uyyy sende quzummIyi dilekleriniz için teşekkür ediyorumm herkese teker teker yazamnıcam
Tuğbişş geçmiş olsun demeyi unuttum raabim şifalar versinn ve nevomun dediği gibi ne olurrr içini ferah tutttt :80:
Bugün nevom ve ipeğimm baba hasretini daha da hissetmişlerrrHepimiz bigün yaşayacağız rabbim sabır versin bu olaya karşı gerçekten düşüncesi bile zorken yaşamak kim bilir nasıldır...mekanları cennet olsun babalarınızınnn inanıyorumki onlar torunlarını ve sizlerii görüyolar
Ben çok yoğunum ihaleler var bu aralar evrakları ayarlama telaşındayım yarın hiç giremeyebilirimde bilginiz olsun herkese iyi akşamlar diliyorum
Dostça kalın, mutlu kalınnn, huzurlu kalınnn, sağlıkla kalın inşallahhh
kıs görmedim seni quzummkimsecikler yokkkkkkk
melikem veeee sevoooommm sizler varsınız
bende gidiyimdeeee yemeğimi yapım bariiiiiii
ebet datlımm hamilelikte başına dert olmasın mahvediyoo yaa bende 20liklerden çektimmallah razı olsun canım benim
yok ihmal etmemm diş konusu mühim heleki hamilelikten önce ne varsa yapılması gerekk
hadi ben kaçtımmm öptümm seniii
bolbol uyu quuzmm sonra çook ararsıunben geldim kimse yok
uyumaktan şiştim iyice...yine uykum geldi şimdi
iyi akşamlar ablammmmm
iyilik güzellik cnm senden nbr yemeğimi koydum geldimmmm
oh aynı yemekler yapılmış bende domates soslu mkarna yaptım benimki tembell işiibenden de iyiylik çok şükür canım bende yemek yaptımda geldim
kıs datlım hayırlısı olsuninşalah meleğin gelirryok asicimm yaaaa olmadım c.tesiydi normal günüm ama olmadım henüz ama olurum kesin çünkü bikaç kez böle olduusonunda olduuuuuuuuu
sakin ol quzuukızlarr çok sinirliyim yaaa normal mi bu öldürecem etrafımdakileri nerdeyse offffffffff
offfffffffffffff kızlarrrrrr inanmıycaksınız amaaaaaa yine yemeğimin dibi tutmuşşşşşşşşş
ama fazla yanmamış yani yenirrrrrrr
neeeeeeeeeekız bacım sende var bişiler bu araa en iyisi yemeni pişirken açma pc yi
yok kız annem rahatsız etmioo beni ewimiz uzak birbirimize az önce uyuyordum kapı çaldı kapı önü çene muhabbet kadına gir içeri diorum ay yemeğim yok giremem dio ama çeneye devam...tam o sinirle annem aradı ona çattım işte zavallıma yaa...
ya walla nuraycım yaaaaa 2 gündür yemeğimin dibi tutuyo offfff allahtan benim ki böle bişe olduğunu bilmiyo bilseee interneti kapattırır....
o gelmeden dibi tutmuş tenceremi değiştiriyorummm çaktırmıyorum yaniiiiiiiii
wah yazık kızzz koş kociş yemeğini koy delüüüüü sende beni geçtin haaaaaaaneys e kızlar koçiş geldi 5 dakka oldu hatta o zavallıda beni yemek hazırlıyo sanıyomuş bide odaya geldiydi sen burdamısın dio çok acıkmış gittide kendi kendine yemek koyuyo ben bi onla ilgileneyim canlar öptüm hepinizi iyi akşamlar grşz sonra
uyyy sende quzumm
Allah kolaylık versinnnn
kıs görmedim seni quzumm
ebet datlımm hamilelikte başına dert olmasın mahvediyoo yaa bende 20liklerden çektimm
bolbol uyu quuzmm sonra çook ararsıun
oh aynı yemekler yapılmış bende domates soslu mkarna yaptım benimki tembell işii
kıs datlım hayırlısı olsuninşalah meleğin gelirr
sakin ol quzuu
kıss ne dalıyon buraya bundan sonra hatırlatak yemek var ocakta diee
dimiiii kocan neti kapatır yoksamm aa
haaaaa şimdi anladımmmm...
ya bende gıcık oluyorum bölelerine o yemeğim yok dediğinde sende deseydin keşke benimde yemeğim yok işim gücüm var diyeeeeee
güzelikler nasılsınız dün akşamdan buyana ilk kez giriyorummmm keyifler nasıl kızlar geçmişe bakamıyorum çünkü eşime yamak hazılayacağım
hoşgeldin cnmmmm ne yemek yapıcan dikkat etde sende yakma yemeğinigüzelikler nasılsınız dün akşamdan buyana ilk kez giriyorummmm keyifler nasıl kızlar geçmişe bakamıyorum çünkü eşime yamak hazılayacağım
kız bilior bnm uyudupumu şiş gözlerle açıorum kapıyı yawww git yaww daha ne diyeyim ayy deli olacam yawwww
hoşbuldum datlımmmm çok şükür sen nasılsınnnnmelikeeeee naberrrr canım hoşgeldinnnnnnnnnn
neyse nugünkünü kurtarmışsınn datlımm geçmiş olsunn bakımmwalla melikem yaaaa 2 gündür bana bi haller oluyo yaaaaa yemeklrim dibi tutuyooooo
buyrun benimm::)))güzelikler nasılsınız dün akşamdan buyana ilk kez giriyorummmm keyifler nasıl kızlar geçmişe bakamıyorum çünkü eşime yamak hazılayacağım
kız bilior bnm uyudupumu şiş gözlerle açıorum kapıyı yawww git yaww daha ne diyeyim ayy deli olacam yawwww
kolay gelsinn quzummmben çıktım gacılarrrr pilavımıda pişireyimmmmmmm hayırlı akşamlar herkeseeeee
iyiyim ben de melikecim yaaa yerim ben senin oğlunu ohh hele uykudan kalcınca pembe pembe yanaklı sıcak sıcak öpmek varyaa bayılıyorummmm benim için öpermisin onuuu
kızlaaarrrrrr bu akşammm sülümannn varrrrrrrrrrrr yaşasınnnnn yuppiiiiii izlediğim tek dizi oooo
kolay gelsinn quzummm
yii teyzesii yiii kurban olduğum sizlerede versin hayırlı evlatlar inşalahh öperimm quzumm
inşalah kendi yavrunu öpersin datlımmm
evett bende çok seviyorummmmmm
duruu apla ya dediğinn şimdi aklıma geldii saç boyadımya ben şimdii süte geçermiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?