Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet şifacım bu ay tedavimmm adet olmayı bekliyorum dondurulmuşlar yapacaz inş ama hala adet olmadım kızlarr 4 gün geçti:26::26::26::26:

Sen ki yoktan var edersin..
Yaratman için yokluk sermayendir.
Sen ''Ol'' deyince herşey oluverir.
Kaf ile nun arasındakiler senindir.
Sen ki herşeyin yaratanısın.
Bir şeyden herşeyi yaparsın.
Beni bir damla sudan yaratan sensin.
Herşeyi toprağa döndüren yine sensin.
Sen ki herşeyi kudret elinde tutarsın.
Bir canlıyı kainattan süzerek yaratırsın.
Herşeyi küçük bir canlının hizmetinde tutarsın.
Bir arının başına bütün çiçeklerin kokusunu kazırsın.
Bir incir çekirdeğinde nice ağacın programını yazarsın.

Ben Malükum;her an yaratılıyorum.
Sen Halıksın;her an yeniden yaratıyorsun.
Ebedi yar eyle beni.
''Ol'' de,olayım.Bende verdigin o yüce duyguyu tadayim.Anne olayim.!
Senin rizanla ,peygamber efendimizin yolundan ilerleyecek,salih evlat sahibi olayim.
Yarattıkların arasında kalayım.
'Kaf'' ile ''Nün'' arasında taht kurayım.
Her halimi güzel halk eyle.
Halk ettiğin gibi ahlaklanayım.

evet şifacım bu ay tedavimmm adet olmayı bekliyorum dondurulmuşlar yapacaz inş ama hala adet olmadım kızlarr 4 gün geçti:26::26::26::26:
daha önce gecikmen olurmuydu :26: ayy inşş tedaviden kılpayı kurtulursun hamişsindir inşşş

aramıza hoş geldin nerede gurbettesin canım :26: paylaşımın için teşekkürler
sınav yakınmı ..
28 ve 29 mayısta :18: galiba 38 gün var benimde çalışıcam 6 dersim kaldı :18:

Hosbulduk tesekkürederim,Almanyada yasiyorum.
Hem gurbet,
Hem anne-baba hasreti,
hem hastaliklar vs,
Hemde cocuk hasretiyle yanip tutusuyorum.

Vardir rabbimin bir bildigi,sikayetci olursak gücenir Allah korusun.
Onun ser dediginde bir hayir,hayir dedigin de ser vardir.

Allah hepinizin de gönlüne göre versin,evlerinizi cocuk bebek sesleriyle neselendirsin insaallah.

Son düzenleme:

Son düzenleme:
sırtım ağrıyo ben çıkıyorum kızlar görüşürüz yemeği falan yapıp ütüleri bitireyim daha çok ağrırsa hepsi kalır fırsat bulursam gelirim

hoşgeldin cnm aramızaaaa rabbim tez saattr tez vakitte sana meleğini göndersin inşaaallaaahhh

daha önce gecikmen olurmuydu :26: ayy inşş tedaviden kılpayı kurtulursun hamişsindir inşşş

evet canım yaaa tedaviye başlayana kadar hiç olmazdı ama ilk tedaviden sonra 4 5 kere geçiktiği oldu hele 1 kere tamm 6 gün geçikmişti ama olmadı gene o yüzden inanmıyorumm olduğuma ama gene de insan acabamıı diyo işte

herşeye rağmen yıkılmayıp ayakta kalabilecek gücü Yüce Rabbim hepimize versin inşş bol sabır versin inşş tez zamanda hamileliğimizi müjdelicez birbirimize
6 dersin varsa zamanın ancAK yeter haklısın başlaman lazım
evet canım başlıcam bikaç bardak çay içiyim azcık sohbet ediyim çıkarım birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…