Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım hoşgeldin yumoşların 2 tane hadi baklım benimde 2 yada 3 olurdu çalışmalara devam
dişçiye gidememişsin sağlık olsun canım
işlerinde kolaylıklar görüşürüz

sevooommmm hadi hayırlısı inşaallahhh cnm yaaa şu türk kahvesi benimde aklımda bulunsun bariiiiiii
inşşaalllah hiç ummadığın anda meleğin ceee der......

Canım hiç belli olmaz belkide hızırdır kimbilir
günaydın canım

günaydınn durucummmm nasılsın valla ben de öle düşündüm ama bi sigara yakışı vardıı görseydinizz adam canlandı sanki yürüyüşü bile hızlandıı:26::26:

sevooommmm hadi hayırlısı inşaallahhh cnm yaaa şu türk kahvesi benimde aklımda bulunsun bariiiiiii
inşşaalllah hiç ummadığın anda meleğin ceee der......

aminnnnnnnn ablacım bence senin bebeğin kendiliğinden gelecek ölee hissediyorummm nedenseee

melike aklıma gelmişken sölim senin paşaya süt yetmiyosa dereotunu kaynat ve suyunu iç hem süt yapar hemde paşanın gazına iyi gelir dene istersen
bu ne güzel bir bilgi böyle aklımda olsun
çok geçmiş olsun tubişim inşallah en kısa zamanda bütün sıkıntıların geçer de sende artık hamileliğin adına keyfine varırsın
torunlarını göremedi ipeğimin babası gibi. çok zor kızlar insan kanadı kırık kuş gibi oluyo adeta.Allah kocalarımıza hayırlı uzun ömürler versin bize de tabi yohsa gidip hemen evlenivirirler...
bugün sabah kalktığımdan beri ağlamaklıydım babamın eksikliğide gün geçtikçe daha çok belli oluyo zaman geçtikçe eksikliği hissedilmez gibi gelir ama hiç öyle değilmiş bu mesajıda okudum iyice salya sümük oldum

sevom doktorun güveniyosan işini bilerek yaptığına inanıyosan onun önerilerine belirlediği takvime uy
ben doktoruma uydum çok memnunum gerçi o süreçte geçen aylarda insan doktorada diş biliyo
ona güvenmekle hatamı ettim diyo ama eğer doktoru kendince bir testten geçirdiysen ve o testte geçer not verdiysen dedikleri seni bebişe götürür merak etme inşallah buradai bütün arkadaşlarım
sağlıkla hamile kalsın 9 ayını sağlıklı geçirip evlat sahibi olsun

ben geldiğim gibi gidiyorum kızlar akşam misafir geliyo bu saat olmuş ağlamaktan iş yapmadım
birz toparlamam lazım hamileliğim sorunsuz ve moralli geçiyo derken son günlerde çok üzüldüm gerçi çokşükür hamilleikle ilgili bir sıkıntım yok görüşürüz kızlar

canım yaa neden ağlıyosun diye sorsam saçma olcak
arada olabiliyor çok şükür sonuna kadar tamamlayıp kucağına al paşamızı kolay gelsin canım görüşürüz

naber kuşlar napıyosunuzzzzzzzzz
ben koşturuyorum arada ders çalışıyorumm şu an yemek yiyorum sonra derse devammmmmmm

haydin ben çıkıyorum canlar belki gelemem herkese iyi akşamlar diyim şimdiden belkide gelirim o zaman tekrar iyi akşamlar dirimmmmmmmm şimdilik öptüm ve gittimmmm

sevo yumurtaların gelişmiş sevindim buna şimdi yapacağın artık gün aşırı sahaya çıkmak ve iyi performans göstermek kolay gelsin :122:

kankimm sende benim gibi duygusala bağlamışsın:97: yapma canımm bunu kendine iki canlısın her kim bozuyorsa moralini tınlama boşverr ömerinide etkileme

kamer derslere vermişsin kendini Allah zihin açıklığı versin

bebekdelisi :) adet olmamışsın inşallah bebişin bu ay sana süpriz yapmıştır dualarım seninle

duru bacmm işlerindee kolaylıklarr
asican

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…