Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar bir yemek yapayım kocişeeee makarna istiyor yineeeeeee

inşallah canım inşallah hiç belli olmaz yeterki vakti saati gelmiş olsun ve Rabbim dilemiş olsun inşşşş

Yeterciğim kolay gelsin afiyet olsun

gurbett hoşgeldinn arkadaşımmmm allahım en kısa zamanda göndersin yavrunu inşallah

kızlarr ben de çıkıyorumm dualarımı bitereyim adet olana kadar hepinize hayırlı günler inş bugün içimizden biri hamiş kalsınnn

sevo koş gel yeni oyunlar yüklenmiş bebek sende gel az oyun oynayıp sitres atalımmmm

ben kimseye zorla okuyun demedimm dememdee duada benim gösterdiğim özenii ,benim listemde bulamadımm sorun bu .. demekki içten gelinmemişş okumak gözden kaçmayla alakası yokmuş
dök sende eteğindeki taşlarıı... kızlar gerçekten hayret ettimm sizee tekrar söylüyorum kimseye tabikide zorla okutamam delimiyim ben ÖZENN istedimm sadece anlıyan anladıı ben ne desemm anlamıyacaksınız anlmak istemiyeceksinizzz

insan anlayışlı olunca karşısındakini çok iyi anlıyor ..konuyu diğerleri gibi farklı anlayıpp çekmemişsin başka tarafa :97:

şifaa senin yaptığında çok ayıp alay eder gibi aaa ben bunu yazmayı unuutum ay ben sana hoşgeldin demeyi unuttum ben.. bacımm alay edecek başka insanları bull kendine

aslında yazacak okadar çok şeyim varki ama siz anlamıyacksınız beni o yüzden bir müddet gelmiyecemm herkes iyi baksın kendine..hoşçkalın

offffff neler olmuş kızlar ya!nazar değdi topiğe.
taraf tutmadan objektif düşüncelerimi söylim mi kimse alınmasın nolur.
nurcanım ümitlenmişsin bu ay keşke olsaydı demek vakti zamanı varmış gardaşım sakın üzülme sakın.
nurcan kardeşim çok zor günler geçiriyo bunu hepimiz biliyoruz dimi. o herkese koşar en ufak bi soruyu bile atlamadan cevap yazar bu onun tarzı ve herkesten aynı hassasiyeti beklemesi bence çok doğal. yani kendimiz gibi değil bi süreliğine nurcan olalım ve onun penceresinden bakalım olaylara. başını bize dayamış bizden destek beklemiş ve beklediği ilgiyi görememiş kendince. keşke haberim olsaydı ben de yazabilseydim....

tuğbacımın kötü bi amacının olmadığını biliyorum ama o ünlemli mesajı keşke hiç yazmasaydı ya da içini doldursaydı.

ipeğime gelince nurcik sen kankini tanımıyon mu. ipeğimin şöyle bir huyu var olumsuzlukları hatırlatıp üzmek istemez yani üstünde durmaz. kendine bile fazla yorum yapılmasını istemezdi yani...

dua meselesine gelince yasaktan dolayı arada kaynamışsın canım yoksa herkes canı gönülden okurdu. okumayan da bi işi vardır mutlaka bilemeyiz.

o yüzden kırmayalım birbirimizi nurciiikkkkkkkkk kız sakın bi mektup bırakma ha döverim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…