Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ablam sen adet olmadın mı inşaaallahh meleğin sana sürpriz yaparrrr

oh ellerine sağlık cnm ne yaptınnnnn:97:

evet ablam yaptımmm patlıcan yemeği pişiyo şu anda yanınada pirinç pilavı yapcammmm

seninde eline sağlık canım ayyy aynı yemeği yapmışız demetcim bende karnıyarık pirinç pilavı yaptım

kız asicimmm seni gördüm bi ara benim dr un topiğinde hatta yazdım yoksa yanlışmı gördümm bacıııı

oohhhh nuraayyyyyyy eline sağlık canımmmm ben bugün yapmadım yemek dünden var bi sürü zaten eşimde geç gelecek bugün yemekten kurtuldummmm

yok asicimm yaaaa olmadım c.tesiydi normal günüm ama olmadım henüz ama olurum kesin çünkü bikaç kez böle olduu sonundaolduuuuuuuuu
inşaaallahhh bu sfer başka sebepten dolayı olmuyosundur inşaaallahhhh
seninde eline sağlık canım ayyy aynı yemeği yapmışız demetcim bende karnıyarık pirinç pilavı yaptım
oh afiyet olsun cnm ne güzel ben çok severim karnıyarığı ama ben karnıyarık değilde patlıcanın başka yemeğini yaptımmm
kız asicimmm seni gördüm bi ara benim dr un topiğinde hatta yazdım yoksa yanlışmı gördümm bacıııı

evet ablam ordaydım doğru görmüşsünnnn

offfffffffffffff kızlarrrrrr inanmıycaksınız amaaaaaa yine yemeğimin dibi tutmuşşşşşşşşş
ama fazla yanmamış yani yenirrrrrrr

offfffffffffffff kızlarrrrrr inanmıycaksınız amaaaaaa yine yemeğimin dibi tutmuşşşşşşşşş
hadi kurtarmışsın yine adamı ac bırakacaktık oda seni yerdi sonra....
hayırdır elifcim yaaaaa

aman bilmiorum cnm ya az öncede annemle tartıştım daha doğrusu kadın sustu ben bağırdım yaaaaa kuzum halimden anlayan yokmu ne anam bi yatıorum ya kapı ya telefon susmuor teli kapatsam kapıyı napacam ay çıldıracam gelende ya girio saatlerce oturuo yada kapıda beni 1 saat ayakta dikip napıosun die soruo iyi niyetlerinden ama yeter artık uyumak istiıom 2 gündür bulantım arttı uyumak bulantıyı unutmak istiorum offf bende bunalıma girdim şimdi

neeeeeeeeee kız bacım sende var bişiler bu araa en iyisi yemeni pişirken açma pc yi

nneeeeyyyyyyyyyyyyyyyyy
walla ablam yaaaaaaa dibi tutmuş resmennnn ama kılpayı kurtardummmmm

ah elifcim yaaaaa walla çok haklısın telefonu kapat veeee kapıyıda eşinden başkasına açma annen nasıl rahatsız ediyo ki anlamadım orayı:26:

neeeeeeeeee kız bacım sende var bişiler bu araa en iyisi yemeni pişirken açma pc yi

ya walla nuraycım yaaaaa 2 gündür yemeğimin dibi tutuyo offfff allahtan benim ki böle bişe olduğunu bilmiyo bilseee interneti kapattırır....
o gelmeden dibi tutmuş tenceremi değiştiriyorummm çaktırmıyorum yaniiiiiiiii

yok kız annem rahatsız etmioo beni ewimiz uzak birbirimize az önce uyuyordum kapı çaldı kapı önü çene muhabbet kadına gir içeri diorum ay yemeğim yok giremem dio ama çeneye devam...tam o sinirle annem aradı ona çattım işte zavallıma yaa...

neys e kızlar koçiş geldi 5 dakka oldu hatta o zavallıda beni yemek hazırlıyo sanıyomuş bide odaya geldiydi sen burdamısın dio çok acıkmış gittide kendi kendine yemek koyuyo ben bi onla ilgileneyim canlar öptüm hepinizi iyi akşamlar grşz sonra

:80:

ahh yazık kız kocana koş koş hadi cilve yap baride gönlünü al adamın önce midesini sonrada gözünü doyur hahahayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…