Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

quzuuuu bende aynı senin gibi yapıyorum pizzayııııı :13::13::13:

ayyyy yarama r-tuz basmaa quuzmmmmm benim koca 23te geliyo teeee
ben o saatte de açıkıyom ama yemiyom zati kocişte yemiyorr iş yerinde yiyorr

uu kıyamamm ben yapınca çağırıyım senii

amannn tamam melikemmm pardommm rabbim başka ayrılıklar vermesin quzummm olsun ekmek parası napacannnn
tmm cnm yapta çağır da yiyek şöleee döşenek pizzayaaaa

tlf çaldı da ondan ötürü yazamadımm evet ben de öle yapıyorum melike kendim mayalıyorum bitek kaşarı en son üstüne döküyorum kurumasın diye bide ben salça sosuna kekik atarım süper olurr kız asii bigün yapalım pizzaları yarışalaım olurmu

ablam bugün geçti artıkkkkk yarın inşaaallahhhh

..
o kırmızıyaa işaretlediğim yazınıı şok içinde okudumm ne demek herkese yaptığın gibi ben kime ne yapmışım Allah aşkına açık yazda bende bileyimm
herkesten kastım hamilekalıpta bizi tanımayanlardı evet aynı muameleyi gördüm dünde dedim ya canın sağolsun...
dua konusunda şoklardayım hala nasıl böçyle düşünebilirsin ben seninlisteni dün yeni gördüm çünkü her gelişimde geçmiş çok uzun oluyo nasıl olduysa dün tesadüfen geçmişe baktım diğer mesajını görünce liste arada kaynadı beni biliyosun nurcan kimseye almamazlık yapmadım fazla fazla okurum her alışımda heleki sana mı almıcam çok üzüldüm gerçekten ben sizler için süürekli okuyorum topiğe gelmesemde her yasinimde her tesbihimde her el açışıda si,zler varsınız en son selevat aldım çok rahatsız olmama rağmen onu bile hastane odasında yatağımda bitirdim neyse benim içim gönlüm rahat dilediğini düşün bana desenki bütün duayı sana verdik neden diye sormam okurum bu kadarmı tanımadın beni
ünlemli mesaja gelince sana herşeyimin üzerine yemin ederimki seninle aynı anda cebap yazbutonuna basmışız ben senin adet oldum mesajını görmemiştim bile nedenmi o ünlemi yazdım
diğer topiğe girdim bebeği alınan arkadaşamesaj yazdım sonrada buaya baktım geçmişe bakmadım diğer kızın yaşadıklarından etkilendiğimiçin fenalardayım anlamında ünlem bırakıp çıktım önemsizdi öylesineydi yani gelmişken slm vermedne bişey yazmadan çıkmayayım anlamındaydı..ettiğim duaların başında nurcan sevo vs. derken nasıl umursamadığımı düşünebilirsin evet daha sonradan yazmadım çünkü biran önce o psikolojiden çıkmanı bekledim ben geçmişini unutacak kadart ankör biri değilim seni, anlamammı hiç
sen hassas olduğun için alındın ama beni düşündüüğün yok ne halde ne durumda olduğumu bugün sabahtan beri hastanedeyim duaklarım yüzüm yara bere içinde yürümek bile işkence oldu resmen ağrılardan iki dk ayakta duramıyorum ve bu durumda kimse yok yanımda komşumun kapımı çalıpta kahvaltı hazırlamasını bekliyorum bu durumdaki birinin psikolojisi nasıl olur acaba neyse duygu sömürüsü yapmış gibi olmayayım bunları yazdığım zaman hamileliğin tadını çıkar gibi cevaplar alıyorum onun için kendimi yazmıyorum bile ama beklerdimki düşünesin tuğba buraya iki gün gelmese duramazdı demekki gerçekten iyi değil demeni beklerken sevo sorunca şikayet eder gibi diğer tarafa yazmış demekki iyi demişsin ben her girişimde buraya geliyorum ve hepte sölüyorum evim burası oralara misafirliğe gidyorum neyse çok uzattım istediğini düşün asla gocunmam ama üzülürüm çünkü aramızdaki samimiyet bunları taşıyabilecek ölçüde diye düşünüyodum ...allaha emanet ol her zaman dualarımda dileklerimdesin sen gösteriş yapamıyorum kusura bakma sana bu gece şu kadar okudum canım cicim aaah üzülme bilmemne desemde bu bişeyi değiştirmicek ben böleyim öpüdün nurcan gacisi
nurcan kırılmakta haklıysa sen teselli et asi ben ne için uğraşıyorum ya kimse anlamak istemiyokibişeyi

offfff ya offf nurcan senin beni üzmeye ne hakkın var ya paylaşımlarımızı muhabbetlerimizi nasıl unuturda benim için böyle düşüneblirsin diğer arkadaşları sölemiyorum beni çok i tanımıyolar ya sen
bende içimi dökmeye bahane arıyomuş gibi açtım çenemi neyse ne kadar kaldı bu gacinin duası kızlar?

gerginim hastayım yalnızım tedirginim kontrolsüzüm yazarken dikkatsiz sert yazmış olabilirim anlayışınıza sığınıyorum
sevo sana ayrıca teşekkür ediyorum bunuda sana armağan ediyorum

bende yemin ediyorumkii dua almadın diye sana kırılmadımm rahatsız olduğunu biliyorum hatta sana salavat verdikten sonrada pişman oldum (yanlış anlama) telefonu kapadıktan sonra tekrar arycaktım okuma diye zaten canının derdi sana yetiyo bulantıların fena biliyorum ..yanlış anlarsın diye vazgeçtim aramadım .o ünlem işaretine kırılmıştım ben ,sanki alay eder gibi koymuşsun bbenimle yane ben öyle anladım ...neyse bu konu burda kapansınn ben sadece dua alınmadı diyedekırılmış gibi oldum kızlar sadece ona takıldı ama üzüldüğüm başka bir konu daha vardıı günüm gecikince o heyecanımı paylaştım kızlarında benimle beraber o heyecanımı yaşasın istedim ama beklediğim kişilerden bulamadım o ilgiyi ööfff neysee yaaa ipeğinde dediği gibi herkes her zaman coşkulu olamıyor o da haklıı ..belkide ben fazlaca kafamda büyütüp sorun haline getiriyorum bütün suç bende de olabilir bu yüzdende bir müddet gelmek istemiyorumm artık bu konu kapansınn istiyorumm ..

iyi akşamlar kızlar bir bakem dedim ama yanlış anlaşılmalar olmuş sanırım yapmayın kızlar helede kedersiz ve tubiş sizler cok birbirini cok iyi anlayan 2 kişi lütfen...
tugbiş topikte pak kalmıyor artık gecmişede pek bakmıyor bunu girdiğinde de genelde belirtiyor
kedersizim anacım benim sende hassas bir zamandasın insanın gününün geçmesi umutlandırıyor isteristemez ve sonund adet olunca üzücü oluyor seni cok iyi anlıyorum ve bu olanlar tamamen hassasiyetten yapmayın ne olur hadi öpüşün baken

bu gacı oldukk demekk dua bitti canım sağol okumuş kadar oldun Allah razı olsun kalanı ablama verdim

kedersizim bende ara ara girmiyorum topiğe iyi geliyor düşünmüyorsun bebek mevzuunu sanada iyi geleceğini düşünüyorum kafan dağilmış olur üzme kendini lütfen seni seviyorum anacım

amannn tamam melikemmm pardommm rabbim başka ayrılıklar vermesin quzummm olsun ekmek parası napacannnn
tmm cnm yapta çağır da yiyek şöleee döşenek pizzayaaaa
amin quzuu
tımam datlımm
hım kekeikde deneyim quzu
ayy kurban olurum sizleri yardana yaa yapmayın lütfen ben kendimi kötü hissediyom walla
gerçekten aranızdaki dostluğu bi,liyoruzz neler paylaştıklarınzı biliyoruz olmuyoo böle bi sarılın bakım banada sarılınn

aplamm konu ne olursa olsun nolur bebeğinin üzerine yemin etmee
kıss quuzmm kıyamam seni çok iyi anlıyorum başkasından bişeyler beklemek çok kötü ya Rabbim yardımcın olsun hastanede geçirdin ha gününü geçmiş olsun ya uçuk mu çıktıı

kedersizim bende ara ara girmiyorum topiğe iyi geliyor düşünmüyorsun bebek mevzuunu sanada iyi geleceğini düşünüyorum kafan dağilmış olur üzme kendini lütfen seni seviyorum anacım
en iyisini yapıyorsun.. buraya kendimi o kadar bağlamışımkii aile gibi bu yüzden böyle rahatça nazımı dile getiriyorum acaba ben gerçekten abartıyorummuyum

sen bizsiz burasız yapamazsınki datlımm bak dimedii demee

kıs bizde sensiz yapamayızz delüüüü telin neden kapalı bakım seninn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…