Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcikim canım zaman zaman yanlış anlaşılmalar ,anlatım bozuklukları ,o anımızdaki psikolojik durumumuz, ya da kendimizi ifade şeklimiz herkesin farklı farklı olabiliyor
bunlardan kaynaklı yanlış anlaşılmalar olabiliyor hepimizin başına geliyor
bu konuda hiçbirimiz kendimizi ve karşımızdakini suçlamadan unutup gidelim konuları nolur uzatmayın olurmu sizi seviyorummmmm

senmi ifade zorluğu çekiyon kız güldürme beni nurcik benden güzel akıcı bir türkçen var baksana bana devrik cümleler ve ben abiye erdem (kociş bana bunu derde abiye kuzuya benzetir)

yüreği güzel arkadaşalrım seviyorum sileriiiiiiiiiiiiiiiiii

canımsın ya geçmiş olsun quzummm
beniim karnımın alt kısmı ağrıyoo üşüttüm herhallll
geçmiş olsun datlımmm dikkat dikkat et yafff

ne olsun cnm yaaa iyilik güzellik yemeğimin dibi tutmuş ben burda takılıyodum bi kokular geliyo baktım kiii meğersem yemeğim yanmışşşş
tey tey geçmiş olsunnnnnn::)))))))
kızlar çıkıyorum bende grip oldum gözlerim acıyor veeeeeee ders çalışmam lazım
gelirim sonra gene herkeş kendine iyi baksın görüşürürzzzzzzzzzz
geçmiş olsun yaf tpğin hatunları dökülüyoo artist hepside anamm

Güle güle ipek geçmmiş olsun

afiyet olsun duru
ipek aplacım geçmiş olsun sırtın ağrıyomuş quam dikkat et dinlen bol bol

hızlıhızlı geçtimm çatladım bitirene kadar beaa konunun kapanmasını istiyonuz kanımca bişey yazmıcam o yüzdenn
kıslarr çbuğa gittik geldikk kaynanamın mezarına gittim Kuran okudum dondum kaldım ağlayamadım bilee

neyse kıslar ne okuyan akdara sıpam uyandıı

senmi ifade zorluğu çekiyon kız güldürme beni nurcik benden güzel akıcı bir türkçen var baksana bana devrik cümleler ve ben abiye erdem (kociş bana bunu derde abiye kuzuya benzetir)
yok kız gerçekten akıcı değil türkçem ama ana dilimii öyle bir güzel konuşurmkii hemde hiç takılmadann

nasılsınız kızlar bi fırsat buldum evime geldim yine kayınvalideciğim ne var boş evde ne gidip duruyon diyor nete girdiğimi duysa huylanır

şu saate kadar yemek bile yiyemedim tokluk çok güzel bişeymiş yaaa allahım kimseyi aç bırakmasınn

bu konunun kapanmasına sevindim

melikecim demek mezarlığa gittin kuranını okumuşsun allah kabul etsin

gülme kız yaptım rahatladım ohhhhh

nasılsınız kızlar bi fırsat buldum evime geldim yine kayınvalideciğim ne var boş evde ne gidip duruyon diyor nete girdiğimi duysa huylanır

iyiyiz sen nasılsın aman herşeyi söleme kayınvalidene işim var de

öğün atlama canım niye yemedin

melike aklıma gelmişken sölim senin paşaya süt yetmiyosa dereotunu kaynat ve suyunu iç hem süt yapar hemde paşanın gazına iyi gelir dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…