evet canım bende görmedim detayı mesajları kızların yazdıklarını okudukça anladım gibi alıngan gergin anımızda çok fazla olabiliooo sağlıkı olsunkızalr bu yaşanları unutalım yaaaaaaaaaa
Rabbim daha iyi etsin canımhoşbulduk iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
Rabbim daha iyi etsin canımbende daha iyiyim dün berbat yorgundum bugün daha dinç ve dinamiğim birazda derslere başlıcam işte
daha önce gecikmen olurmuydu :26: ayy inşş tedaviden kılpayı kurtulursun hamişsindir inşşşevet şifacım bu ay tedavimmm adet olmayı bekliyorum dondurulmuşlar yapacaz inş ama hala adet olmadım kızlarr 4 gün geçti:26::26::26::26:
merhaba kızlarrrrrr kutlu doğum haftası adına program vardı oraya gittiim geldim çok güzeldiiii
kızlar afiyet olsun yemekten sonrq görüşürz
nurcikim gelmedi bugün
demetcim hoşgeldinnnnnnnnn allah kabul etsinn canım ben de 2000 salavat aldım 1000 okudum 1000 kaldı bugün bitmesi lazım
aramıza hoş geldin nerede gurbettesin canım :26: paylaşımın için teşekkürlerSen ki yoktan var edersin..
Yaratman için yokluk sermayendir.
Sen ''Ol'' deyince herşey oluverir.
Kaf ile nun arasındakiler senindir.
Sen ki herşeyin yaratanısın.
Bir şeyden herşeyi yaparsın.
Beni bir damla sudan yaratan sensin.
Herşeyi toprağa döndüren yine sensin.
Sen ki herşeyi kudret elinde tutarsın.
Bir canlıyı kainattan süzerek yaratırsın.
Herşeyi küçük bir canlının hizmetinde tutarsın.
Bir arının başına bütün çiçeklerin kokusunu kazırsın.
Bir incir çekirdeğinde nice ağacın programını yazarsın.
Ben Malükum;her an yaratılıyorum.
Sen Halıksın;her an yeniden yaratıyorsun.
Ebedi yar eyle beni.
''Ol'' de,olayım.Bende verdigin o yüce duyguyu tadayim.Anne olayim.!
Senin rizanla ,peygamber efendimizin yolundan ilerleyecek,salih evlat sahibi olayim.
Yarattıkların arasında kalayım.
'Kaf'' ile ''Nün'' arasında taht kurayım.
Her halimi güzel halk eyle.
Halk ettiğin gibi ahlaklanayım.
28 ve 29 mayısta :18: galiba 38 gün var benimde çalışıcam 6 dersim kaldısınav yakınmı ..
evet canım bende görmedim detayı mesajları kızların yazdıklarını okudukça anladım gibi alıngan gergin anımızda çok fazla olabiliooo sağlıkı olsun[/QU
evet canım
kızlar ben bir topiğe giriyordum düzenli girmeye gayret ediyordumm(beni biliyorsunuz topkte istikrarlı olmaya çalışırım ) eşimin amliyat olduğu dönemde arkadaşlardan bir tanesi (topik topik geziyor dualra katılmıyor diye yazmış )ben öncesinde yazmıştım dulara katıamayacağımı dua listesini yapan arakadaşa istersen çıkart beni dedimm oda hayır olmaz dedii başına bir sıkntı gelmiş olurmu öyle dedi
işte ben çok üzüldüm kızdım bir şeyler yazdımmmm ve bir daha gelmeyeceğim dedim topikten çıktım bir süre gelmedim sonra bir arkadaş ne oldu diye sordu bende olanları anlatım ama arkadaşım yanlış anlayıp beni listeden çıkartılar diyor yeter diye yazmış(bu arkadaş daha sonra hatasından dolyı öüzr diledi) topiğe bir girdim bir sürü yorum tekrar bir açıklama yaptım ve ayrıldım oradan şimdide girmiyorum ama zaman geçnce aslında alınmaya biliridm önemsemeye bilirdimm benim eşimin rahatsılığını bilmek zorunda değldi arkadaşlar yada anlamak zorunda değildi daha yumşak bir tonla bana bunu yaza bilirdi ama o sert birdil kulanmayı tercih etmiş ama o anda böyle düşnmemiştim çünki eşimin hayati tehlikesi vardı ve ben çok kötüdümmm
yani arakadaşlar bir birimize anlayışlı olursak ve tabiki dikatl, yazarsak yazdıklarımızı her şey daha güzel olur
aramıza hoş geldin nerede gurbettesin canım :26: paylaşımın için teşekkürler
28 ve 29 mayısta :18: galiba 38 gün var benimde çalışıcam 6 dersim kaldı:18:
sırtım ağrıyo ben çıkıyorum kızlar görüşürüz yemeği falan yapıp ütüleri bitireyim daha çok ağrırsa hepsi kalır fırsat bulursam gelirim
Hosbulduk tesekkürederim,Almanyada yasiyorum.
Hem gurbet,
Hem anne-baba hasreti,
hem hastaliklar vs,
Hemde cocuk hasretiyle yanip tutusuyorum.
Vardir rabbimin bir bildigi,sikayetci olursak gücenir Allah korusun.
Onun ser dediginde bir hayir,hayir dedigin de ser vardir.
Allah hepinizin de gönlüne göre versin,evlerinizi cocuk bebek sesleriyle neselendirsin insaallah.
daha önce gecikmen olurmuydu :26: ayy inşş tedaviden kılpayı kurtulursun hamişsindir inşşş
herşeye rağmen yıkılmayıp ayakta kalabilecek gücü Yüce Rabbim hepimize versin inşş bol sabır versin inşş tez zamanda hamileliğimizi müjdelicez birbirimizeHosbulduk tesekkürederim,Almanyada yasiyorum.
Hem gurbet,
Hem anne-baba hasreti,
hem hastaliklar vs,
Hemde cocuk hasretiyle yanip tutusuyorum.
Vardir rabbimin bir bildigi,sikayetci olursak gücenir Allah korusun.
Onun ser dediginde bir hayir,hayir dedigin de ser vardir.
Allah hepinizin de gönlüne göre versin,evlerinizi cocuk bebek sesleriyle neselendirsin insaallah.
evet canım başlıcam bikaç bardak çay içiyim azcık sohbet ediyim çıkarım birazdan6 dersin varsa zamanın ancAK yeter haklısın başlaman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?