Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

afffffffff benim canım sıkkın yaa hani demiştimya iş yerii
sistemi değiştirmişler 2 gece 2 gündüz 2 gün izin şeklinde ayalrlamışlar hayvanlar 2 lokma ekmek veriyo burnıumuzdan geliyoo ben el kadar bebeyle geceleri ne yapacamm eşim gececiyken sabaha kadar tuvaletimi tuttuğumu bilirim titreyerek uyurdum şimdi ne yapacamm ben a
aman sizinde kafanızı şişiriyom ama işte ne yapıyımm

selam canım bebeiş olunca kesitiriyo insan mecburen sonrasında uzatma kararı alınıyo haberin olsun

kızlar tünaydın hepinize sabah girdim tam yazıyodum yarım yazdım sonra çıkmak zorunda kaldım bir anda çıktım
geçmişi okumuştum ama aklımda kalmadı hiçbiri sadece nurcanla tubinin anlaşmalarına sevindimmmmmm
ayrıca tubinin de bebeğinin üstüne yemin etmesine çok kızdımmmm
tuğbaaaaistersen bana kız ama gerçekten çok kızdım ve üzüldüm sakın bunu hayatın boyunca asla yapma canım konu ''neeeeeee'' olursa olsunnnnn........ !

ben çıkıyorum musait deilim canlar herkes kendine iyi baksın hepinizi yanacıklardan öptümde gittimmmmm

hoşgeldin güle güle quuzmmm
ebet datlım çok haklısınnnn
mende öptüm kocamannnnnnnnnnn yanacığındannnn

cnm gerçekten zor bi durum yaaaa rabbim evinizie dirlik düzenlik versin inşaallahhh kurban olduğum rabbim....
cnm ne kafa şişirmesi beee derdini sölemeyen derman bulamzmış sölekiiii derman bulalım datlummm

Son düzenleme:

güle güleee cnmmm allah kolaylık versin inşallaahhhh

canım eşin olmadığı zamanlar yanına annen gelir dert etme

:)))
hımm tecrübe konuşuyorrr
şimdi uzatmayamı çalışıyorsun quzumm

evet cicoş uzatmaya çalışıyorum eşimde kestir diyor
bekım modeli

hoşgeldin güle güle canım görüşürz

herkeze merhabaaa tam girdim buraya kapım çaldıı baktım gözdennn çokk yaşlı bi amcaa aslında hiç açmazdım ama dur açıyım dedim amca birini arıyomuş ben tanımıyorum zor yürüyoo zor duyuyo çok yaşlı 80 85 var nasıl olmuşsa girmiş apartmana çıkmış en üst katlara asansörle(bu arada 15 katlı bizim bina) kimseyi bulamamış çok üzüldüm kızım beni aşağıya indir dedi ben de hemen bizim apartman görevlisini çağardım bu arada aklımdan neler geçiyo bu mubarek günlerde hızır a.s falan geldi aklıma tabure verdim kapının önünde oturdu bu arada kapıyı kapattım tabii neler duyuyoruz allah korusun korkuyo insan ama çok da acıdım neyse 2 3 kuruş bişey verdim daha yok mu demez miiiineyse görevli geldi indirdi aşağıya ben de camdan baktım ne göriyimmmamca cebinden bi cigara çıkardı yaktıı ohhhh ben de güldüm kendi kendimee neyse ama çok dua etti bana öle işte sabah sabah değişik bişey yaşadımm eeee sizler nasılsınız

cnm gerçekten zor bi durum yaaaa rabbim evinizie dirlik düzenlik versin inşaallahhh kurban olduğum rabbim....
cnm ne kafa şişirmesi beee derdini sölemeyen derman bulamzmış sölekiiii derman bulalım datlummm

aman be datlım Rabbimin gücüne gitmesin ama artık sıkıldım ben bu durumdan yaaa
adam akıllı düzen yokkk
beraber oturup yemek yiyemiyoruzz kaç günde biii
eşim geliyo ben yatıyommm aman yaa neyse geliyolarr banaa

Canım hiç belli olmaz belkide hızırdır kimbilir
günaydın canım

cnm yeni saçın hayırlı olsun güle güle kullannn
saol canikommm
canım eşin olmadığı zamanlar yanına annen gelir dert etme

evet cicoş uzatmaya çalışıyorum eşimde kestir diyor
bekım modeli

hoşgeldin güle güle canım görüşürz
yok aplam ya annem gelemez kii(((((
bekım modelii haa şimdi nasıl saçlarrr

hayır olsun canım ya

ablammmm sabah burayada geldi ama b en dürbünden baktımmm açmadımm kapıyıııııı nerdeyse 15 dk bekledi kapıda amma korktum haaaaa:18::18::18:
walla cnm ne diyim rabbim tez zamanda bi mucize gönderip eşinin işi inşaallahh düzene binerrr beraberce yemeklerinizi yersiniz.....inşaalllaaaahhhh
.......................................

ne yazdında sildin bakimmmm

herkese selamlar pek vaktim yok hemen çıkıcam geçmişe bakamadım melikemin alıntılarını gördüm

nevomm kızın zaten maşallahhh zekii olacak hemen anlamış baksanaa,resimde de öle bakıyoduu maşallahhh bebelerineee

melikemm ekmek parası napsın eşinde istemez seni bırakmak..sen duanı et artık yalnız değilsin paşan var korkma bidenem

durucumm dün dişçiye yetişemedimm işlerimi bitiriptee bakalımm ne zaman giderim artık eşim cuma gidecek belki cuma giderim..

doktordan geldim ilk önce yumoş görmedi açıkçası tedirgin oldum sonra su falan içtim mesaneyi doldurdum teklrar baktı iki tane yumoşum olmuş biri 17 mm diğeri 13 mm küçük olan haftaya çatlar dedi..gelecek ayda doktor tedaviye başlamıyo :26: bir ay daha kendi haline bırakalım diyo mayısta erkeklerin spermleri iyi oluyo diyo sen hazırsın hamileliğe eşinide hazırlamak lazım diyo falan filan neyse hayırlısı diyekk bu arada doktorumda türk kayvesi içsin eşin didi ılık bi duş alsın ilişkiden önce dedi bilginiz olsun sizinde

neyse ben kaçtımm maratonlu bikaç gün beni bekliyo :122::122::122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…