Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aminn canım aminnnnn
kıss aynı şey yazmıştım gelmedi sandım tekrar yazmıştımm
komşunu alırsın yanına o zaman canım
şimdi belirli bir model yok önlerine kat verdircem bakalım
hımm anladım quzum
öle aplam bişy diyemiyorum dün akşam ben ağlayınca o da çok kötü oldu beni sakinleştirmeye çalıştı canım benimm
hayırlısı olsun bakalımm

aplamm maşalah yumoşlaraa inşalahh kurban olduüum yüce Mevlam nasib eder meleğinide hayırlı hamilelikler geçirirsin ve sağlıkla alırsın inşalahhhhhh
bütün yüreğimle dualarımdasınnn
aplamm ya sıkma canını konu neyse quzunu düşünn o da üzülürr((
kolay gelsi,n qu8zumm
haydin ben çıkıyorum canlar belki gelemem herkese iyi akşamlar diyim şimdiden belkide gelirim o zaman tekrar iyi akşamlar dirimmmmmmmm şimdilik öptüm ve gittimmmm
datlımmmm Alah zihin açıklığı versinnn

yaww geçmiş okuyana kadar uyandııı

seyhan apla gidememişsin dişçiye sağlık olsun bakalımm ama ihmal etme quzumm gerçi etmezsin zati
öpüldünnn quzummmmmmmmmmm

Iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorumm herkese teker teker yazamnıcam

Tuğbişş geçmiş olsun demeyi unuttum raabim şifalar versinn ve nevomun dediği gibi ne olurrr içini ferah tutttt :80:

Bugün nevom ve ipeğimm baba hasretini daha da hissetmişlerrr Hepimiz bigün yaşayacağız rabbim sabır versin bu olaya karşı gerçekten düşüncesi bile zorken yaşamak kim bilir nasıldır...mekanları cennet olsun babalarınızınnn inanıyorumki onlar torunlarını ve sizlerii görüyolar

Ben çok yoğunum ihaleler var bu aralar evrakları ayarlama telaşındayım yarın hiç giremeyebilirimde bilginiz olsun herkese iyi akşamlar diliyorum

Dostça kalın, mutlu kalınnn, huzurlu kalınnn, sağlıkla kalın inşallahhh

kimsecikler yokkkkkkk
melikem veeee sevoooommm sizler varsınız
bende gidiyimdeeee yemeğimi yapım bariiiiiii

allah razı olsun canım benim

seyhan apla gidememişsin dişçiye sağlık olsun bakalımm ama ihmal etme quzumm gerçi etmezsin zati
öpüldünnn quzummmmmmmmmmm

yok ihmal etmemm diş konusu mühim heleki hamilelikten önce ne varsa yapılması gerekk

hadi ben kaçtımmm öptümm seniii

iyiyiyim nuraycım ve asicimm napıyım ben de biraz iş yaptım ev sil süpür toz al derken akşam olduu bekliyorumm ben dee iştee

iyiyiyim nuraycım ve asicimm napıyım ben de biraz iş yaptım ev sil süpür toz al derken akşam olduu bekliyorumm ben dee iştee

ay aynı valla iş güç derken bide bakıyon akşam olmuş günlerde uzadı amam aynı gib hemen akşam oluyo bide zaten geç kalkıyom ondan mı ne hemencecik geçio zaman

ablam sen adet olmadın mı inşaaallahh meleğin sana sürpriz yaparrrr
benden de iyiylik çok şükür canım bende yemek yaptımda geldim
oh ellerine sağlık cnm ne yaptınnnnn:97:
asiiiiiiiiiii sen yaptın mı yemeğiniiii yakıyım deme sakınnnn:86::86::86::86:

evet ablam yaptımmm patlıcan yemeği pişiyo şu anda yanınada pirinç pilavı yapcammmm

ablam sen adet olmadın mı inşaaallahh meleğin sana sürpriz yaparrrr

oh ellerine sağlık cnm ne yaptınnnnn:97:

evet ablam yaptımmm patlıcan yemeği pişiyo şu anda yanınada pirinç pilavı yapcammmm

yok asicimm yaaaa olmadım c.tesiydi normal günüm ama olmadım henüz ama olurum kesin çünkü bikaç kez böle olduu sonundaolduuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…