- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
naber sevommmm bi sen bi ben bi de ziyaretçiler var
canım benim hoşgeldinnn iyidir bi yandan işlerimi yapıyorumm
sen napıyosun nasıl gidiyor
ben kimseye zorla okuyun demedimm dememdee duada benim gösterdiğim özenii ,benim listemde bulamadımm sorun bu .. demekki içten gelinmemişş okumak gözden kaçmayla alakası yokmuş
dök sende eteğindeki taşlarıı... kızlar gerçekten hayret ettimm sizee tekrar söylüyorum kimseye tabikide zorla okutamam delimiyim ben ÖZENN istedimm sadece anlıyan anladıı ben ne desemm anlamıyacaksınız anlmak istemiyeceksinizzz
insan anlayışlı olunca karşısındakini çok iyi anlıyor ..konuyu diğerleri gibi farklı anlayıpp çekmemişsin başka tarafa :97:
şifaa senin yaptığında çok ayıp alay eder gibi aaa ben bunu yazmayı unuutum ay ben sana hoşgeldin demeyi unuttum ben.. bacımm alay edecek başka insanları bull kendine
aslında yazacak okadar çok şeyim varki ama siz anlamıyacksınız beni o yüzden bir müddet gelmiyecemm herkes iyi baksın kendine..hoşçkalın
offffff neler olmuş kızlar ya!nazar değdi topiğe.
taraf tutmadan objektif düşüncelerimi söylim mi kimse alınmasın nolur.
nurcanım ümitlenmişsin bu ay keşke olsaydı demek vakti zamanı varmış gardaşım sakın üzülme sakın.
nurcan kardeşim çok zor günler geçiriyo bunu hepimiz biliyoruz dimi. o herkese koşar en ufak bi soruyu bile atlamadan cevap yazar bu onun tarzı ve herkesten aynı hassasiyeti beklemesi bence çok doğal. yani kendimiz gibi değil bi süreliğine nurcan olalım ve onun penceresinden bakalım olaylara. başını bize dayamış bizden destek beklemiş ve beklediği ilgiyi görememiş kendince. keşke haberim olsaydı ben de yazabilseydim....
tuğbacımın kötü bi amacının olmadığını biliyorum ama o ünlemli mesajı keşke hiç yazmasaydı ya da içini doldursaydı.
ipeğime gelince nurcik sen kankini tanımıyon mu. ipeğimin şöyle bir huyu var olumsuzlukları hatırlatıp üzmek istemez yani üstünde durmaz. kendine bile fazla yorum yapılmasını istemezdi yani...
dua meselesine gelince yasaktan dolayı arada kaynamışsın canım yoksa herkes canı gönülden okurdu. okumayan da bi işi vardır mutlaka bilemeyiz.
o yüzden kırmayalım birbirimizi nurciiikkkkkkkkk kız sakın bi mektup bırakma ha döverim
ben kimseye zorla okuyun demedimm dememdee duada benim gösterdiğim özenii ,benim listemde bulamadımm sorun bu .. demekki içten gelinmemişş okumak gözden kaçmayla alakası yokmuş
dök sende eteğindeki taşlarıı... kızlar gerçekten hayret ettimm sizee tekrar söylüyorum kimseye tabikide zorla okutamam delimiyim ben ÖZENN istedimm sadece anlıyan anladıı ben ne desemm anlamıyacaksınız anlmak istemiyeceksinizzz
insan anlayışlı olunca karşısındakini çok iyi anlıyor ..konuyu diğerleri gibi farklı anlayıpp çekmemişsin başka tarafa :97:
şifaa senin yaptığında çok ayıp alay eder gibi aaa ben bunu yazmayı unuutum ay ben sana hoşgeldin demeyi unuttum ben.. bacımm alay edecek başka insanları bull kendine
aslında yazacak okadar çok şeyim varki ama siz anlamıyacksınız beni o yüzden bir müddet gelmiyecemm herkes iyi baksın kendine..hoşçkalın
hoşgeldin nevom evet yaa kimse kalmamılştı da yazıp yazıp kaçmıştım yeni oyunlar yüklenmiştidenurcanım da geldiiiiiiiiiiiiiii şifa yazıp oyuna kaçıyo herhal
canım yaaa düşündüğü gibi değil kiben kimseye zorla okuyun demedimm dememdee duada benim gösterdiğim özenii ,benim listemde bulamadımm sorun bu .. demekki içten gelinmemişş okumak gözden kaçmayla alakası yokmuş
aslında burda herkes herkesi o kadar çok iyi anlıyorkigeldim ama çıkıyorumm burda yazacakk bişeyim kalmadıı içimi döküp arkadaşlarım beni anlamadıktan sonra benim burda işim olmazz
ben tuğbişle hiç konuşmadım ama o ünlem işaretini nurcik yazmadan yada nurcikin yazısını görmeden eklemiş yaa öle bişey olsa okuyup o işaretleri koyup çıkarmı allah aşkına yaa yapmayınn burada en içli dışlı kişilerdensiniz tuğba ile nurcan ya sizlerde birbirinizi yanlış anlarsanız ne anlamı var bu dostluığun..
dua olayını durunun dediği gibi kimse bilinçli bişey yapmadı tamam allah razı olsun herkesin listesi için nurcan çabaladı ekledi düzeltti bunu kimse inkar etmiyoki zaten
sevdam nurcik adet olduğu için şu an çok sinirli anlıyorumda kötü birşey yazmadıkki ben açıklmamamı yaptım kalan 143 ayetel kürsiyi ben okurum bende daha artık gelmem olur biter ne yapayım
iyide hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz hepimizin sıkıntısı stresi var bunu zaten göz önüne alarak yapılanı desteklemedikki yanlış anlaşıldığını savundukk ama karşılığında cephe alındık..ya bir dua listesine özen gösterilmedi diye oda daha cumaya çok varken topu topu 3 gün olmuşken neden bu yargılama..nurcan ablasına vermiş geri kalanı okutmuş..
aynı fikirdeyim bizi birbirimize bağlayan anlayış yardımlaşma dostluk amaa nerdeeee şuannnokadar dualar edildi bu duadamı ilgisiz olduk diye yargılandık
bende okumaya başladımdı ne yapim o zaman okumayımmı
sevdam bende şaşırdım tabiki herkesin stresi var
şu an elim uyuşuyo walla
bilmiyorum canım sabah ben okudum eksik varsa alayım dedim öle dedi
tamamlandı canım sağollokumuşsa o zaman okumayım
offffff neler olmuş kızlar ya!nazar değdi topiğe.
taraf tutmadan objektif düşüncelerimi söylim mi kimse alınmasın nolur.
nurcanım ümitlenmişsin bu ay keşke olsaydı demek vakti zamanı varmış gardaşım sakın üzülme sakın.
nurcan kardeşim çok zor günler geçiriyo bunu hepimiz biliyoruz dimi. o herkese koşar en ufak bi soruyu bile atlamadan cevap yazar bu onun tarzı ve herkesten aynı hassasiyeti beklemesi bence çok doğal. yani kendimiz gibi değil bi süreliğine nurcan olalım ve onun penceresinden bakalım olaylara. başını bize dayamış bizden destek beklemiş ve beklediği ilgiyi görememiş kendince. keşke haberim olsaydı ben de yazabilseydim....
tuğbacımın kötü bi amacının olmadığını biliyorum ama o ünlemli mesajı keşke hiç yazmasaydı ya da içini doldursaydı.
ipeğime gelince nurcik sen kankini tanımıyon mu. ipeğimin şöyle bir huyu var olumsuzlukları hatırlatıp üzmek istemez yani üstünde durmaz. kendine bile fazla yorum yapılmasını istemezdi yani...
dua meselesine gelince yasaktan dolayı arada kaynamışsın canım yoksa herkes canı gönülden okurdu. okumayan da bi işi vardır mutlaka bilemeyiz.
o yüzden kırmayalım birbirimizi nurciiikkkkkkkkk kız sakın bi mektup bırakma ha döverim
Yavv yargılamıyorum kimseyii asıll yadırganan ben oldumm üzüntümü paylaşınca...lütfen artık bu konu kapansınn buralara kadar geleceğini bilsem yemin ederim tek kelime yazmazdımm .. Herkesten tek tek özür diyorumm yanlışım sadece duygumu paylaşmak oldu haa birde kendimi ifade zorluğu çekiyorum daha öncede yazmıştım sizee türkçem iyi değil anlatım bozukluğu oluyor bu yüzdende yanlış anlaşılıyorum ... Ne olur uzamasın artık kapansınn bu konu ..kimi üzdüysem helal etsin hakkını tekrar özür dilerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?