Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm kızlar ben geldimmm dizime baktımmm yemeğimi koydum pişiyo inşaaallah yine buraya dalıp dünkü gibi yemeğimi yakmaammm
sora bulaşığımı toparladım evimi toparladım geldimmm

hoşgeldin canım ben kaçtım yemek yapcam grşrz sonra

sormaaa daha fazla konuşursak hakkat akraba çıkıcaz benimde akyazı merkezde eşimin amca oğlullarının mobilya mağazaları falan var bilindik

slm kızlar nasılsınız sizden bi ricam olacaktı bana 15. c.zü okuyabilecek olan varmı bi kaç vardı okudum kırmızılar gelince o kaldı perşembeye kadar

canım benim bu akşam dişçiye gidiyorum biliyosun çalışıyorum 1 akşam kalıyo geriye yetiştiremem kii :26: kusura bakma keşke hafta başında söyleseydin okurdum ben çok hızlı okuyamıyorum

alaağaç köyünde teyzemler her zaman değil yaz aylarında gidiylar 6 ay falan kalıyolar bu yaz inş eşimle gidecez 2 günlüğüneee

hımm duymadım o köyü eşim küçücek köyünden

leydimmmm bugünden beri tek kelam edemedik aşağıda ismini görüyomm ama yoksunnn

neyse ben çıkıyorumm herkese iyi akşamlarrrr daha kardeşime hediye bakıcam yarın akşam doğum günü var,sonra dişçiye gidicezzz allaha emanet olunnn

saol apalmm sen nasılsın bakımmm
melike aklıma gelmişken sölim senin paşaya süt yetmiyosa dereotunu kaynat ve suyunu iç hem süt yapar hemde paşanın gazına iyi gelir dene istersen
tama aplam çok şükür sdütüm varda gaz için içerimmm
bidenemm hayırlı haberler ver inşaahh kurban olduğum o güsell yüzünü güldürsünn
slm kızlar nasılsınız sizden bi ricam olacaktı bana 15. c.zü okuyabilecek olan varmı bi kaç vardı okudum kırmızılar gelince o kaldı perşembeye kadar
canım çok isterdim ama malesef canım yaa walla fırsatım olmuyorr
hımmm bende severimm mısır ekmeği varmı

bencedeee bugünde yanık yemek yemeyinn sakın aklın mutfakta olsun bana benzeme

bende pilav çorba yicemm dün pişirdim 2 günlük:))

yeni yaşı hayırlı olsun aplam kardeşinin hayırdır quzu ne dişi

hımmm bende severimm mısır ekmeği varmı

bencedeee bugünde yanık yemek yemeyinn sakın aklın mutfakta olsun bana benzeme
yok cnm aklım hep mutfakta biraz önce bakıp geldim pişiyo güzel güzelll

güle güle cnmmmm kardeşine de rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsinnn nice mutlu senelereeeee

sağol melikem iyi dileklerin için

yaa diş etlerim çok hassaslaştı çekilme var sanki yada iltihap bilmiyom eşim gidicek yetişebilirsem bende gidicem bi çıkabilsem buradan

hayydiiii çüsssssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…