Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben defalarca senin eşinin egenin hasta olduğunu unuttum olabiliyo bunlar normal şeyler
aklındayken dur sorayım diyosun o anda netten çıkman gerekiyo kalıyo unutuyosun

ayyyy inşallah şifacımmm eğer babasına ve bana benzerse zaten olacağı ooooooooo

benim en büyük temmenimde eşime benzemesi çünki eşim çok tebbel eğer bebişimiz ona benzerse ben çok rahat ederimmmmmm

ayyyy inşallah şifacımmm eğer babasına ve bana benzerse zaten olacağı ooooooooo
olsun nolcekki dombili ailesi olur lakabınız varsın tombik olun başta sağlık olsun inşşş bebişin diğer ay sana tutuncak annesi yoksa bu aymı tedavin canım kusura bakma yaaa inşşş müjden yakın

kızlarrrrrrr allah hepimizeee hayırlı sağlıklı evlatlar versinnn inşallahhhhhhh
amin inşallah

süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sendeeeeee

kızlar vajinal kuruluk yaşan bir çok kadına preseed veriyor dr

benim doktoruma hamiş olduğumda ben sölemiştim adam bilmiyodu one ya dedi kullanma dedi bende çok kullandım bile dedim
sonra siteyi söledim inceleyecekti

evet haklısın canım

bazen bende okuyamıyorumki evde zaten mümkün deil işyerinde olduğu kadar yardımcı oluyorum

ben defalarca senin eşinin egenin hasta olduğunu unuttum olabiliyo bunlar normal şeyler

bakın hepimiz aynı şeyleri yazıyoruz demi yani sormayı unutabiliyoruz bunlar doğal bende sormayı unutuyorum

Son düzenleme:
merhaba kızlarrrrrr kutlu doğum haftası adına program vardı oraya gittiim geldim çok güzeldiiii

bak canım bende sana hoşgeldin yazayım diyorum kaç mesajımda unuttum şimdi farkettim aaaaa ipeğe hoşgeldin demedim diye :80: canım hoşgeldin keyfin nasıl inşş canını sıkmaya yarayan kişiler konuşmaları yinelenmemiştir inşş hep iyi olalım m

şifa doktoruna sorabilirsin ama reçeteye yazılıp sgk lı alamıyosun yani fiyatta değişiklik olmuyo

şifa doktoruna sorabilirsin ama reçeteye yazılıp sgk lı alamıyosun yani fiyatta değişiklik olmuyo
ee dr için hastaneye vereceğim giriş ücretini siteye sipariş veririm kargo parası vermiş olurum dr işi hiç hesaplı gelmedi sağol canım

demet hoş geldin canım çpk güzel yaa ALLAH kabul etsin inşallah

kızalr bu yaşanları unutalım yaaaaaaaaaa

hoşbulduk iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…