off bu cins insanlar offff ALLAH ım uzak tutsun bizleri onlardan kem gözden fesatlardan nazarlardan inşşşaslında daha çok alındım tabi düşündükçe bir yandan sinirlenmeyede başladım aile içinde
birine olur ya arada konuşurken falan biri bi şey der öyle bi şey oldu
evet canım iyi geliyoo valla inşallah hepimize bol bol gezmek nasip oluroooh şifa ne güzel gezmişsiniz özendim valla biz uzun zamandır hiç bi yere gitmedik
kardeşimi sözü ve görümcenin düğününden başka
aslında daha çok alındım tabi düşündükçe bir yandan sinirlenmeyede başladım aile içinde
selamün aleyküm kızlar yorucu ama güzel bir hafta sonu geçirdim nasılsınızŞanlıurfa , Gaziantep , Kahramanmaraş gezilerimiz fena değildi gezdik gördük inşallah gitmek isteyenlere nasip olur tez zamanda eşimle Urfa ve Antep e doyamadık yazın bütçemizde uyarsa bidaha gitmeyi düşünüyoruz Nurcan cığım gecikmeli adet olmuşsun üzülme bence bünyen hamilelik öncesi hazırlık yapıyoooooo diğer aya olmadı 3. aya kesin hamişsin sen aha buraya yazdım çizdim inşallah güzel haberini tez zamanda alıcaz başka gelişmeler varmı ? İpeğim keyfin kaçmış canım sıkma tatlı canını düzelir inşşşş çokk yorgunum çok kalamıcam 3 gündür ders çalışamadım çayımı içeyim dersin başına oturayım :87:
kızlar nasılsınız canlarımmmmmmm bir bakıyım çıkıyım dedim
ipekk sıkma canını takma kafana tokadan başka bişeyyyyyyy
arada girmezsem ders çalışamıyorum kitabı okurken birde bakmışım sayfa bitmiş ama benim beynim burda baştan alıyorum tekrarrr
niyse geçmişi okudum biraz sizlerde iyisiniz ben de çıkıyım artıkkkkkhepinizdeeeeee
evet canım yaaa bizde de nasip olmazdı böyle gezmelerboşverrr ipekk hiç canını sıkma başkaları içinn bence..
ohhhh ne güzel gezip görmüşsünüz bende çok istiyommm otarafları görmeyiii bananeeeee:84: valla değişiklik çok iyi oluyo sizede iyi gelmiştir kolay gelsin derslerinde canım
sende ders çalışmaya başladın geçte olsaaaçalış çalış kamercikk bize aldanma sen burda
selamün aleyküm kızlar yorucu ama güzel bir hafta sonu geçirdim nasılsınızŞanlıurfa , Gaziantep , Kahramanmaraş gezilerimiz fena değildi gezdik gördük inşallah gitmek isteyenlere nasip olur tez zamanda eşimle Urfa ve Antep e doyamadık yazın bütçemizde uyarsa bidaha gitmeyi düşünüyoruz Nurcan cığım gecikmeli adet olmuşsun üzülme bence bünyen hamilelik öncesi hazırlık yapıyoooooo diğer aya olmadı 3. aya kesin hamişsin sen aha buraya yazdım çizdim inşallah güzel haberini tez zamanda alıcaz başka gelişmeler varmı ? İpeğim keyfin kaçmış canım sıkma tatlı canını düzelir inşşşş çokk yorgunum çok kalamıcam 3 gündür ders çalışamadım çayımı içeyim dersin başına oturayım :87:
Allah zihin açıklığı versinkızlar nasılsınız canlarımmmmmmm bir bakıyım çıkıyım dedim
arada girmezsem ders çalışamıyorum kitabı okurken birde bakmışım sayfa bitmiş ama benim beynim burda baştan alıyorum tekrarrr
niyse geçmişi okudum biraz sizlerde iyisiniz ben de çıkıyım artıkkkkkhepinizdeeeeee
amin canımoff bu cins insanlar offff ALLAH ım uzak tutsun bizleri onlardan kem gözden fesatlardan nazarlardan inşşş
boşverrr ipekk hiç canını sıkma başkaları içinn bence..
ohhhh ne güzel gezip görmüşsünüz bende çok istiyommm otarafları görmeyiii bananeeeee:84: valla değişiklik çok iyi oluyo sizede iyi gelmiştir kolay gelsin derslerinde canım
sende ders çalışmaya başladın geçte olsaaaçalış çalış kamercikk bize aldanma sen burda
urfa ya gittik fakat türbeye kısmet olmadıaaa gittinizmii ..söylediğim sultan şehmuz türbesine gittinizmi canım ..
ağzın bal yesin emii canımsın benimm inşallahh dediğin gibi kısa zamanda hamiş kalırımm
hoşbulduk duru can
durucuk kadın memurlara avantaj gelmiş 1,5 saatlik süt izni 6 aya kadar 3 saat sonra 6 ay içinse 1,5 saat olarak ayaralanmış yani senin hala izin olayın var araştır istersen
aslında daha çok alındım tabi düşündükçe bir yandan sinirlenmeyede başladım aile içinde
kızlar nasılsınız canlarımmmmmmm bir bakıyım çıkıyım dedim
amin canım
ben bu aralar biraz yanlız kaldım sevom onun içinde sıkıldım kafama takıldı eşim dün yoktu bursadaydı
haftaiçide spordan geç döndü hep onunda etkisi oldu
urfa ya gittik fakat türbeye kısmet olmadısadece Eyüp sultan türbesiydi sanırım ismi o türbeye gittik Nurcan o türbe tam olarak neredeydi biliyormusun :26: yaaa tek sorunumuz organize sıfırdı ve toplulukla gidince her ağızdan bir söz işte kaç kez tekrarladım buradaki tüm türbelere gidelim dedim yokkkk yokkk götüren olmadı balıklı etrafında dönüp dolandık işte bu yüzden yazın kocişimle başbaşa gitcez tekrardan içime sinmeyen kısım türbelerin hepsini ziyaret edememek ama yinede Urfadayken hep dua ettim Rabbime sanki türbeyi ziyaret etmişim gibi gözümde kalbimde canlandırdım ruhen gittimmi yoksa inşallah hepinize dua ettim kabul olsun
oğluşuna kardeş de işe yarayacak güzel bir yasaymış bence olsun sıradaki bebişte inşşş bekliyoruz bidaha yeğen müjdesi isterizbenim süt iznim bitti canım yaşına kadardı
sanırım bu yeni yasadan faydalanamıyorum
anladım canım boşver üzerinde durma
hoşgeldin şifam gezmişsin ohh
allah zihin açıklığı versin
kamercim sanada allah zihin açıklığı versin
aynen canım ya dertsiz başım ağrısız aşımgrupla gezince böyle oluyo en iyisi kendi başına gitmek önce nerede ne var aratırıp sonra yola çıkıp kafana göre gezmekten yanayım bende
evet canım çalışmaya alışkınsın gezmeye görmeye ama şimdi evdesin bide eşinde olmayınca bunaldın demek bide hamileliğin son evrelerindesin normaldir bu duygular canım
oğluşuna kardeş de işe yarayacak güzel bir yasaymış bence olsun sıradaki bebişte inşşş bekliyoruz bidaha yeğen müjdesi isterizhoşbulduk Durucuğum sağol amin çok sağol sanada Rabbim güç kuvvet ve sabır versin
son aylarla ilk aylar biribirine çok benziyomuş zaten halsizilik yorgunluk alınganlık tavan yapıyo
aynen canım ya dertsiz başım ağrısız aşıminşallah bundan sonrakiler başbaşa gezmeler olur hepimzin
canım ya uykusuzluğun her gece mi böyle yoksaanaaammm kız oğluşa kardeş nirden çıktıı abuuuuuuuuuuuuu
3 saat uykuyla geldim işe
allah sizlere çifter çifter versinnn amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?