin 5, hareketsiz eşinin daha iyi motiliteyi bulamadım
hatice eşiminkine göre miktarı daha iyi sıvılaşma aynı konsantrasyon bulamadım progresif daha iyi yerinde hareketlilik eşimin 10 senin eşinin 5, hareketsiz eşinin daha iyi motiliteyi bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?