aminn canım aminnnnnablammmm sabah burayada geldi ama b en dürbünden baktımmm açmadımm kapıyıııııı nerdeyse 15 dk bekledi kapıda amma korktum haaaaa:18::18::18:
walla cnm ne diyim rabbim tez zamanda bi mucize gönderip eşinin işi inşaallahh düzene binerrr beraberce yemeklerinizi yersiniz.....inşaalllaaaahhhh
ne yazdında sildin bakimmmm
kıss aynı şey yazmıştım gelmedi sandım tekrar yazmıştımm
hımm anladım quzumkomşunu alırsın yanına o zaman canım
şimdi belirli bir model yok önlerine kat verdircem bakalım
öle aplam bişy diyemiyorum dün akşam ben ağlayınca o da çok kötü oldu beni sakinleştirmeye çalıştı canım benimmherkese selamlar pek vaktim yok hemen çıkıcam geçmişe bakamadım melikemin alıntılarını gördüm
nevomm kızın zaten maşallahhh zekii olacak hemen anlamış baksanaa,resimde de öle bakıyoduu maşallahhh bebelerineee
melikemm ekmek parası napsın eşinde istemez seni bırakmak..sen duanı et artık yalnız değilsin paşan var korkma bidenem
durucumm dün dişçiye yetişemedimm işlerimi bitiriptee bakalımm ne zaman giderim artık eşim cuma gidecek belki cuma giderim..
doktordan geldim ilk önce yumoş görmedi açıkçası tedirgin oldum sonra su falan içtim mesaneyi doldurdum teklrar baktı iki tane yumoşum olmuş biri 17 mm diğeri 13 mm küçük olan haftaya çatlar dedi..gelecek ayda doktor tedaviye başlamıyo :26: bir ay daha kendi haline bırakalım diyo mayısta erkeklerin spermleri iyi oluyo diyo sen hazırsın hamileliğe eşinide hazırlamak lazım diyo falan filan neyse hayırlısı diyekk bu arada doktorumda türk kayvesi içsin eşin didi ılık bi duş alsın ilişkiden önce dedi bilginiz olsun sizinde
neyse ben kaçtımm maratonlu bikaç gün beni bekliyo :122::122::122:
hayırlısı olsun bakalımm
aplamm maşalah yumoşlaraa inşalahh kurban olduüum yüce Mevlam nasib eder meleğinide hayırlı hamilelikler geçirirsin ve sağlıkla alırsın inşalahhhhhh
bütün yüreğimle dualarımdasınnn
aplamm ya sıkma canını konu neyse quzunu düşünn o da üzülürrbu ne güzel bir bilgi böyle aklımda olsun
çok geçmiş olsun tubişim inşallah en kısa zamanda bütün sıkıntıların geçer de sende artık hamileliğin adına keyfine varırsın
bugün sabah kalktığımdan beri ağlamaklıydım babamın eksikliğide gün geçtikçe daha çok belli oluyo zaman geçtikçe eksikliği hissedilmez gibi gelir ama hiç öyle değilmiş bu mesajıda okudum iyice salya sümük oldum
sevom doktorun güveniyosan işini bilerek yaptığına inanıyosan onun önerilerine belirlediği takvime uy
ben doktoruma uydum çok memnunum gerçi o süreçte geçen aylarda insan doktorada diş biliyo
ona güvenmekle hatamı ettim diyo ama eğer doktoru kendince bir testten geçirdiysen ve o testte geçer not verdiysen dedikleri seni bebişe götürür merak etme inşallah buradai bütün arkadaşlarım
sağlıkla hamile kalsın 9 ayını sağlıklı geçirip evlat sahibi olsun
ben geldiğim gibi gidiyorum kızlar akşam misafir geliyo bu saat olmuş ağlamaktan iş yapmadım
birz toparlamam lazım hamileliğim sorunsuz ve moralli geçiyo derken son günlerde çok üzüldüm gerçi çokşükür hamilleikle ilgili bir sıkıntım yokgörüşürüz kızlar
kolay gelsi,n qu8zumm
datlımmmm Alah zihin açıklığı versinnnhaydin ben çıkıyorum canlar belki gelemem herkese iyi akşamlar diyim şimdiden belkide gelirim o zaman tekrar iyi akşamlar dirimmmmmmmm şimdilik öptüm ve gittimmmm
sevo yumurtaların gelişmiş sevindim buna şimdi yapacağın artık gün aşırı sahaya çıkmak ve iyi performans göstermek kolay gelsin :122:
kankimm sende benim gibi duygusala bağlamışsın:97: yapma canımm bunu kendine iki canlısın her kim bozuyorsa moralini tınlama boşverr ömerinide etkileme
kamer derslere vermişsin kendini Allah zihin açıklığı versin
bebekdelisi :) adet olmamışsın inşallah bebişin bu ay sana süpriz yapmıştır dualarım seninle
duru bacmm işlerindee kolaylıklarr
asican
yaww geçmiş okuyana kadar uyandııı