Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende diyom kiiii bu cümlede bi eksiklik var demekkiii eksik yazmışımmmmm

stresim ortaya karışık durucumm herşey var :26:

yeni yerde biliyosun odam iptal olunca giriş bölümündeyim biraz gelen giden den rahat olamıyom gerçi sekreter ilgileniyo ama işte bende burda olunca rahat olmuyo ama yinede allaha şükür diyek bu arada çokkk işim var amaaa yapmayı hiç istemiyorumm sallayabildiğim kadar sallıyomm

demetciğim 2 hafta kayinvalidemde kalayımki anneme gitmeye yüzüm olsun yoksa sıkıntı çıkarır.kızlar benim nurcanın duasından haberim olmadı geçen perşembeden pazartesiye kadar giremedim daha sonrada vaktım olmadığı için sayfalar kabarıktı okuyamadım nurcanın benim üzerimde emeği var dua listemi takip etti fazlasıylada okudu allah ondan razı olsun kusuruma bakmasın

anladım canım bazen oluyo böyle şeyler kafamızda binbir türlü plan program var bi an boş vakit yok aaaa sen ilaç kullancaktın yumurta baskısı kullanıyomusun

yeni yerinde sana özel oda verilir belki yada ne bileyim bölme imkanı varsa bölünür belkide yerini değiştirirsin amannnn benimde önümde iş var bugün bende iş yapmak istemedim sallıyom

anladım cnm haklısın tabiiiii iyi olmuş cnm napcan işte geçim için uğraşıyoz nası günlerin kayınvalidenlerde...

yukarda ne yayınladın bende boş görünüyoooo

ya çok komik bi videoydu keşke görünseydiiiii

eh fena değil gün dolduruyorum kendi başıma yatıp kalkmaya alışmışım biraz sıkıntı oluyor onlara uymak ben geç yatıp geç kalkardım orda erkenden yatıp erken kalkmak biraz zor oluyor sabah namazına kalkmak için evde siren çalıyor komşuları bile uyandırıyoruz bide onlarla bağa gitmek zorunda kalıyorum tarlada çapa yapıyorum

duru senden başka kimse kalmadı sende çalışıyorsun bari geçmişe bakıp bende çıkayım zaten telefon açıp çağırırlar birazdan

yer olsa bölünecekte bakalım ilerleyen zamanlarda belki belediyeden izin alınırsa konteyner koyulur ozaman odama kavuşurum

evet canım klomen kullandım bu ay dozu daha da arttırdı bu ayda böle yumurtamın tepkisine bakacak sonra inşallah aşılama olacak gelecek ay..yarın kontrolüm var işte oraya gitcem bakalım ne durumdayım

ben çıktım kızlarrr 1 saate gelirim dizim başlamışşşşşş

güle güle iyi seyirler

demek tarlayada gidiyonn ahh ahh bilirimm tarla işlerinii zordurrr

inşallah odan olur canım
yarınki kontrolün güzel geçsin canım geldiğinde haber ver bizede

kızlar tarla değil bağ üzüm bağı ama içine sebzede ekiyoruz onun çapasını yapıyoruz az aslında ben daha önce çapaya gitmediğim için gözümde büyüyor eşim 1 aylığına izmire kursa gitti bende kayınvalidemlerde kalıyorum oda bulmuşken beni çalıştırıyor yani aslında küçük bi yer

papatya bişiey sorcam zorlamı çalıştıryo
ben olsam yapmam içimde gelir yaparım ama zorla ne demek kızdım kaynanana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…