neys eben kaçtım yemek yapcam koçiş gelir bi saaate kadar sonra görüşürüz hepinize hayırlı akşamlarrrr
neys eben kaçtım yemek yapcam koçiş gelir bi saaate kadar sonra görüşürüz hepinize hayırlı akşamlarrrr
slm kızlar ben geldimmm dizime baktımmm yemeğimi koydum pişiyo inşaaallah yine buraya dalıp dünkü gibi yemeğimi yakmaammm
sora bulaşığımı toparladım evimi toparladım geldimmm
nuray yeni gelmiştin cnmmm yaaaa biraz laflasaydık koş yemeğini yapda gel hadi bacım yaaaaa
hoşgeldin canım ben kaçtım yemek yapcam grşrz sonra
ocağa koyuyum geleyim bacımm
slm kızlar ben geldimmm dizime baktımmm yemeğimi koydum pişiyo inşaaallah yine buraya dalıp dünkü gibi yemeğimi yakmaammm
sora bulaşığımı toparladım evimi toparladım geldimmm
ammannn yakayım deme haaaaa naber hoşgeldin
neeee akyazılımııııı benim teyzemlerin akyazı da evleri varrr tanımayan yoktur eniştemiiii karasuda da teyzemin kızının yazlıkları varrr abowwwwwwwww biraz daha yazarsak kerdeş çıkıcaz kızzzzz
slm kızlar nasılsınız sizden bi ricam olacaktı bana 15. c.zü okuyabilecek olan varmı bi kaç vardı okudum kırmızılar gelince o kaldı perşembeye kadar
alaağaç köyünde teyzemler her zaman değil yaz aylarında gidiylar 6 ay falan kalıyolar bu yaz inş eşimle gidecez 2 günlüğüneee
ben karalahana pişirdim bugünnn çokk severimmm
ben karalahana pişirdim bugünnn çokk severimmm
walla ablam dün yaktım yemeğimi bugün de inşaallah öle bişe olmazzz
iyi çok şükür sen nasılsın ??
saol apalmm sen nasılsın bakımmmşu saate kadar yemek bile yiyemedim tokluk çok güzel bişeymiş yaaa allahım kimseyi aç bırakmasınn
bu konunun kapanmasına sevindim
melikecim demek mezarlığa gittin kuranını okumuşsun allah kabul etsin
tama aplam çok şükür sdütüm varda gaz için içerimmmmelike aklıma gelmişken sölim senin paşaya süt yetmiyosa dereotunu kaynat ve suyunu iç hem süt yapar hemde paşanın gazına iyi gelir dene istersen
bidenemm hayırlı haberler ver inşaahh kurban olduğum o güsell yüzünü güldürsünnyer olsa bölünecekte bakalım ilerleyen zamanlarda belki belediyeden izin alınırsa konteyner koyulur ozaman odama kavuşurum
evet canım klomen kullandım bu ay dozu daha da arttırdı bu ayda böle yumurtamın tepkisine bakacak sonra inşallah aşılama olacak gelecek ay..yarın kontrolüm var işte oraya gitcem bakalım ne durumdayım
canım çok isterdim ama malesef canım yaa walla fırsatım olmuyorrslm kızlar nasılsınız sizden bi ricam olacaktı bana 15. c.zü okuyabilecek olan varmı bi kaç vardı okudum kırmızılar gelince o kaldı perşembeye kadar
hımmm bende severimm mısır ekmeği varmı
bencedeee bugünde yanık yemek yemeyinn sakın aklın mutfakta olsun bana benzeme
leydimmmm bugünden beri tek kelam edemedik aşağıda ismini görüyomm ama yoksunnn
neyse ben çıkıyorumm herkese iyi akşamlarrrr daha kardeşime hediye bakıcam yarın akşam doğum günü var,sonra dişçiye gidicezzzallaha emanet olunnn
yok cnm aklım hep mutfakta biraz önce bakıp geldim pişiyo güzel güzelllhımmm bende severimm mısır ekmeği varmı
bencedeee bugünde yanık yemek yemeyinn sakın aklın mutfakta olsun bana benzeme
leydimmmm bugünden beri tek kelam edemedik aşağıda ismini görüyomm ama yoksunnn
neyse ben çıkıyorumm herkese iyi akşamlarrrr daha kardeşime hediye bakıcam yarın akşam doğum günü var,sonra dişçiye gidicezzzallaha emanet olunnn
afiyet olsun ablam bende zeytinyağlı pırasa pişiriyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?