inşallah canım inşallah yeni yerler hep istediğim yerler tez zamanda hepimize nasip olsun inşşhormonlarrr canım değişiyo yaa
walla bol bol gezinnn fırsat buldukça benden sölemesiiii
urfa ya gittik fakat türbeye kısmet olmadısadece Eyüp sultan türbesiydi sanırım ismi o türbeye gittik Nurcan o türbe tam olarak neredeydi biliyormusun :26: yaaa tek sorunumuz organize sıfırdı ve toplulukla gidince her ağızdan bir söz işte kaç kez tekrarladım buradaki tüm türbelere gidelim dedim yokkkk yokkk götüren olmadı balıklı etrafında dönüp dolandık işte bu yüzden yazın kocişimle başbaşa gitcez tekrardan içime sinmeyen kısım türbelerin hepsini ziyaret edememek ama yinede Urfadayken hep dua ettim Rabbime sanki türbeyi ziyaret etmişim gibi gözümde kalbimde canlandırdım ruhen gittimmi yoksa inşallah hepinize dua ettim kabul olsun
CANIM BEN URFAYA HİÇ GİTMEDMKİİ BU YÜZDEN TÜRBENİN NERDE OLDUĞUNU BİLMİYORUM YANE İLDEMİ LÇESİNDEMİ HİÇ BİR FİKRİM YOK SADECE DUYDUM KISMET OLMADI GİTMEK ..RUHEN VE BEDENEN GİTMİŞSİN CANIMÖNEMLİ OLAN İÇİNDEKİ DİLEK SEN ARKADAŞLARA ISRAR ETMİŞSİN AMA DİNLEMEMİŞLER RABBİM İÇİNİ BİLİYOR YAA ÖNEMLİ DEĞİL GERİSİİ
evet durucumm senin için geçmiş bak yaa olsuhnn bi dahakine inşallahhh
bu aradaaa sinir oluyorumm biz özel sektördekilerin eğrelti çalışan olmasından neden bizlere de böle yasalar getiremiyoo bizlerde hamile kalıyos bizimde bebeğimize süt vermemiz gerekk
asi hoşgeldin canımm
canım ya uykusuzluğun her gece mi böyle yoksaoff Rabbim sabır versin inşşş ama olsun valla ALLAH söyletti belkide kardeş isteriz oğluşuna yeğen isteriz isterizde isteriz
inşallah canım inşallah yeni yerler hep istediğim yerler tez zamanda hepimize nasip olsun inşş
süt izninde bile aslında eksik alıyoruz biz cumartesi çalışmıyoruz ama fabrikalar çalıştığı için çalışyo gözüküyoruz 1 günde orda var toplasan kaç gün eder onu bile geçistiriyolar
kız bugün siz sözleştinizmi geçenlerde nurcikte sorduydu
allahım sizlere versin hemide çifter çifter
artık yaş geçiyooo
dün diğer topikte mesaj yazmış iyi demekkibu arada bu tuğbiş neredee hala kötümü dün girip selam verip çıkmış
anladım canım evet gitmedim demiştin daha önce hatırladım ama ne biliyim sordum işte gitmesende belki biliyorda olabilirsinurfa ya gittik fakat türbeye kısmet olmadısadece Eyüp sultan türbesiydi sanırım ismi o türbeye gittik Nurcan o türbe tam olarak neredeydi biliyormusun :26: yaaa tek sorunumuz organize sıfırdı ve toplulukla gidince her ağızdan bir söz işte kaç kez tekrarladım buradaki tüm türbelere gidelim dedim yokkkk yokkk götüren olmadı balıklı etrafında dönüp dolandık işte bu yüzden yazın kocişimle başbaşa gitcez tekrardan içime sinmeyen kısım türbelerin hepsini ziyaret edememek ama yinede Urfadayken hep dua ettim Rabbime sanki türbeyi ziyaret etmişim gibi gözümde kalbimde canlandırdım ruhen gittimmi yoksa inşallah hepinize dua ettim kabul olsun
CANIM BEN URFAYA HİÇ GİTMEDMKİİ BU YÜZDEN TÜRBENİN NERDE OLDUĞUNU BİLMİYORUM YANE İLDEMİ LÇESİNDEMİ HİÇ BİR FİKRİM YOK SADECE DUYDUM KISMET OLMADI GİTMEK ..RUHEN VE BEDENEN GİTMİŞSİN CANIMÖNEMLİ OLAN İÇİNDEKİ DİLEK SEN ARKADAŞLARA ISRAR ETMİŞSİN AMA DİNLEMEMİŞLER RABBİM İÇİNİ BİLİYOR YAA ÖNEMLİ DEĞİL GERİSİİ eşimin Urfa lı öğretmen arkadaşı var hatta kendisi şu an İzmir de biz Urfa dayken eşim aradı arkadaşı memleketindeyim felan dedi :86: bilseydim bende gelirdim dedi kendisi ama biz o yaz tatilinde Urfa da olduğu dönem bide gitcek bilen birisi ile kafadaş ile doya doya gezcez inşş o türbeyi o arkadaştan öğrenirim inşşş yazın gittiğimizde nasip olur evet canım yaaa gidemesemde dua ettim bol bol hatta bu söylenmez belki ama urfa dan antepe geçtik akşam üzeri antep deydik cumartesi günü kaldığımız misafirhane odasında hemen namaz kıldım sanki türbeye gitmişim gibi 2 rekat ALLAH rızası için 2 rekatta sanki yine o türbeye gitmişim gibi düşünerek şükür namazı kıldım Rabbim kabul etsin inşşşş kabul olur hepimize ettim inşşşşş bu yıl eksiksik hamiş olalım inşşşş
ne varmış yaşında ..valla egeye kardeş gelse hiç fena olmaz aslında ama işte senin için zor olur çalışmasan daha çok baskı kurardık üstünde egeye kardeş egeye kardeş diye
yok vallahi sözleşmedik :26: hatta benim Nurcan ın yazdığı mesajdan bile haberim yok ders çalışıtığım yoğunluklardan dolayı buraya geldikçe geçmiş okuyamıyorum ki :86: dedim ya ALLAH söyletti inşşşsüt izninde bile aslında eksik alıyoruz biz cumartesi çalışmıyoruz ama fabrikalar çalıştığı için çalışyo gözüküyoruz 1 günde orda var toplasan kaç gün eder onu bile geçistiriyolar
kız bugün siz sözleştinizmi geçenlerde nurcikte sorduydu
Allahım sizlere versin hemide çifter çifter
artık yaş geçiyooo
eet canım antep ve urfa çok güzeller kısacık görsemde doyamasamda bayıldım eşimle beraber inşşş nasip olur sizlere balıklı göl bikaç resim çektik bi ara atarım burayainşallah benim eşim urfada askerlik yapmış hep gidelim dedi bir türlü gidemedik antepte çok güzelmiş
nasip kısmet bende çok merak ediyorum özellikle balıklı gölü
evet keşke daha önceden haberimiz olsaymış dün akşam burda da yağdı bayahathar paylaşım için tşkler gece ve bu sabah çok yapmur yağdı şimdi durdu yağarsa yapıcamm
çıtırlara taş çıkarırsınn sen yeme benii şimdinurcikim yaş 38
bir ara dediğin ne zaman canım ..peki resim yükledikten sonra silecekmisineet canım antep ve urfa çok güzeller kısacık görsemde doyamasamda bayıldım eşimle beraber inşşş nasip olur sizlere balıklı göl bikaç resim çektik bi ara atarım buraya
bir ara dediğin ne zaman canım ..peki resim yükledikten sonra silecekmisinhani yasak diye uyarı geldi yaa onu göze alacakmısınn ..en iyimii faceye koy ordan bakalımm ..ban almanı istemem
birazdan olabilir ama sadece balıklı göl resmi eklicem budamı yasak :26: benim olmadığım karelerden bikaç balıklı göl resimleribir ara dediğin ne zaman canım ..peki resim yükledikten sonra silecekmisinhani yasak diye uyarı geldi yaa onu göze alacakmısınn ..en iyimii faceye koy ordan bakalımm ..ban almanı istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?