Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

süt izninde bile aslında eksik alıyoruz biz cumartesi çalışmıyoruz ama fabrikalar çalıştığı için çalışyo gözüküyoruz 1 günde orda var toplasan kaç gün eder onu bile geçistiriyolar

canım ya uykusuzluğun her gece mi böyle yoksa off Rabbim sabır versin inşşş ama olsun valla ALLAH söyletti belkide kardeş isteriz oğluşuna yeğen isteriz isterizde isteriz

kız bugün siz sözleştinizmi geçenlerde nurcikte sorduydu
Allahım sizlere versin hemide çifter çifter
artık yaş geçiyooo

inşallah canım inşallah yeni yerler hep istediğim yerler tez zamanda hepimize nasip olsun inşş

inşallah benim eşim urfada askerlik yapmış hep gidelim dedi bir türlü gidemedik antepte çok güzelmiş

nasip kısmet bende çok merak ediyorum özellikle balıklı gölü

ne varmış yaşında ..valla egeye kardeş gelse hiç fena olmaz aslında ama işte senin için zor olur çalışmasan daha çok baskı kurardık üstünde egeye kardeş egeye kardeş diye

Evet durucum çalışma zorunluluğu olduğundan ikinci çocuk şuan çok daha zor olur amaa yaş geçmedende olsa iyi olur.

Bu arada etipufumm da yok uzunnnn zamandırrr özledimm esramıı yaa

yok vallahi sözleşmedik :26: hatta benim Nurcan ın yazdığı mesajdan bile haberim yok ders çalışıtığım yoğunluklardan dolayı buraya geldikçe geçmiş okuyamıyorum ki :86: dedim ya ALLAH söyletti inşşş
inşallah benim eşim urfada askerlik yapmış hep gidelim dedi bir türlü gidemedik antepte çok güzelmiş

nasip kısmet bende çok merak ediyorum özellikle balıklı gölü
eet canım antep ve urfa çok güzeller kısacık görsemde doyamasamda bayıldım eşimle beraber inşşş nasip olur sizlere balıklı göl bikaç resim çektik bi ara atarım buraya

Yağmur Suyuna Okunacak Dua
1.yetmis [70] defa fatiha suresi
2.yetmis [70] defa ayetel kursu
3.yetmis [70] defa ihlas suresi
4.yetmis [70] defa felak suresi
5.yetmis [70] defa nas suresi

kimki nisan ayinda yagmur suyunu bir kaba alip uzerine yukarda yazdigimiz sureleri okuduktan sonra 7 gun sabahrari ac karniyla icerse cesetinden butun

hastaliklari,kemiklerinden,damarlarindan ve etinden hastaliklari cikarir atar.
Kendisine çocuğu olmayan kişilerinde geldiğini bildiren Dönmez, "Öğretmen bir kişi geldi ve durumunu anlattı. Birçok hastaneye gitmesine rağmen çocuklarının olmadığını söyledi. Spermde 1 canlı varken, suyu içtiğinde sperm sayısı 800 bine yükselmiş ve şimdi ikiz çocukları oldu. Sakın yanlış anlaşılmasın hastaneye gitmeyin demiyorum. Hastanelere gidin çifa arayın ancak, bunu da deneyin diyorum" dedi.
Köyde yaşayan ve sürekli karın ağrısı çektiğini söyleyen Murat Bayer ise, "Önce Ali Sait Dönmez'e inanmadım. Sonra çevreden gelen kişilerin geldiğini ve yağmur suyunu içerek iyi olduğunu görünce bende yanına gittim. Çok geçmeden karın ağrısı kalmadı. Kendisi tek kuruş dahi talep etmiyor. Allah ondan razı olsun" ifadelerini kullandı.
bebegi olmayanların çocugu olurmuş

eet canım antep ve urfa çok güzeller kısacık görsemde doyamasamda bayıldım eşimle beraber inşşş nasip olur sizlere balıklı göl bikaç resim çektik bi ara atarım buraya
bir ara dediğin ne zaman canım ..peki resim yükledikten sonra silecekmisin hani yasak diye uyarı geldi yaa onu göze alacakmısınn ..en iyimii faceye koy ordan bakalımm ..ban almanı istemem

bir ara dediğin ne zaman canım ..peki resim yükledikten sonra silecekmisin hani yasak diye uyarı geldi yaa onu göze alacakmısınn ..en iyimii faceye koy ordan bakalımm ..ban almanı istemem
birazdan olabilir ama sadece balıklı göl resmi eklicem budamı yasak :26: benim olmadığım karelerden bikaç balıklı göl resimleri

Slmm kislar bnde bebek oslemi cekenlerdenim.1bucuk yil olck evliligim insaallah 1yil syilir korunmuoruz.bnde pko rahatsizligi var.ilk tup bebk denemmeis bgun itibariyle negatif sonuclandii.Allahim buyuk bben ve bnm gibi ozlem ceken hepinize bebek sahibi olmammizii istesinnnnn.acaba kendiligindeenn hamile kalabilirmiyiz kiii...yaradanim nasip etsin herkesee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…