sana da günaydın şekerrrr
sağolllll tosticik Allah razı olsun....
benim kutlu doğumlar 2 yıldır çok hüzünlü geçiyo çünkü babamın vefatının yıldönümü
sana da günaydın şekerrrr
sağolllll tosticik Allah razı olsun....
benim kutlu doğumlar 2 yıldır çok hüzünlü geçiyo çünkü babamın vefatının yıldönümü
allah hepimizden razı olsun nevbahar
başınsağolsun rabbim mekanını cennet etsin babacığının ne kadar güzel bir vakitte vefat etmiş babacığın inş. gitti yerde de huzurludur dua etmekten başka yapacak bişey babalarımız çok degerli rabbim vakitsiz ölümler vermesin inşallah
günaydın ablammmm ah ablam yaaa başınız sağolsunn allah rahmet eylesinnnnnn
tostim paylaşımın için teşekkür edrim çok güzelmiş
nevom allah babanın mekanını cennet eylesin
Allah razı olsun kızlar hem de öyle bir ölümdü ki o gece umreden gelmişti valizlerini bile açmamıştık zemzemi hurması cenazesine kısmet oldu...rabbim hepimize hayırlı ölüm versin...
baban öyle bi insanmışkiiiiii ne güzel günde vefat etmişşşşş rabbim mekanını cennet eylesin inşaallahhhhh...
kalanlara sabır versin kurban olduğum rabbimmmmm...
torunlarını göremedi ipeğimin babası gibi. çok zor kızlar insan kanadı kırık kuş gibi oluyo adeta.Allah kocalarımıza hayırlı uzun ömürler versin bize de tabi yohsa gidip hemen evlenivirirler...
amin canım amin. işte doğum ve ölüm bu dünyanın gerçekleri....
torunlarını göremedi ipeğimin babası gibi. çok zor kızlar insan kanadı kırık kuş gibi oluyo adeta.Allah kocalarımıza hayırlı uzun ömürler versin bize de tabi yohsa gidip hemen evlenivirirler...
[video=youtube;4-zxGeymGng]http://www.youtube.com/watch?v=4-zxGeymGng[/video]
:85::85::85::85::85::85::85::85::85:
offff dmtm yaaa ben şimdi yetimim ağlattın beni
ya walla ağlatmak için yüklemedim ablam yaaa kutlu doğum için program yapmışlarda onun için yükledimmmmm
çıktım ben kızlarrr evimi toparlayımmm bulaşığım varrr ve çamaşırım varrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?