Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcikim bak kaçırdığın nokta şuuu senin için dua listesi cumartesi günü başlanmış ve listeden sonra editörden yasak diye mesaj gelmiş araya pazar girince (genelde hafta sonu pek kimse uğramıyo buraya) pazartesi geçmişi okumakla geçiyo, okundu isede arada kaynamış tek sorun bu yani yasaktan dolayı kızlarda bende dahil olmak üzere birşey yazamamışız yoksa hiçbir dua eksik kalmadı bugüne kadar herkes elinden geleni yaptı sende biliyosun başkada birşey yazmam

nevom hoşgeldin canım bak sende olayı çözmüşsün arada kaynamış yukrda bahsettiğim gibi

dök eteğindeki taşları demişsin gerçekten üzüldüm ben objektif olarak yorum yapmaya çalıştım kimseyi suçlamadan haklı haksız ayırt etmeden,kimsenin kimseye kastının olmadığını izah etmeye çalışmıştım.şuan adetten dolayı stresli olduğundan alındığını söylemiştimm..

asıl sen bizim yazdıklarımıza cephe alarak okumuşsun hepimiz burada olayların yanlış anlaşıldığını aslında sorun olacak bişeyin olmadığını açıklamaya çalışırken sen bizleri bunları söylediğimiz için yerden yere vurmuşsun çok üzüldüm çokk..biz seni anlıyoruz hemde çok iyi anladık ama sen bizi anlamayıp şu yukardaki yazını yazarak hepimizi üzdün..başkada bişey demek istemiyorum..

nurcanım da geldiiiiiiiiiiiiiii şifa yazıp oyuna kaçıyo herhal
hoşgeldin nevom evet yaa kimse kalmamılştı da yazıp yazıp kaçmıştım yeni oyunlar yüklenmiştide

canım yaaa düşündüğü gibi değil ki ben niye alay edeyim dalga geçeyim bugünkü konuşmalarda gözden kaçmalar ve unutkanlıklar vardı bende unuttuklarımı dile getirdim nispet yok kasıt yokki aslında ben çok üzüldüm şimdi böyle düşündüğüne

sevdam nurcik adet olduğu için şu an çok sinirli anlıyorumda kötü birşey yazmadıkki ben açıklmamamı yaptım kalan 143 ayetel kürsiyi ben okurum bende daha artık gelmem olur biter ne yapayım

geldim ama çıkıyorumm burda yazacakk bişeyim kalmadıı içimi döküp arkadaşlarım beni anlamadıktan sonra benim burda işim olmazz
aslında burda herkes herkesi o kadar çok iyi anlıyorki niye böyle düşünüyorsun istemeden kırdıysam kusura bakma ama yine tekrarlıyorum kasıtlı art niyetli mesajlar yazmadım yani konu unutkanlıktı bugünkü yazışma konumuz ben onunla ilgili unuttuğumu belirttim

ben tuğbişle hiç konuşmadım ama o ünlem işaretini nurcik yazmadan yada nurcikin yazısını görmeden eklemiş yaa öle bişey olsa okuyup o işaretleri koyup çıkarmı allah aşkına yaa yapmayınn burada en içli dışlı kişilerdensiniz tuğba ile nurcan ya sizlerde birbirinizi yanlış anlarsanız ne anlamı var bu dostluığun..

dua olayını durunun dediği gibi kimse bilinçli bişey yapmadı tamam allah razı olsun herkesin listesi için nurcan çabaladı ekledi düzeltti bunu kimse inkar etmiyoki zaten

nurcik kimse benim gösterdiğim çabayı göstermedi diye alındı hallbuki yukarda bahsettiğim gibi hafta sonu listeye başlanmış birde yasak gelince kaynamış

sevdam nurcik adet olduğu için şu an çok sinirli anlıyorumda kötü birşey yazmadıkki ben açıklmamamı yaptım kalan 143 ayetel kürsiyi ben okurum bende daha artık gelmem olur biter ne yapayım

iyide hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz hepimizin sıkıntısı stresi var bunu zaten göz önüne alarak yapılanı desteklemedikki yanlış anlaşıldığını savundukk ama karşılığında cephe alındık..ya bir dua listesine özen gösterilmedi diye oda daha cumaya çok varken topu topu 3 gün olmuşken neden bu yargılama..nurcan ablasına vermiş geri kalanı okutmuş..

aynı fikirdeyim bizi birbirimize bağlayan anlayış yardımlaşma dostluk amaa nerdeeee şuannn okadar dualar edildi bu duadamı ilgisiz olduk diye yargılandık

hay aksi yaaaa duadan haberim bile yoktu benim daha dün yazdım Duruya geçmişi artık okuyamıyommm ama topiğe geldiğimde halhatır sorarım varmı yeni haberler derim üstelik ben cuma günü gündüz komşular bendeydi kahve günü sırası bendeydi öğleden sonra az bişi oyun oynadı sonra yola hazırlandım topiğe uğrayamadım malum hafta sonu urfa gezisindeydik dün günaydın mesajımla başladım hoş beş muhabbet sonra oyunlara kaçtım hatta nurcan demet sevoda katıldılar oyunlara iyiydi herşey yani ben öyle biliyordum bugün ilk günaydın mesajımdan önce dün söz vermiştim balıklı göl resimleri ekliyeceğimi resimleri yükle ekle onlarla uğraştım sonra günaydın mesajım ve yine geçmiş okumadan muhabbete devam ettim ne bilim yaaa ufff canım sıkıldı

bende okumaya başladımdı ne yapim o zaman okumayımmı
sevdam bende şaşırdım tabiki herkesin stresi var
şu an elim uyuşuyo walla

Yavv yargılamıyorum kimseyii asıll yadırganan ben oldumm üzüntümü paylaşınca...lütfen artık bu konu kapansınn buralara kadar geleceğini bilsem yemin ederim tek kelime yazmazdımm .. Herkesten tek tek özür diyorumm yanlışım sadece duygumu paylaşmak oldu haa birde kendimi ifade zorluğu çekiyorum daha öncede yazmıştım sizee türkçem iyi değil anlatım bozukluğu oluyor bu yüzdende yanlış anlaşılıyorum ... Ne olur uzamasın artık kapansınn bu konu ..kimi üzdüysem helal etsin hakkını tekrar özür dilerimm

güzelikler üzmeyin kendinizi yanlış anlaşımalar ifade karışıklıkları olurrrrr unutalım bunlarrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…