bu sabahtan bu yanaa 3-4 defaa bir müdddet gelmiyecem diyorum ama yine geliyorum dimi :) eee bir müddet diyorumm hiç gelmiyecem demiyorumkisen bizsiz burasız yapamazsınki datlımm bak dimedii demee
kıs bizde sensiz yapamayızz delüüüü telin neden kapalı bakım seninn
hayde git sen yunusun karnını doyur bende bir müddet çıkayımmhadi yav bi ses verin yunus uyandıııııı
bu sabahtan bu yanaa 3-4 defaa bir müdddet gelmiyecem diyorum ama yine geliyorum dimi :) eee bir müddet diyorumm hiç gelmiyecem demiyorumkibenim iki hattım var avea olanı devamlı takılı telsimde arada lazım olunca takıp konuşuyorum ..
hayde git sen yunusun karnını doyur bende bir müddet çıkayımm
sen özelden ev telefonunu yazsana banahahh şöle quzumm yaa yane neyse sonra çıkarsın yarın yine gelirsin arada yine bir müddet geçiyoo delümm benimmmmm
hımmm kıs o 312li benim taam mı kaydett sapık olamyım sonraaa
sen özelden ev telefonunu yazsana bana
melişim dedimya hiç bir güç bunu yaptırmazdı ama yargısız infaz fena bişeymiş hata ettim bende bu ilk ve son öptüm bebmaplamm konu ne olursa olsun nolur bebeğinin üzerine yemin etmee
kıss quuzmm kıyamam seni çok iyi anlıyorum başkasından bişeyler beklemek çok kötü ya Rabbim yardımcın olsun hastanede geçirdin ha gününü geçmiş olsun ya uçuk mu çıktıı
bende çok öptüm canım ii akş.temem quzumm bi müddett çık bağalımm
öptümm qzummmmm
tubişim sende alttasın quzum senide öptümm görüşürükkk
hadin sizde öpüşünn
Günaydın şekerlerim
Tuğbacım yüzündeki sivilceler ağızdaki yaralar sıkıntıdan oldu senin hamileliğin zor geçiyo biraz daha dayan canım yaa geçmiş olsun bulantın için yataktan kalkmadan kızarmış ekmek ye canım (hani sert olur marketlerde var) peynirde bastırır ama ekmek daha iyi gelir sevdam dişçiyedemi gitcen geçmiş olsun bu arada karasu çok güzel bir yer hele kumu süper orda bir şakıcı abla var erkek ablabiliyonmu onu
nurcikim hassas dönemdesin geçti bitti
melike kız saçlarını ne renge boyadın merak ettim süte geçmiyo boya demi
arkidişlerrrrrrrrrrr sizler nassınız öperim ve çıkarım
Bütün problemlerin temelinde eksik bilgi ya da ön yargı vardır der sevgili mevlana....
Tuğbacım sende mi demişsin bana ama ben seni kıracak bi şey yazdığımı düşünmüyorum. çünkü sadece o mesajın içini doldursaydın kendini ifade edebilirdin ve yanlış anlaşılmalar olmazdı mevlananın dediği gibi.
Toprağım senin bendeki yerin çok özel biliyosun dimi. o zaman gel yamacıma beni iyi dinle...insanları üzmek hele hele hamile bi kadını üzmek hiç istemem. sen aynı benim gibi okuduklarından duyduklarından etkilenen birisin veee bu çok tehlikeli. ağrıların tamamıyla psikolojik bence. ağrın birse sen onu beş yaşıyosun. sana abla tavsiyesi o topiklere GİRME. cidden girme o topiklere böyle endişeli kaygılı yaşanmaz güzel kardeşim. bebeğini düşün koy elini karnına ya mümin, ya müheymin, ya hafiz de ayetel kürsi fatiha bol oku gerisini düşünme. internetten bebek odalarına bak, cicilere bak, alışveriş listesi yap hayalinde ne alıcağını canlandır ama o topiklere girme. yakında erken doğumlar başlar (ki ben çok etkilenmiştim bu yüzden 26 da hasataneye yattım 30 a kadar zor dayandım!) şimdiki aklım olsa hiiiçççç bakmam o topiklere....oradan alacağın çok fazla bilgi yok bence kaygıdan başka....
eeee mevlanayla başladık mevlanayla bitirelim vesselam....
Dün geçti gitti. Dün gibi, dünün sözü de geçti.
Bugün yepyeni bir söz söylemek gerek.
günaydın kızlar
ADI GÜZEL KENDİ GÜZEL MUHAMMED
Canım kurban olsun senin yoluna,
Adı güzel, kendi güzel Muhammed,
Şefâat eyle bu kemter kuluna,
Adı güzel, kendi güzel Muhammed
Mü'min olanların çoktur cefâsı,
Ahirette olur zevk-u sefâsı,
On sekiz bin âlemin Mustafâ'sı,
Yedi kat gökleri seyrân eyleyen,
Kûrsûn üstünde cevlân eyleyen.
Mi'râcda ümmetin Hak’dan dileyen,
Ol çâriyâr anın gökler yâridir,
Anı seven günahlardan beridir,
On sekiz bin âlemin serveridir,
Aşık Yunus neyler iki cihânı sensiz,
Sen Hak Peygambersin şeksiz, gümânsız
Sana uymayanlar gider imânsız,
Adı güzel, kendi güzel Muhammed.
KUTLU DOĞUM HAFTASI
Alemlerin efendisini, günlümüzün sultanı, insanlığın kurtarıcısı, peygamber efendimiz (S.A.V’i hangi yazıyla, methiyeyle, şiirle, cümleyle, kelimeyle anlatırsak anlatalım yetersiz ve aciz kalır… Ona ne yazılsa az, ne anlatılsa eksik kalır… Üstat Necip Fazıl şöyle diyor:
_Bu eserimde anlatılan bütün eksiklikler benim, bütün iyilikler sizin eseriniz YA RESÜLALLAH…
O usta kalem ki, aciz kalırken ALLAH RESÜLÜNÜ anlatmaktan biz bir hiçiz… Hani sevgiliye anlatamasın ya sevgini, kalbin atar kelimeler düğümlenir seçilen bütün kelimeler yetersiz kalır ya, bu sevgi, bu muhabbet, bu ask ondanda ileri… Kâinatta hiçbir insan onun kadar sevilmedi… Müminlerin çarpan kalbi, gözündeki yaş, yüreğindeki sevdadır onun sevgisi… Kurtuluşun anahtarı, Rabbine yakın olmanın rehberi, huzur ve mutluluğun kaynağıdır onun sevgisi….
Peygamber efendimiz MUHAMMET MUSTAFA(S.A.V’in sevgisi yaşamımızın ayrılmaz parçası olmalıdır. Peygamber efendimizin(S.A.V ahlakının esindeyiz kendimizi sorgulamalıyız. Hayatımızı peygamber efendimizin(S..A.V’in hayatına endekslediğimizde, huzur ve mutluluğu yakalayacağımızdan kimsenin endişesi olmamalı….
O hayat ki, sabrın kalesi…
O hayat ki, sevginin anahtarı…
O hayat ki, adaletin timsali…
O hayat ki, ilmin rehberi…
O hayat ki, karanlığın aydınlığı…
……Ve biz bu hayatın neresindeyiz? Onun muhasebesini yapmamız lazım… Her şeyin muhasebesini yapan biz, hayat muhasebemizin çıkmazındayız… Kendimize gelme vaktimiz gelmedi m? Çıkmaz sokakları bırakma vaktimiz çoktan geçti… Kaldı ki, öyle bir vakitte yok zaten…Peygamber efendimiz(S.A.V çocukluğunda bile örnek bir insandı. Ona insanlar MUHAMMEDÜN EMİN(En güvenilir insan diyorlardı… Kardeşin kardeşi dolandırdığı çağımızda biz bu hayatın neresindeyiz? Bu kutlu doğum haftasında peygamber efendimizi(S.A.V’i tanımaya ve onun sevgisiyle yanmaya ve kendimizi bulmaya çalışalım…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?