Yavv yargılamıyorum kimseyii asıll yadırganan ben oldumm üzüntümü paylaşınca...lütfen artık bu konu kapansınn buralara kadar geleceğini bilsem yemin ederim tek kelime yazmazdımm .. Herkesten tek tek özür diyorumm yanlışım sadece duygumu paylaşmak oldu haa birde kendimi ifade zorluğu çekiyorum daha öncede yazmıştım sizee türkçem iyi değil anlatım bozukluğu oluyor bu yüzdende yanlış anlaşılıyorum ... Ne olur uzamasın artık kapansınn bu konu ..kimi üzdüysem helal etsin hakkını tekrar özür dilerimm
canımsın ya geçmiş olsun quzummmslmlar kızlar bende moral 0 bu gün
kedersizim adet olmuşsun üzülme lütfen eşinin sonuçları artmış bence bu cok güzel bir gelişme inş. yakındır bebiş haberi seni seviyorum anacım
eşim sabah arabayı cıkarırken yanındaki arabanın tanponuna sürtmüş karşı tarafta pek hasar yok bizim arabanın ön kapı hafif ezilmiş daha 4 ay oldu alalı moralimizi bozdu biraz
sağlık olsun yinede cana gelmesinde mala gelsin
geçmiş olsun datlımmm dikkat dikkat et yafffbeniim karnımın alt kısmı ağrıyoo üşüttüm herhallll
tey tey geçmiş olsunnnnnn::)))))))ne olsun cnm yaaa iyilik güzellik yemeğimin dibi tutmuş ben burda takılıyodum bi kokular geliyo baktım kiii meğersem yemeğim yanmışşşş
geçmiş olsun yaf tpğin hatunları dökülüyoo artist hepside anammkızlar çıkıyorum bende grip oldum gözlerim acıyor veeeeeeeders çalışmam lazım
gelirim sonra gene herkeş kendine iyi baksın görüşürürzzzzzzzzzz
ipek aplacım geçmiş olsun sırtın ağrıyomuş quam dikkat et dinlen bol bolGüle güle ipek geçmmiş olsun
afiyet olsun duru
senmi ifade zorluğu çekiyon kız güldürme beni nurcik benden güzel akıcı bir türkçen var baksana bana devrik cümleler ve ben abiye erdem(kociş bana bunu derde abiye kuzuya benzetir )
yok kız gerçekten akıcı değil türkçem ama ana dilimii öyle bir güzel konuşurmkii hemde hiç takılmadann
walla ben onu bunu bilmem ifadelerin çok güzel
bende kuş dilini güzel konuşurumnugurcigik çişigigim gegeldigi
walla ben onu bunu bilmem ifadelerin çok güzel
bende kuş dilini güzel konuşurumnugurcigik çişigigim gegeldigi
nasılsınız kızlar bi fırsat buldum evime geldim yine kayınvalideciğim ne var boş evde ne gidip duruyon diyor nete girdiğimi duysa huylanır
nasılsınız kızlar bi fırsat buldum evime geldim yine kayınvalideciğim ne var boş evde ne gidip duruyon diyor nete girdiğimi duysa huylanır
şu saate kadar yemek bile yiyemedim tokluk çok güzel bişeymiş yaaa allahım kimseyi aç bırakmasınn
bu konunun kapanmasına sevindim
melikecim demek mezarlığa gittin kuranını okumuşsun allah kabul etsin
kızlar yazamıyorum hatta çıkıyorum hasta patroniçem geldiiiiiii
herkese byyyyyyyyy
gülme kız yaptım rahatladım ohhhhh
iyiyiz sen nasılsın aman herşeyi söleme kayınvalidene işim var de
öğün atlama canım niye yemedin
gülme kız yaptım rahatladım ohhhhh
iyiyiz sen nasılsın aman herşeyi söleme kayınvalidene işim var de
öğün atlama canım niye yemedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?