Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

uyyy sende quzumm
Allah kolaylık versinnnn
kimsecikler yokkkkkkk
melikem veeee sevoooommm sizler varsınız
bende gidiyimdeeee yemeğimi yapım bariiiiiii
kıs görmedim seni quzumm
allah razı olsun canım benim

yok ihmal etmemm diş konusu mühim heleki hamilelikten önce ne varsa yapılması gerekk

hadi ben kaçtımmm öptümm seniii
ebet datlımm hamilelikte başına dert olmasın mahvediyoo yaa bende 20liklerden çektimm
ben geldim kimse yok

uyumaktan şiştim iyice...yine uykum geldi şimdi
bolbol uyu quuzmm sonra çook ararsıun
iyi akşamlar ablammmmm

iyilik güzellik cnm senden nbr yemeğimi koydum geldimmmm

benden de iyiylik çok şükür canım bende yemek yaptımda geldim
oh aynı yemekler yapılmış bende domates soslu mkarna yaptım benimki tembell işii
yok asicimm yaaaa olmadım c.tesiydi normal günüm ama olmadım henüz ama olurum kesin çünkü bikaç kez böle olduu sonundaolduuuuuuuuu
kıs datlım hayırlısı olsuninşalah meleğin gelirr
kızlarr çok sinirliyim yaaa normal mi bu öldürecem etrafımdakileri nerdeyse offffffffff
sakin ol quzuu
offfffffffffffff kızlarrrrrr inanmıycaksınız amaaaaaa yine yemeğimin dibi tutmuşşşşşşşşş
ama fazla yanmamış yani yenirrrrrrr
kıss ne dalıyon buraya bundan sonra hatırlatak yemek var ocakta diee
neeeeeeeeee kız bacım sende var bişiler bu araa en iyisi yemeni pişirken açma pc yi

dimiiii kocan neti kapatır yoksamm aa

haaaaa şimdi anladımmmm...
ya bende gıcık oluyorum bölelerine o yemeğim yok dediğinde sende deseydin keşke benimde yemeğim yok işim gücüm var diyeeeeee

valla benim ki olsaaa daha apartmanın girişinde alır kokuyu

wah yazık kızzz koş kociş yemeğini koy delüüüüü sende beni geçtin haaaaaaa

ne gülüyonnnn

walla melikem yaaaa 2 gündür bana bi haller oluyo yaaaaa yemeklrim dibi tutuyooooo

güzelikler nasılsınız dün akşamdan buyana ilk kez giriyorummmm keyifler nasıl kızlar geçmişe bakamıyorum çünkü eşime yamak hazılayacağım

haaaaa şimdi anladımmmm...
ya bende gıcık oluyorum bölelerine o yemeğim yok dediğinde sende deseydin keşke benimde yemeğim yok işim gücüm var diyeeeeee

kız bilior bnm uyudupumu şiş gözlerle açıorum kapıyı yawww git yaww daha ne diyeyim ayy deli olacam yawwww

güzelikler nasılsınız dün akşamdan buyana ilk kez giriyorummmm keyifler nasıl kızlar geçmişe bakamıyorum çünkü eşime yamak hazılayacağım
hoşgeldin cnmmmm ne yemek yapıcan dikkat etde sende yakma yemeğini
kız bilior bnm uyudupumu şiş gözlerle açıorum kapıyı yawww git yaww daha ne diyeyim ayy deli olacam yawwww

aman yaaa walla bölelerine sinir oluyorum yaaaaaaaaaaa bu senin komşuyo elifffff

melikeeeee naberrrr canım hoşgeldinnnnnnnnnn
hoşbuldum datlımmmm çok şükür sen nasılsınnnn
bebiş uyuyunca geldim hemennnnn
walla melikem yaaaa 2 gündür bana bi haller oluyo yaaaaa yemeklrim dibi tutuyooooo
neyse nugünkünü kurtarmışsınn datlımm geçmiş olsunn bakımm

buyrun benimm::)))
hoşgeldinn quzummm ne yemek yapacan datlımm

iyiyim ben de melikecim yaaa yerim ben senin oğlunu ohh hele uykudan kalcınca pembe pembe yanaklı sıcak sıcak öpmek varyaa bayılıyorummmm benim için öpermisin onuuu

kızlaaarrrrrr bu akşammm sülümannn varrrrrrrrrrrr yaşasınnnnn yuppiiiiii izlediğim tek dizi oooo

ben çıktım gacılarrrr pilavımıda pişireyimmmmmmm hayırlı akşamlar herkeseeeee
kolay gelsinn quzummm
iyiyim ben de melikecim yaaa yerim ben senin oğlunu ohh hele uykudan kalcınca pembe pembe yanaklı sıcak sıcak öpmek varyaa bayılıyorummmm benim için öpermisin onuuu

yii teyzesii yiii kurban olduğum sizlerede versin hayırlı evlatlar inşalahh öperimm quzumm
inşalah kendi yavrunu öpersin datlımmm

evett bende çok seviyorummmmmm

duruu apla ya dediğinn şimdi aklıma geldii saç boyadımya ben şimdii süte geçermiii

melike ya bnm çevremde doğumdan sonra çok sacını boyatan tanıdığım var yani sakıncalı bi durum olsa boyatmazlar galiba yine de sen bilirisn doğurayım inşallah bende kestirecem boyatacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…