Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

neredeyse transferden bu yana doğru dürürst temizlik yapılmamıştı ben elime değemiorum zaten heryer heryere dağılmış bu ew nasıl hemen dağılıveriyoo yaww toplamak 40 saat dağıtmak 2 dakıka

maalesef öyle toplamak uzun sürüyo ama dağıtmak çok basit birde her an her aklına gelen işide
yapamayınca daha da kötü oluyo

anlatmak istersen burdayız

günaydın canımm ohh ne güzell temizleniyo evin kolay gelsin

oalbilir bence filmini ertelemeden yaptır

cnm yaptırıcamda adet görmem lazım olmadımki ne yapıcam olmak için ayın 7 sinde olacaktım geciktim bebekte yok bekliyorum bakalım cnm ne olacak şimdi az bankaya gidip gelicem......

nurcanım çok şükür bnm durum iyi berbat bi halde değilim..tuğbaninki kadar kötü geçmioo.valla biaralar kötü oluyorum dayanılacak gibi olmuor ALLAH tuğbaya sabır versin onu düşünüorum bazen devamlı olması zor yani.

inşallah hep böyle rahat geçer

hoşbulduk duru can

durucuk kadın memurlara avantaj gelmiş 1,5 saatlik süt izni 6 aya kadar 3 saat sonra 6 ay içinse 1,5 saat olarak ayaralanmış yani senin hala izin olayın var araştır istersen

selamün aleyküm kızlar yorucu ama güzel bir hafta sonu geçirdim nasılsınız Şanlıurfa , Gaziantep , Kahramanmaraş gezilerimiz fena değildi gezdik gördük inşallah gitmek isteyenlere nasip olur tez zamanda eşimle Urfa ve Antep e doyamadık yazın bütçemizde uyarsa bidaha gitmeyi düşünüyoruz Nurcan cığım gecikmeli adet olmuşsun üzülme bence bünyen hamilelik öncesi hazırlık yapıyoooooo diğer aya olmadı 3. aya kesin hamişsin sen aha buraya yazdım çizdim inşallah güzel haberini tez zamanda alıcaz başka gelişmeler varmı ? İpeğim keyfin kaçmış canım sıkma tatlı canını düzelir inşşşş çokk yorgunum çok kalamıcam 3 gündür ders çalışamadım çayımı içeyim dersin başına oturayım :87:

kızlar nasılsınız canlarımmmmmmm bir bakıyım çıkıyım dedim
ipekk sıkma canını takma kafana tokadan başka bişeyyyyyyy

arada girmezsem ders çalışamıyorum kitabı okurken birde bakmışım sayfa bitmiş ama benim beynim burda baştan alıyorum tekrarrr
niyse geçmişi okudum biraz sizlerde iyisiniz ben de çıkıyım artıkkkkkhepinizdeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…