geçmiş olsun kolay gelsin güle güle :79:sırtım ağrıyo ben çıkıyorum kızlar görüşürüz yemeği falan yapıp ütüleri bitireyim daha çok ağrırsa hepsi kalır fırsat bulursam gelirim
sanada güle güle canımbende çıktımmmm
inşallah canım inşallah hiç belli olmaz yeterki vakti saati gelmiş olsun ve Rabbim dilemiş olsun inşşşşevet canım yaaa tedaviye başlayana kadar hiç olmazdı ama ilk tedaviden sonra 4 5 kere geçiktiği oldu hele 1 kere tamm 6 gün geçikmişti ama olmadı gene o yüzden inanmıyorummolduğuma ama gene de insan acabamıı diyo işte
inşallah canım inşallah hiç belli olmaz yeterki vakti saati gelmiş olsun ve Rabbim dilemiş olsun inşşşş
Yeterciğim kolay gelsin afiyet olsun
inşşş sen hamişsindir şu anda güle güle ALLAH kabul etsin canımmm :79:kızlarr ben de çıkıyorumm dualarımı bitereyim adet olana kadar hepinize hayırlı günler inş bugün içimizden biri hamiş kalsınnn
inşşş sen hamişsindir şu anda güle güle ALLAH kabul etsin canımmm :79:
sevo koş gel yeni oyunlar yüklenmişBebek sende gel az oyun oynayıp sitres atalımmmm
sevo koş gel yeni oyunlar yüklenmişbebek sende gel az oyun oynayıp sitres atalımmmm
yok gelemmemmmm
Güle güle bebekdls
okudukların kabul olur inşş canım güle güle tamam sonra oynarız inşş byyybaşka zaman canım inşallah size iyi eğlenceler yetiştiemem gereken dualrım var by by....
sağlık olsun canım işlerinde kolaylıklaryok gelemmemmmm
Güle güle bebekdls
yok gelemmemmmm
Güle güle bebekdls
ben kimseye zorla okuyun demedimm dememdee duada benim gösterdiğim özenii ,benim listemde bulamadımm sorun bu .. demekki içten gelinmemişş okumak gözden kaçmayla alakası yokmuşGünaydın kızlar ne oluyor burda bakiimm yukardaki yazıyı okudumda sadece dua konusunda birşey sölicem
1- bir kere dua etmek insanın içinden gelmeli zorla okutamayız
2- çalışanda evde olanda herzaman yoğundur insanlara mecburiyet yapamayız yapmıyoruzda okuyan okuyor zaten
3- bu topikte hiç dua okumadığımız arkadalarımız var mesela ben asiye okundumu hiç bilmiyorum, mesela ipek test yaptırmıştı 2li 3lü şeker testi hiç okumadık doğumu az kaldı kolay doğum olsun hayırlısı olsun diye hiç okumadık ama ipek herkese okudu hiçde sesi çıkmadı, sevdanehrime okundumu, mesela sevdamce okudukmu yada sizde düşünün kimlere okunmadı haksızlık olmasın kimsede birbirine küsmesin burda herkes kader arkadaşı ortak noktalar var
şimdi birbirine alınganlık yapan arkadaşlarım sizlere söylüyorum aranızda anlaşamamazlık olabilir hepimizin modu gün içinde değişiyor bir an neşeli biran öfkeli olabliyoruz biz niye bu topikteyiz söyleyin bana bu topiğin amacı ne hele ben işim bitmiş niye geliyorum
dahada yazmıyorum çıkıyorum siz gelene kadar faceye giriyim hadin bye
dök sende eteğindeki taşlarıı... kızlar gerçekten hayret ettimm sizee tekrar söylüyorum kimseye tabikide zorla okutamam delimiyim ben ÖZENN istedimm sadece anlıyan anladıı ben ne desemm anlamıyacaksınız anlmak istemiyeceksinizzzherkese günaydınlarr
evett beklediğimm olay olmuş nurcan adet gecikmenle birlikte gerginliğinin,duygusallığın hat safhada ilk önce bunu bil bacım..aslında şu yazılanlarda haksızlığı sende yapıyorsun şuana kadar sana okunan hangi duana karşı şuursuz kaldık ki..eşinin test zamanında bile nasıl herkes el pençe oldu dualar edildi dört gözle beklendi ozman bende alınayım bende test yaptırdım bir allahın kulu merak etmedi bende mi kırılayım..
dün ipek ede söyledim listeni gördüm ama aklımdan çıktı ve bende almamışım bu insanlık hali..
asicim bence şu haklı bu haklı yapılmamalı..ben burada kimsenin birbirine karşı ark niyetli olduğunu kesinlikle kabul etmiyorum o yüzden haklı haksız kimseye bişey diyemem..
duru arkadaşımızınnn her sözünee katılıyorumm
ben çıkıyorumm kimse kimseye alınmasın kırılmasınnn
selam kızlar ...dua konusunda nurcana haksızlık yapıldığını düşünmeniz hata ben zaten nurcanın şu an üzüntüyle hassas döneminde olduğu için bu hisse kapıldığını düşünüyorum herkes her zaman burada elinden geldiğince dualara yardımcı oluyo hepimiz önce almak isteyen herks alsın diye az alıyoruz sonra hrkes alıpta kalan olursa zaten ortada bırakmıyoruz kalanı paylaşıyoruz hiç gerek yok böyle düşünüp birbimizi üzmeye herkesin kendine göre dertleri sıkıntıları oluyo her zaman her olan olaya coşkulu ilgili olamıyoruz maalesef sevda söyleyince hatırladım kankinin eşinin test sonucu için dua yaptık sevdanınkni dua yapmayı bırak sormak aklıma gelmedi canım sıkkın kaç günlerdir aklımdan çıkmış sabah okudum ne kadar utandım mesela sormadığım için unuttuğum için
geldim ama çıkıyorumm burda yazacakk bişeyim kalmadıı içimi döküp arkadaşlarım beni anlamadıktan sonra benim burda işim olmazznurcanım da geldiiiiiiiiiiiiiii şifa yazıp oyuna kaçıyo herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?