ay aplam ya geçmiş olsun krem falan bişey kullanabiliyormusun
sen her halinle sexüsün hayatımm
çabık iyileşş bakımmm
aplam ne karamel ne bal farklı bişi oldu bide kestirdim ohhh uzun saçlardan kurtuldumm
aplamm ne güsel bi günde rabbim yanına almış başınız saolsun aplam Rabbim sabırlar versinn inşalahhh
anamm yerim ben onu maşalahhhhhhhhhh yaa
quzularr günaydınnnnnnnnnnn
nabersinizz
selam canım bebeiş olunca kesitiriyo insan mecburen sonrasında uzatma kararı alınıyo haberin olsun
kızlar tünaydın hepinize sabah girdim tam yazıyodum yarım yazdım sonra çıkmak zorunda kaldım bir anda çıktım
geçmişi okumuştum ama aklımda kalmadı hiçbiri sadece nurcanla tubinin anlaşmalarına sevindimmmmmm
ayrıca tubinin de bebeğinin üstüne yemin etmesine çok kızdımmmm
tuğbaaaaistersen bana kız ama gerçekten çok kızdım ve üzüldüm sakın bunu hayatın boyunca asla yapma canım konu ''neeeeeee'' olursa olsunnnnn........ !
ben çıkıyorum musait deilim canlar herkes kendine iyi baksın hepinizi yanacıklardan öptümde gittimmmmm
afffffffff benim canım sıkkın yaa hani demiştimya iş yerii
sistemi değiştirmişler 2 gece 2 gündüz 2 gün izin şeklinde ayalrlamışlar hayvanlar 2 lokma ekmek veriyo burnıumuzdan geliyoo ben el kadar bebeyle geceleri ne yapacamm eşim gececiyken sabaha kadar tuvaletimi tuttuğumu bilirim titreyerek uyurdum şimdi ne yapacamm ben a
aman sizinde kafanızı şişiriyom ama işte ne yapıyımm
kızlar tünaydın hepinize sabah girdim tam yazıyodum yarım yazdım sonra çıkmak zorunda kaldım bir anda çıktım
geçmişi okumuştum ama aklımda kalmadı hiçbiri sadece nurcanla tubinin anlaşmalarına sevindimmmmmm
tuğbaaaaistersen bana kız ama gerçekten çok kızdım ve üzüldüm sakın bunu hayatın boyunca asla yapma canım konu ''neeeeeee'' olursa olsunnnnn........ !
ben çıkıyorum musait deilim canlar herkes kendine iyi baksın hepinizi yanacıklardan öptümde gittimmmmm
:)))
hımm tecrübe konuşuyorrr
şimdi uzatmayamı çalışıyorsun quzumm
afffffffff benim canım sıkkın yaa hani demiştimya iş yerii
sistemi değiştirmişler 2 gece 2 gündüz 2 gün izin şeklinde ayalrlamışlar hayvanlar 2 lokma ekmek veriyo burnıumuzdan geliyoo ben el kadar bebeyle geceleri ne yapacamm eşim gececiyken sabaha kadar tuvaletimi tuttuğumu bilirim titreyerek uyurdum şimdi ne yapacamm ben a
aman sizinde kafanızı şişiriyom ama işte ne yapıyımm
:)))
hımm tecrübe konuşuyorrr
şimdi uzatmayamı çalışıyorsun quzumm
cnm gerçekten zor bi durum yaaaa rabbim evinizie dirlik düzenlik versin inşaallahhh kurban olduğum rabbim....
cnm ne kafa şişirmesi beee derdini sölemeyen derman bulamzmış sölekiiii derman bulalım datlummm
herkeze merhabaaa tam girdim buraya kapım çaldıı baktım gözdennn çokk yaşlı bi amcaa aslında hiç açmazdım ama dur açıyım dedim amca birini arıyomuş ben tanımıyorum zor yürüyoo zor duyuyo çok yaşlı 80 85 var nasıl olmuşsa girmiş apartmana çıkmış en üst katlara asansörle(bu arada 15 katlı bizim bina) kimseyi bulamamış çok üzüldüm kızım beni aşağıya indir dedi ben de hemen bizim apartman görevlisini çağardım bu arada aklımdan neler geçiyo bu mubarek günlerde hızır a.s falan geldi aklıma tabure verdim kapının önünde oturdu bu arada kapıyı kapattım tabii neler duyuyoruz allah korusun korkuyo insan ama çok da acıdım neyse 2 3 kuruş bişey verdim daha yok mu demez miiiineyse görevli geldi indirdi aşağıya ben de camdan baktım ne göriyimmm amca cebinden bi cigara çıkardı yaktıı ohhhh ben de güldüm kendi kendimee neyse ama çok dua etti bana öle işte sabah sabah değişik bişey yaşadımm eeee sizler nasılsınız
saol canikommmcnm yeni saçın hayırlı olsun güle güle kullannn
yok aplam ya annem gelemez kiicanım eşin olmadığı zamanlar yanına annen gelir dert etme
evet cicoş uzatmaya çalışıyorum eşimde kestir diyor
bekım modeli
hoşgeldin güle güle canım görüşürz
herkeze merhabaaa tam girdim buraya kapım çaldıı baktım gözdennn çokk yaşlı bi amcaa aslında hiç açmazdım ama dur açıyım dedim amca birini arıyomuş ben tanımıyorum zor yürüyoo zor duyuyo çok yaşlı 80 85 var nasıl olmuşsa girmiş apartmana çıkmış en üst katlara asansörle(bu arada 15 katlı bizim bina) kimseyi bulamamış çok üzüldüm kızım beni aşağıya indir dedi ben de hemen bizim apartman görevlisini çağardım bu arada aklımdan neler geçiyo bu mubarek günlerde hızır a.s falan geldi aklıma tabure verdim kapının önünde oturdu bu arada kapıyı kapattım tabii neler duyuyoruz allah korusun korkuyo insan ama çok da acıdım neyse 2 3 kuruş bişey verdim daha yok mu demez miiiineyse görevli geldi indirdi aşağıya ben de camdan baktım ne göriyimmm amca cebinden bi cigara çıkardı yaktıı ohhhh ben de güldüm kendi kendimee neyse ama çok dua etti bana öle işte sabah sabah değişik bişey yaşadımm eeee sizler nasılsınız
ablammmm sabah burayada geldi ama b en dürbünden baktımmm açmadımm kapıyıııııı nerdeyse 15 dk bekledi kapıda amma korktum haaaaa:18::18::18:herkeze merhabaaa tam girdim buraya kapım çaldıı baktım gözdennn çokk yaşlı bi amcaa aslında hiç açmazdım ama dur açıyım dedim amca birini arıyomuş ben tanımıyorum zor yürüyoo zor duyuyo çok yaşlı 80 85 var nasıl olmuşsa girmiş apartmana çıkmış en üst katlara asansörle(bu arada 15 katlı bizim bina) kimseyi bulamamış çok üzüldüm kızım beni aşağıya indir dedi ben de hemen bizim apartman görevlisini çağardım bu arada aklımdan neler geçiyo bu mubarek günlerde hızır a.s falan geldi aklıma tabure verdim kapının önünde oturdu bu arada kapıyı kapattım tabii neler duyuyoruz allah korusun korkuyo insan ama çok da acıdım neyse 2 3 kuruş bişey verdim daha yok mu demez miiiineyse görevli geldi indirdi aşağıya ben de camdan baktım ne göriyimmm amca cebinden bi cigara çıkardı yaktıı ohhhh ben de güldüm kendi kendimee neyse ama çok dua etti bana öle işte sabah sabah değişik bişey yaşadımm eeee sizler nasılsınız
walla cnm ne diyim rabbim tez zamanda bi mucize gönderip eşinin işi inşaallahh düzene binerrr beraberce yemeklerinizi yersiniz.....inşaalllaaaahhhhaman be datlım Rabbimin gücüne gitmesin ama artık sıkıldım ben bu durumdan yaaa
adam akıllı düzen yokkk
beraber oturup yemek yiyemiyoruzz kaç günde biii
eşim geliyo ben yatıyommm aman yaa neyse geliyolarr banaa
.......................................
saol canikommm
yok aplam ya annem gelemez kii(((((
bekım modelii haa şimdi nasıl saçlarrr
hayır olsun canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?