- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
papatya bişiey sorcam zorlamı çalıştıryo
ben olsam yapmam içimde gelir yaparım ama zorla ne demek kızdım kaynanana
zorla değil onlar giderken ben evde hiç işim yok çekiniyorum gitmek istemiyorum diyemiyorum yoksa zorla götürmez
bizde de kaynana bahçeye gidipte gelin gelmemezlik yapamaz canım yakışık kalmazgelin hem bahçeye gider hem yemek iş yapar
duru ablacım seninle yine başbaşa kaldık bende çıkıyorum allahın izni ile namaz vakti ezan okundu allaha emanet ol
sevda nehri sen nerelisin tam isabet yorumun
sevdam sadece sen varsın canım bende masamı topliimm öptüm canım iyi akşamlar
iyi akşamlar kızlarrr sevda benim kuzenlerim var sakarya da evlenmeden sık sık gider kalırdım severim orayı
ne güzel demek güzel memleketimi gördün
ohooooo hem de 20 gün falan önce ordaydık maşukiyeye de gittik alabalık yemeğe
oo sen benden daha iyisin ben bile yemedim daha alabalık gidsipteBen karasu tarafındayım eşim akyazılı canım açıkçası pek gezmeye zamanımız olmuyo fındık zamanı gidiyorum yardıma aileme
neeee akyazılımııııı benim teyzemlerin akyazı da evleri varrr tanımayan yoktur eniştemiiii karasuda da teyzemin kızının yazlıkları varrr abowwwwwwwww biraz daha yazarsak kerdeş çıkıcaz kızzzzz
slm kızlar nasılsınız sizden bi ricam olacaktı bana 15. c.zü okuyabilecek olan varmı bi kaç vardı okudum kırmızılar gelince o kaldı perşembeye kadar
ahhh canım ben de heran bekliyorum ben de 10.cüzü okucamm yoksa okurdummm nasılsın
saol canımmm iyiym sen nasılsınn
nolsunn nuraycım yaaaa cumadan beri ağrım var hafif ama olamadım iyice sinir geldi bian evvel olsam başlasam tedavimee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?