Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

oooh şifa ne güzel gezmişsiniz özendim valla biz uzun zamandır hiç bi yere gitmedik
kardeşimi sözü ve görümcenin düğününden başka

aslında daha çok alındım tabi düşündükçe bir yandan sinirlenmeyede başladım aile içinde
birine olur ya arada konuşurken falan biri bi şey der öyle bi şey oldu
off bu cins insanlar offff ALLAH ım uzak tutsun bizleri onlardan kem gözden fesatlardan nazarlardan inşşş

oooh şifa ne güzel gezmişsiniz özendim valla biz uzun zamandır hiç bi yere gitmedik
kardeşimi sözü ve görümcenin düğününden başka
evet canım iyi geliyoo valla inşallah hepimize bol bol gezmek nasip olur

hemşom ders maratonu başlamış kolay gelsin

aslında daha çok alındım tabi düşündükçe bir yandan sinirlenmeyede başladım aile içinde

boşverrr ipekk hiç canını sıkma başkaları içinn bence..

ohhhh ne güzel gezip görmüşsünüz bende çok istiyommm otarafları görmeyiii bananeeeee:84: valla değişiklik çok iyi oluyo sizede iyi gelmiştir kolay gelsin derslerinde canım

sende ders çalışmaya başladın geçte olsaaa çalış çalış kamercikk bize aldanma sen burda

evet canım yaaa bizde de nasip olmazdı böyle gezmeler şükür kısmet oldu inşşşş hepimize tekrar tekrar nasip olur çok iyi geldi ayyyy oralar nasıl sıcacıktı buraya geldik başladık üşümeye :86:

aaa gittinizmii ..söylediğim sultan şehmuz türbesine gittinizmi canım ..

ağzın bal yesin emii canımsın benimm inşallahh dediğin gibi kısa zamanda hamiş kalırımm

Allah zihin açıklığı versin

off bu cins insanlar offff ALLAH ım uzak tutsun bizleri onlardan kem gözden fesatlardan nazarlardan inşşş
amin canım

ben bu aralar biraz yanlız kaldım sevom onun içinde sıkıldım kafama takıldı eşim dün yoktu bursadaydı
haftaiçide spordan geç döndü hep onunda etkisi oldu

aaa gittinizmii ..söylediğim sultan şehmuz türbesine gittinizmi canım ..

ağzın bal yesin emii canımsın benimm inşallahh dediğin gibi kısa zamanda hamiş kalırımm
urfa ya gittik fakat türbeye kısmet olmadı sadece Eyüp sultan türbesiydi sanırım ismi o türbeye gittik Nurcan o türbe tam olarak neredeydi biliyormusun :26: yaaa tek sorunumuz organize sıfırdı ve toplulukla gidince her ağızdan bir söz işte kaç kez tekrarladım buradaki tüm türbelere gidelim dedim yokkkk yokkk götüren olmadı balıklı etrafında dönüp dolandık işte bu yüzden yazın kocişimle başbaşa gitcez tekrardan içime sinmeyen kısım türbelerin hepsini ziyaret edememek ama yinede Urfadayken hep dua ettim Rabbime sanki türbeyi ziyaret etmişim gibi gözümde kalbimde canlandırdım ruhen gittimmi yoksa inşallah hepinize dua ettim kabul olsun

merhaba kızlar yine beeennnnn
nurcan cnm arkadaşım benimmm iyi ol hep yüzünü güldürsün işallaahhh rabbimmmmm
ipem biraz sinirlenmişsin boşverrr cnm yaaa sıkma canını sen iyi ol kiiii minik paşanda iyi olsunnnn

hoşbulduk duru can

durucuk kadın memurlara avantaj gelmiş 1,5 saatlik süt izni 6 aya kadar 3 saat sonra 6 ay içinse 1,5 saat olarak ayaralanmış yani senin hala izin olayın var araştır istersen

benim süt iznim bitti canım yaşına kadardı
sanırım bu yeni yasadan faydalanamıyorum

anladım canım boşver üzerinde durma

hoşgeldin şifam gezmişsin ohh
allah zihin açıklığı versin

kamercim sanada allah zihin açıklığı versin

amin canım

ben bu aralar biraz yanlız kaldım sevom onun içinde sıkıldım kafama takıldı eşim dün yoktu bursadaydı
haftaiçide spordan geç döndü hep onunda etkisi oldu

evet canım çalışmaya alışkınsın gezmeye görmeye ama şimdi evdesin bide eşinde olmayınca bunaldın demek bide hamileliğin son evrelerindesin normaldir bu duygular canım

grupla gezince böyle oluyo en iyisi kendi başına gitmek önce nerede ne var aratırıp sonra yola çıkıp kafana göre gezmekten yanayım bende

oğluşuna kardeş de işe yarayacak güzel bir yasaymış bence olsun sıradaki bebişte inşşş bekliyoruz bidaha yeğen müjdesi isteriz hoşbulduk Durucuğum sağol amin çok sağol sanada Rabbim güç kuvvet ve sabır versin

grupla gezince böyle oluyo en iyisi kendi başına gitmek önce nerede ne var aratırıp sonra yola çıkıp kafana göre gezmekten yanayım bende
aynen canım ya dertsiz başım ağrısız aşım inşallah bundan sonrakiler başbaşa gezmeler olur hepimzin

anaaammm kız oğluşa kardeş nirden çıktıı abuuuuuuuuuuuuu
3 saat uykuyla geldim işe

allah sizlere çifter çifter versinnn amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn

son aylarla ilk aylar biribirine çok benziyomuş zaten halsizilik yorgunluk alınganlık tavan yapıyo

hormonlarrr canım değişiyo yaa

aynen canım ya dertsiz başım ağrısız aşım inşallah bundan sonrakiler başbaşa gezmeler olur hepimzin

walla bol bol gezinnn fırsat buldukça benden sölemesiiii

evet durucumm senin için geçmiş bak yaa olsuhnn bi dahakine inşallahhh
bu aradaaa sinir oluyorumm biz özel sektördekilerin eğrelti çalışan olmasından neden bizlere de böle yasalar getiremiyoo bizlerde hamile kalıyos bizimde bebeğimize süt vermemiz gerekk

asi hoşgeldin canımm

anaaammm kız oğluşa kardeş nirden çıktıı abuuuuuuuuuuuuu
3 saat uykuyla geldim işe

allah sizlere çifter çifter versinnn amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
canım ya uykusuzluğun her gece mi böyle yoksa off Rabbim sabır versin inşşş ama olsun valla ALLAH söyletti belkide kardeş isteriz oğluşuna yeğen isteriz isterizde isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…