ahh ahh o kimin geliniydii yavv esranınmı? Allah sabır versinn zor bir gelin olacakknurcan hoşgeldin bacım az daha erken gelemedin mi yav
senin cadı uyandı bağırıyo
günaydın kızlarr
gardaş babanın mekanı cennet olsun peygamber efendimize komşu olsun inşallah Allah herkese böyle hayırlı ölümler nasip etsin imanla çıkalım Allahın huzuruna
kolay gelsin...........çıktım ben kızlarrr evimi toparlayımmm bulaşığım varrr ve çamaşırım varrrrr
ahh ahh o kimin geliniydii yavv esranınmı? Allah sabır versinn zor bir gelin olacakk
ooowww felaket bişeymişş korktum ben bundannevet canım esranın. Allah yardımcısı olsun. dün noldu biliyo musun. tek başıma baktığım için aynı anda ikisini birden yediriyom birbirlerini bırak, kendi yutmasını beklemiyolar. reyyanı yedirirken reyyanın emziğini eymene verdim sussun diye cadı emziği tanıdı kaptığı gibi kendi ağzına soktu
canım bizim günün ikinci raundu başlıyo çorbalarını yedirem uyurlarsa gelirim inş.
Allaha emanet olun canlarım.
kızlar günaydın
nasılsınız...........??????????
günaydın canım sen nasılsın
ben işlerimi bitirdim ama kimseler kalmamışşşşşş
ben işlerimi bitirdim ama kimseler kalmamışşşşşş
günaydın kızlarrrrr naberrr keyifler nasıl
günaydın nuray bende iyi şükür sende nasıl
günaydın kızlarrrrr naberrr keyifler nasıl
günaydın canım sen nasılsın
ben varıııım yaaaaaaaaaaaaaa
anam koskoca hayalet avatarımı görmüyonmu bacıımmmm:92:
ay aplam ya geçmiş olsun krem falan bişey kullanabiliyormusunmelişim dedimya hiç bir güç bunu yaptırmazdı ama yargısız infaz fena bişeymiş hata ettim bende bu ilk ve son öptüm bebm
çenem burnumun etrafı kaşımın az altında ufak ufak sivilceler çıktı dudaklarımsa alt ve üst tamamen uçuk gibi yaralar döktü anlıyacağın bütün sevimliliğim seksülüğüm albenim gitti uzakdurun benden havasına girdim
bende çok öptüm canım ii akş.
aplam ne karamel ne bal farklı bişi oldu bide kestirdim ohhh uzun saçlardan kurtuldummGünaydın şekerlerim
Tuğbacım yüzündeki sivilceler ağızdaki yaralar sıkıntıdan oldu senin hamileliğin zor geçiyo biraz daha dayan canım yaa geçmiş olsun bulantın için yataktan kalkmadan kızarmış ekmek ye canım (hani sert olur marketlerde var) peynirde bastırır ama ekmek daha iyi gelir sevdam dişçiyedemi gitcen geçmiş olsun bu arada karasu çok güzel bir yer hele kumu süper orda bir şakıcı abla var erkek ablabiliyonmu onu
nurcikim hassas dönemdesin geçti bitti
melike kız saçlarını ne renge boyadın merak ettim süte geçmiyo boya demi
arkidişlerrrrrrrrrrr sizler nassınız öperim ve çıkarım
aplamm ne güsel bi günde rabbim yanına almış başınız saolsun aplam Rabbim sabırlar versinn inşalahhhsana da günaydın şekerrrr
sağolllll tosticik Allah razı olsun....
benim kutlu doğumlar 2 yıldır çok hüzünlü geçiyo çünkü babamın vefatının yıldönümü
anamm yerim ben onu maşalahhhhhhhhhh yaaevet canım esranın. Allah yardımcısı olsun. dün noldu biliyo musun. tek başıma baktığım için aynı anda ikisini birden yediriyom birbirlerini bırak, kendi yutmasını beklemiyolar. reyyanı yedirirken reyyanın emziğini eymene verdim sussun diye cadı emziği tanıdı kaptığı gibi kendi ağzına soktu
canım bizim günün ikinci raundu başlıyo çorbalarını yedirem uyurlarsa gelirim inş.
Allaha emanet olun canlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?