ben defalarca senin eşinin egenin hasta olduğunu unuttum olabiliyo bunlar normal şeyler
sevdanın eşinin test sonuçlarını bende sormayı unutmuşum böyle bazen atlayabiliyorum bende
sadece sevda değil diğer arkadaşlarında tahlili olsun tedavisi olsun insan sormayı unutuyoo
yaa evet birde tuttuu demekki fiyat arttı
arkadaşlar düşünüyorum yasamı yazmasammı diyeee :26::26: ama yazmaya karar verdim:44::44::44::44: arkadaşlar burda bazan sayfalar okadar çok ilerlemiş oluyorki okuyamıyoruzzz :44::44:bazı gelişleri kaçıriyoruzzzzz bu karşımızdaki kişinin kötülğünü istediğimizden değildirrrr :26:dualrdada bazan benim önümde liste ama okuyamıyorummm yoğunluğum oluyor sorunum oluyor müasit omuyorummmm ama bazanda sayı olarak fazlaca almaya gayret ediyorummm bu okumadığım kişiyi sevmediğim iyiliğini istemedğimden değil
bizler buarada her şeyimizi paylaşıyoruz zaten hayatlarımız çok sıkıntılı stresli burada rahatlıyoruz çözülüyoruzzz :44::44:iraz daha anlayışlı hoş görülü olmalıyız bir birimizeeee diye düşünüyorumm hayatımızı dahada zorlaştırmamamk adınaaaa :26::26::26::26::26::26:
ben çok eminimki bcurada ki herkes diğerinin iyliliği ister biz aynı yolun yolusuyuz çünkiiiinaçizane fikrim bu benim
ayyyy inşallah şifacımmm eğer babasına ve bana benzerse zaten olacağı ooooooooo
ben tekrar dr uma uğramalıyım
olsun nolcekki dombili ailesi olur lakabınız varsın tombik olun başta sağlık olsun inşşş bebişin diğer ay sana tutuncak annesi yoksa bu aymı tedavin canım kusura bakma yaaa inşşş müjden yakınayyyy inşallah şifacımmm eğer babasına ve bana benzerse zaten olacağı ooooooooo
amin inşallahkızlarrrrrrr allah hepimizeee hayırlı sağlıklı evlatlar versinnn inşallahhhhhhh
süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar vajinal kuruluk yaşan bir çok kadına preseed veriyor dr
yoo sakın ipek bu konuda üzme kendini zaten.ben bunu örnek olarak söyledim herşeye her olaya yetişemeyizki ben sadece dediğim gibi misilleme yaptımm.sonuçta bende yetişemiyorum herkese bişeyler yazmaya sanada yazamıyorum testlerini soramıyorum bunlar çok doğal hepimiz ayrı bireyiz.
arkadaşlar düşünüyorum yasamı yazmasammı diyeee :26::26: ama yazmaya karar verdim:44::44::44::44: arkadaşlar burda bazan sayfalar okadar çok ilerlemiş oluyorki okuyamıyoruzzz :44::44:bazı gelişleri kaçıriyoruzzzzz bu karşımızdaki kişinin kötülğünü istediğimizden değildirrrr :26:dualrdada bazan benim önümde liste ama okuyamıyorummm yoğunluğum oluyor sorunum oluyor müasit omuyorummmm ama bazanda sayı olarak fazlaca almaya gayret ediyorummm bu okumadığım kişiyi sevmediğim iyiliğini istemedğimden değil
bizler buarada her şeyimizi paylaşıyoruz zaten hayatlarımız çok sıkıntılı stresli burada rahatlıyoruz çözülüyoruzzz :44::44:iraz daha anlayışlı hoş görülü olmalıyız bir birimizeeee diye düşünüyorumm hayatımızı dahada zorlaştırmamamk adınaaaa :26::26::26::26::26::26:
ben çok eminimki bcurada ki herkes diğerinin iyliliği ister biz aynı yolun yolusuyuz çünkiiiinaçizane fikrim bu benim
ben defalarca senin eşinin egenin hasta olduğunu unuttum olabiliyo bunlar normal şeyler
aklındayken dur sorayım diyosun o anda netten çıkman gerekiyo kalıyo unutuyosun
kızlarrrrrrr allah hepimizeee hayırlı sağlıklı evlatlar versinnn inşallahhhhhhh
kızlarrrrrrr allah hepimizeee hayırlı sağlıklı evlatlar versinnn inşallahhhhhhh
benim en büyük temmenimde eşime benzemesi çünki eşim çok tebbel eğer bebişimiz ona benzerse ben çok rahat ederimmmmmm
bak canım bende sana hoşgeldin yazayım diyorum kaç mesajımda unuttum şimdi farkettim aaaaa ipeğe hoşgeldin demedim diye :80: canım hoşgeldin keyfin nasıl inşş canını sıkmaya yarayan kişiler konuşmaları yinelenmemiştir inşş hep iyi olalım mben defalarca senin eşinin egenin hasta olduğunu unuttum olabiliyo bunlar normal şeyler
aklındayken dur sorayım diyosun o anda netten çıkman gerekiyo kalıyo unutuyosun
merhaba kızlarrrrrr kutlu doğum haftası adına program vardı oraya gittiim geldim çok güzeldiiii
ee dr için hastaneye vereceğim giriş ücretini siteye sipariş veririm kargo parası vermiş olurumşifa doktoruna sorabilirsin ama reçeteye yazılıp sgk lı alamıyosun yani fiyatta değişiklik olmuyo
sendeeeeee
benim doktoruma hamiş olduğumda ben sölemiştim adam bilmiyodu one ya dedi kullanma dedi bende çok kullandım bile dedim
sonra siteyi söledim inceleyecekti
evet haklısın canım
bazen bende okuyamıyorumki evde zaten mümkün deil işyerinde olduğu kadar yardımcı oluyorum
bakın hepimiz aynı şeyleri yazıyoruz demi yani sormayı unutabiliyoruz bunlar doğal bende sormayı unutuyorum
bak canım bende sana hoşgeldin yazayım diyorum kaç mesajımda unuttum şimdi farkettim aaaaa ipeğe hoşgeldin demedim diye :80: canım hoşgeldin keyfin nasıl inşş canını sıkmaya yarayan kişiler konuşmaları yinelenmemiştir inşş hep iyi olalım m
demet hoş geldin canım çpk güzel yaa ALLAH kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?