geçmiş olsun quzumm inşalah önemli bişey yoktur şifa versdin Rabbimm bu arada saçlarımı boyattım yarın herkes burdayken gösteriyim beğenecekmisinizzsağol melikem iyi dileklerin için
yaa diş etlerim çok hassaslaştı çekilme var sanki yada iltihap bilmiyom eşim gidicek yetişebilirsem bende gidicem bi çıkabilsem buradan
hayydiiii çüsssssssssssss
ben pırasaya da bayılırım sıcak yada z.yağlıı bolll limommm ayyy limon diyince ağzım sulandıı:86::86:
bende bayılırım pırasayaaaa eveeeetttt bol limon sıktımmmm ooooooohhhhh
neyse bende kaçım kimse benimle konuşmuyoooooo((((((((((
yok ablam gittim baktım ve kapattım altını pişmiş zaten ohhh beeee bugün yakmadım yemeğiiiikız asiii yakma gene yemeğinigit bak da gell kardeşşşş
neyse bende kaçım kimse benimle konuşmuyoooooo((((((((((
ben konuşuyım canımmmm bak konuşuyomm
öpüyom sizi beaaaaaayok ablam gittim baktım ve kapattım altını pişmiş zaten ohhh beeee bugün yakmadım yemeğiiii
melikeeeemmm kuzummm sen başka topikteydin baktım yoksammmm senle konuşulmazmııı beeeee
aferim çocuğum hep böle ollll:130::130::130:
:125::125:abawwww sus pizza deme benimde aklıma geldii ama yapmıcam eşim çok kilo alıyo bi keresinde 2 miz tek başımıza koca 1 tepsiyi hüpletmiştik:125::125:
kimm böle olsunn quzsumm
teşekkür ederimmmmmmm
öpüyom sizi beaaaaaa
baktım geldim quzuu benim asıl mesken buraa
naparsınız memekler yapılmışş ohhhhhhh
canım benimde pizza istiyorr eşim evdeyken yapabilirim ancakk şöle kaşarlı faşann ohhh
asi ye dediydim yemeği yakmamış yaa onun için
kıslar ben kaçıımda aç karnımı doyuruyumm paşa uyurken sonra aç kalırım wallaa
he maşalhhh demettoyaa becerikii yavyum benimmasi ye dediydim yemeği yakmamış yaa onun için
maşalh canım sanaahe quzu yaptım yemeğimi walla melikeeemmm benimde canım pizza çekti yaaaaaaa
datlım bak ben şimdii hamuru yoğuruyom mayası geliyookız melikem sen nasıl edeyyon pizzayi acık deyiver bakkem gariiii
ayyyy yarama r-tuz basmaa quuzmmmmm benim koca 23te geliyo teeeecnm güle güle afiyet olsun sen kocişle yemiyomusun yemğini?
bende yaparım pizzaaaaa daha geçenleerdeee yaptım yidik kocişlennn 1 tepsiyiiii
ay cnm istedi beaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?