Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

herkese günaydınlar

hathar toplam sperm sayısının yanında milyon falan yazıyomu yada kısaltma gibi şeyler varmı?

yeterrr ben bişey almıştımyaa hanii ondan 100 tanbe daha aldımm haberin ola

bak şöyle yazıyor total sper sayısı:169,6 birim :10^6 referans değerleri: >39

bak şöyle yazıyor total sper sayısı:169,6 birim :10^6 referans değerleri: >39

yanlış anlamadım isem 169 milyon sayınız var çok iyi maşallah
bunun ileri hareketli olanı %20
motilite %50 si sorunlu yapıda spermlerin

ama bence normal hamile kalma şansın bizlerden çok çokk daha iyi yani bu spermlerin 34 milyonu seni dölleyebilir diye yorum yapabilirim tabi doktor daha iyi anlar bizim testimizden biraz farklı yapılmış test..

günaydın kızlar
nurcan içini ferah tut üzülme hayırlısı vardır bi vakti cnm ..

kızlar bende de bugün temizlik var ewim ayakta şuan ....ben de mutfaktayım bi bakayım sizlere dedim..herkes iyidir inşalah

teşekkür ederim cnm düşüncelerinden dolayı o zaman sorun bende rahim filmi çektirsem belki herşey düzelecek ama bakalım kısmet inşallah...... bende hormonlar bozuk o yüzden heralde olmuyor.....

kolay gelsin bende süpürüp silsem toz alsam çok iyi olur haftalık iş zamanı geldi

bende bi şey yok sevom ama bazı şeyler canımı sıktı

anlatmak istersen burdayız

günaydın canımm ohh ne güzell temizleniyo evin kolay gelsin

teşekkür ederim cnm düşüncelerinden dolayı o zaman sorun bende rahim filmi çektirsem belki herşey düzelecek ama bakalım kısmet inşallah...... bende hormonlar bozuk o yüzden heralde olmuyor.....

oalbilir bence filmini ertelemeden yaptır

neredeyse transferden bu yana doğru dürürst temizlik yapılmamıştı ben elime değemiorum zaten heryer heryere dağılmış bu ew nasıl hemen dağılıveriyoo yaww toplamak 40 saat dağıtmak 2 dakıka

kızlarrrrrrr bu arada geçen bi tüp bebek dr u söledi bikaç sene sonra artık tek 1 iğne ile tüp tedavisi bitecekmişşş ne süper dimi belki de kendi tüp bebeğimizi kendi evimizde bile yapabilicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…