Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın kızlarr

gardaş babanın mekanı cennet olsun peygamber efendimize komşu olsun inşallah Allah herkese böyle hayırlı ölümler nasip etsin imanla çıkalım Allahın huzuruna

ahh ahh o kimin geliniydii yavv esranınmı? Allah sabır versinn zor bir gelin olacakk

evet canım esranın. Allah yardımcısı olsun. dün noldu biliyo musun. tek başıma baktığım için aynı anda ikisini birden yediriyom birbirlerini bırak, kendi yutmasını beklemiyolar. reyyanı yedirirken reyyanın emziğini eymene verdim sussun diye cadı emziği tanıdı kaptığı gibi kendi ağzına soktu

canım bizim günün ikinci raundu başlıyo çorbalarını yedirem uyurlarsa gelirim inş.
Allaha emanet olun canlarım.

ooowww felaket bişeymişş korktum ben bundann
yazık esrayaa başka bir gelin adayı bulalım ona
senin kızada eli maşalı bir kaynana bulmak laızm
tuğba olabilir meselaa hem siz onunla hemşosunuzz iyi geçinirsinizz

ay aplam ya geçmiş olsun krem falan bişey kullanabiliyormusun
sen her halinle sexüsün hayatımm
çabık iyileşş bakımmm
aplam ne karamel ne bal farklı bişi oldu bide kestirdim ohhh uzun saçlardan kurtuldumm
sana da günaydın şekerrrr

sağolllll tosticik Allah razı olsun....
benim kutlu doğumlar 2 yıldır çok hüzünlü geçiyo çünkü babamın vefatının yıldönümü
aplamm ne güsel bi günde rabbim yanına almış başınız saolsun aplam Rabbim sabırlar versinn inşalahhh
anamm yerim ben onu maşalahhhhhhhhhh yaa

quzularr günaydınnnnnnnnnnn
nabersinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…