Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyi akşamlar kızlarrr sevda benim kuzenlerim var sakarya da evlenmeden sık sık gider kalırdım severim orayı

ohooooo hem de 20 gün falan önce ordaydık maşukiyeye de gittik alabalık yemeğe

oo sen benden daha iyisin ben bile yemedim daha alabalık gidsipte Ben karasu tarafındayım eşim akyazılı canım açıkçası pek gezmeye zamanımız olmuyo fındık zamanı gidiyorum yardıma aileme

oo sen benden daha iyisin ben bile yemedim daha alabalık gidsipte Ben karasu tarafındayım eşim akyazılı canım açıkçası pek gezmeye zamanımız olmuyo fındık zamanı gidiyorum yardıma aileme

neeee akyazılımııııı benim teyzemlerin akyazı da evleri varrr tanımayan yoktur eniştemiiii karasuda da teyzemin kızının yazlıkları varrr abowwwwwwwww biraz daha yazarsak kerdeş çıkıcaz kızzzzz

slm kızlar nasılsınız sizden bi ricam olacaktı bana 15. c.zü okuyabilecek olan varmı bi kaç vardı okudum kırmızılar gelince o kaldı perşembeye kadar

alaağaç köyünde teyzemler her zaman değil yaz aylarında gidiylar 6 ay falan kalıyolar bu yaz inş eşimle gidecez 2 günlüğüneee

neys eben kaçtım yemek yapcam koçiş gelir bi saaate kadar sonra görüşürüz hepinize hayırlı akşamlarrrr

slm kızlar ben geldimmm dizime baktımmm yemeğimi koydum pişiyo inşaaallah yine buraya dalıp dünkü gibi yemeğimi yakmaammm
sora bulaşığımı toparladım evimi toparladım geldimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…