yemek vakti geldi cicoşlarım öğleden sonra görüşürüüzzzz
herkese selamlar pek vaktim yok hemen çıkıcam geçmişe bakamadım melikemin alıntılarını gördüm
nevomm kızın zaten maşallahhh zekii olacak hemen anlamış baksanaa,resimde de öle bakıyoduu maşallahhh bebelerineee
melikemm ekmek parası napsın eşinde istemez seni bırakmak..sen duanı et artık yalnız değilsin paşan var korkma bidenem
durucumm dün dişçiye yetişemedimm işlerimi bitiriptee bakalımm ne zaman giderim artık eşim cuma gidecek belki cuma giderim..
doktordan geldim ilk önce yumoş görmedi açıkçası tedirgin oldum sonra su falan içtim mesaneyi doldurdum teklrar baktı iki tane yumoşum olmuş biri 17 mm diğeri 13 mm küçük olan haftaya çatlar dedi..gelecek ayda doktor tedaviye başlamıyo :26: bir ay daha kendi haline bırakalım diyo mayısta erkeklerin spermleri iyi oluyo diyo sen hazırsın hamileliğe eşinide hazırlamak lazım diyo falan filan neyse hayırlısı diyekk bu arada doktorumda türk kayvesi içsin eşin didi ılık bi duş alsın ilişkiden önce dedi bilginiz olsun sizinde
neyse ben kaçtımm maratonlu bikaç gün beni bekliyo :122::122::122:
herkese selamlar pek vaktim yok hemen çıkıcam geçmişe bakamadım melikemin alıntılarını gördüm
nevomm kızın zaten maşallahhh zekii olacak hemen anlamış baksanaa,resimde de öle bakıyoduu maşallahhh bebelerineee
melikemm ekmek parası napsın eşinde istemez seni bırakmak..sen duanı et artık yalnız değilsin paşan var korkma bidenem
durucumm dün dişçiye yetişemedimm işlerimi bitiriptee bakalımm ne zaman giderim artık eşim cuma gidecek belki cuma giderim..
doktordan geldim ilk önce yumoş görmedi açıkçası tedirgin oldum sonra su falan içtim mesaneyi doldurdum teklrar baktı iki tane yumoşum olmuş biri 17 mm diğeri 13 mm küçük olan haftaya çatlar dedi..gelecek ayda doktor tedaviye başlamıyo :26: bir ay daha kendi haline bırakalım diyo mayısta erkeklerin spermleri iyi oluyo diyo sen hazırsın hamileliğe eşinide hazırlamak lazım diyo falan filan neyse hayırlısı diyekk bu arada doktorumda türk kayvesi içsin eşin didi ılık bi duş alsın ilişkiden önce dedi bilginiz olsun sizinde
Canım hiç belli olmaz belkide hızırdır kimbilir
günaydın canım
günaydınn durucummmm nasılsın valla ben de öle düşündüm ama bi sigara yakışı vardıı görseydinizz adam canlandı sanki yürüyüşü bile hızlandıı:26::26:
sevooommmm hadi hayırlısı inşaallahhh cnm yaaa şu türk kahvesi benimde aklımda bulunsun bariiiiiii
inşşaalllah hiç ummadığın anda meleğin ceee der......
bu ne güzel bir bilgi böyle aklımda olsunmelike aklıma gelmişken sölim senin paşaya süt yetmiyosa dereotunu kaynat ve suyunu iç hem süt yapar hemde paşanın gazına iyi gelir dene istersen
çok geçmiş olsun tubişim inşallah en kısa zamanda bütün sıkıntıların geçer de sende artık hamileliğin adına keyfine varırsınherkesten kastım hamilekalıpta bizi tanımayanlardı evet aynı muameleyi gördüm dünde dedim ya canın sağolsun...
dua konusunda şoklardayım hala nasıl böçyle düşünebilirsin ben seninlisteni dün yeni gördüm çünkü her gelişimde geçmiş çok uzun oluyo nasıl olduysa dün tesadüfen geçmişe baktım diğer mesajını görünce liste arada kaynadı beni biliyosun nurcan kimseye almamazlık yapmadım fazla fazla okurum her alışımda heleki sana mı almıcam çok üzüldüm gerçekten ben sizler için süürekli okuyorum topiğe gelmesemde her yasinimde her tesbihimde her el açışıda si,zler varsınız en son selevat aldım çok rahatsız olmama rağmen onu bile hastane odasında yatağımda bitirdim neyse benim içim gönlüm rahat dilediğini düşün bana desenki bütün duayı sana verdik neden diye sormam okurum bu kadarmı tanımadın beni
ünlemli mesaja gelince sana herşeyimin üzerine yemin ederimki seninle aynı anda cebap yazbutonuna basmışız ben senin adet oldum mesajını görmemiştim bile nedenmi o ünlemi yazdım
diğer topiğe girdim bebeği alınan arkadaşamesaj yazdım sonrada buaya baktım geçmişe bakmadım diğer kızın yaşadıklarından etkilendiğimiçin fenalardayım anlamında ünlem bırakıp çıktım önemsizdi öylesineydi yani gelmişken slm vermedne bişey yazmadan çıkmayayım anlamındaydı..ettiğim duaların başında nurcan sevo vs. derken nasıl umursamadığımı düşünebilirsin evet daha sonradan yazmadım çünkü biran önce o psikolojiden çıkmanı bekledim ben geçmişini unutacak kadart ankör biri değilim seni, anlamammı hiç
sen hassas olduğun için alındın ama beni düşündüüğün yok ne halde ne durumda olduğumu bugün sabahtan beri hastanedeyim duaklarım yüzüm yara bere içinde yürümek bile işkence oldu resmen ağrılardan iki dk ayakta duramıyorum ve bu durumda kimse yok yanımda komşumun kapımı çalıpta kahvaltı hazırlamasını bekliyorum bu durumdaki birinin psikolojisi nasıl olur acaba neyse duygu sömürüsü yapmış gibi olmayayım bunları yazdığım zaman hamileliğin tadını çıkar gibi cevaplar alıyorum onun için kendimi yazmıyorum bile ama beklerdimki düşünesin tuğba buraya iki gün gelmese duramazdı demekki gerçekten iyi değil demeni beklerken sevo sorunca şikayet eder gibi diğer tarafa yazmış demekki iyi demişsin ben her girişimde buraya geliyorum ve hepte sölüyorum evim burası oralara misafirliğe gidyorum neyse çok uzattım istediğini düşün asla gocunmam ama üzülürüm çünkü aramızdaki samimiyet bunları taşıyabilecek ölçüde diye düşünüyodum ...allaha emanet ol her zaman dualarımda dileklerimdesin sen gösteriş yapamıyorum kusura bakma sana bu gece şu kadar okudum canım cicim aaah üzülme bilmemne desemde bu bişeyi değiştirmicek ben böleyim öpüdün nurcan gacisi
nurcan kırılmakta haklıysa sen teselli et asi ben ne için uğraşıyorum ya kimse anlamak istemiyokibişeyi
nedne herkes o ünlemli mesajı nurcana itafen yazdığımı düşünüyo ya ne yazmışım neee keşke hiç yazmasaydımı yok artık valla yk artık sendemi nevom sendemi anlayamadın beni
şu karnımdakininüzerine yem,n ediyorumki aynen dediğin gibi ben o mesajı yazarken ne nurcanı gördüm nede nurcanın mesajını
ve hayatta hiç bir güç bana bu yemini ettiremezdi ne çilelerden sonra bulmuşum böyle eftirik konular için yemin konusunu etmezdim ama artık inanmak isteyen inanır yada kendi bilir
torunlarını göremedi ipeğimin babası gibi. çok zor kızlar insan kanadı kırık kuş gibi oluyo adeta.Allah kocalarımıza hayırlı uzun ömürler versin bize de tabi yohsa gidip hemen evlenivirirler...
bu ne güzel bir bilgi böyle aklımda olsun
çok geçmiş olsun tubişim inşallah en kısa zamanda bütün sıkıntıların geçer de sende artık hamileliğin adına keyfine varırsın
bugün sabah kalktığımdan beri ağlamaklıydım babamın eksikliğide gün geçtikçe daha çok belli oluyo zaman geçtikçe eksikliği hissedilmez gibi gelir ama hiç öyle değilmiş bu mesajıda okudum iyice salya sümük oldum
sevom doktorun güveniyosan işini bilerek yaptığına inanıyosan onun önerilerine belirlediği takvime uy
ben doktoruma uydum çok memnunum gerçi o süreçte geçen aylarda insan doktorada diş biliyo
ona güvenmekle hatamı ettim diyo ama eğer doktoru kendince bir testten geçirdiysen ve o testte geçer not verdiysen dedikleri seni bebişe götürür merak etme inşallah buradai bütün arkadaşlarım
sağlıkla hamile kalsın 9 ayını sağlıklı geçirip evlat sahibi olsun
ben geldiğim gibi gidiyorum kızlar akşam misafir geliyo bu saat olmuş ağlamaktan iş yapmadım
birz toparlamam lazım hamileliğim sorunsuz ve moralli geçiyo derken son günlerde çok üzüldüm gerçi çokşükür hamilleikle ilgili bir sıkıntım yokgörüşürüz kızlar
aminnnnnnnn ablacım bence senin bebeğin kendiliğinden gelecek ölee hissediyorummm nedenseee
naber kuşlar napıyosunuzzzzzzzzz
ben koşturuyorum arada ders çalışıyorumm şu an yemek yiyorum sonra derse devammmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?