iyi aklşaölar kızlarr .......
cuma akşamından beri beri rahatsız eden baş ağrısı nedeniyle gelemiyorum kızlar kusura bakmayın geldiğimdede biraz geçmişe bakim ondan sonra cevap yazarım diyorum ama nafile baş ağrısından onada dayanamıyorum kızlar....doktorumu aradım tansiyonunu ölç 14 ten yukarıysa gel değilse nörolojiye gitmemi söledi... normal tansiyonum 10.6 ama başım ağrıdığı zaman 12.6 hatta bugün 13.6 ya çıkmış.. çok tedirginim gitmiyecektim ama artık dayanamıyorum kafam bi ton uyusam bile geçmiyo anlayamadım ve korkuyorum o yüzden yarın nörolojiye gidicem inş. önemli bişi değeldir.... aklımda hep sizler varsınız sizleri çok özledim... kendinize iii bakın inş. hyarın hayırlı haberlerle gelirim ......
ay inşalah canım benim ya kafama takıldı şimdimelike ya bnm çevremde doğumdan sonra çok sacını boyatan tanıdığım var yani sakıncalı bi durum olsa boyatmazlar galiba yine de sen bilirisn doğurayım inşallah bende kestirecem boyatacam
yok canım normal yolla oldu tam tedaviye başlıcamız ay olduumelikeciimmmm senin bebiş tedaviylemi oldu canım yaa ben bilmiyorumdaaa
geçmiş olsun canımm yaaben çıkıyorumm belim çok fecii ağrıyo kaç gündür yarın görüşürüz inşş iyi akşamlarr:80::80::80:
oh afiyet olsun ellerine sağlıkkkızlar domates tava bilav cacık yapıyorummmmmm
sonra gelirim yineeeeeeeeeee
iyi aklşaölar kızlarr .......
cuma akşamından beri beri rahatsız eden baş ağrısı nedeniyle gelemiyorum kızlar kusura bakmayın geldiğimdede biraz geçmişe bakim ondan sonra cevap yazarım diyorum ama nafile baş ağrısından onada dayanamıyorum kızlar....doktorumu aradım tansiyonunu ölç 14 ten yukarıysa gel değilse nörolojiye gitmemi söledi... normal tansiyonum 10.6 ama başım ağrıdığı zaman 12.6 hatta bugün 13.6 ya çıkmış.. çok tedirginim gitmiyecektim ama artık dayanamıyorum kafam bi ton uyusam bile geçmiyo anlayamadım ve korkuyorum o yüzden yarın nörolojiye gidicem inş. önemli bişi değeldir.... aklımda hep sizler varsınız sizleri çok özledim... kendinize iii bakın inş. hyarın hayırlı haberlerle gelirim ......
yaaa ben söölediğim zaman bana glmüştünüz ne demiştim nurcana eşinin folloşunu soğuk suyla yıka demiştim ilişkiden önce aaak ulen akk kadın doğumcu olacak hatunmuşum beyawwdoktordan geldim ilk önce yumoş görmedi açıkçası tedirgin oldum sonra su falan içtim mesaneyi doldurdum teklrar baktı iki tane yumoşum olmuş biri 17 mm diğeri 13 mm küçük olan haftaya çatlar dedi..gelecek ayda doktor tedaviye başlamıyo :26: bir ay daha kendi haline bırakalım diyo mayısta erkeklerin spermleri iyi oluyo diyo sen hazırsın hamileliğe eşinide hazırlamak lazım diyo falan filan neyse hayırlısı diyekk bu arada doktorumda türk kayvesi içsin eşin didi ılık bi duş alsın ilişkiden önce dedi bilginiz olsun sizinde
neyse ben kaçtımm maratonlu bikaç gün beni bekliyo :122::122::122:
geçmş olsun canım inşallah önemli bişey yoktur allah yardımcın olsuniyi aklşaölar kızlarr .......
günaydın sulatanlarrrrr nasılsınız bakem hepinize günaydın öpücüğü verim biiii
geçmişe birascık baktım son 3 sayfasına yorumlarımmmm
leydim geçmiş olsun canım olumsuz bişey yoktur inşallahh
melike guzummmmmmm organik boyalarla boyatınca bişey olmuyor sanırsam ama takma kafana boyatmışın artık bişey olmaz canım eminim birçok insan boyatıyodurrr benim eltimde röfle yaptırmıştı
asiiiiiii bence sen saat kur tencerenin yanına koy canım 15 dk da bir seni uyarsınn
tuğbişimmmmm dediğin şeylerden olabilir tabiki biz normal lerde bile kabızlık sancısı felaketken seni düşünemiyorum dene bakalım ayrıca soğukt alma seni seviyorum kendine tikkat etttt
tostim durum yeteeeerim sizde hoşgeldinizzzzz kızlarrrrrr
günaydın şekerler
durucum selam
günaydın güzeliklerrrrrrrrrrrrr
keyifler nasıllllllllllllllllllllllllllllllllllllll herkesler için çok çokgüzel bir gün olsun umarımmmm
melike guzummmmmmm organik boyalarla boyatınca bişey olmuyor sanırsam ama takma kafana boyatmışın artık bişey olmaz canım eminim birçok insan boyatıyodurrr benim eltimde röfle yaptırmıştı
asiiiiiii bence sen saat kur tencerenin yanına koy canım 15 dk da bir seni uyarsınn
tuğbişimmmmm dediğin şeylerden olabilir tabiki biz normal lerde bile kabızlık sancısı felaketken seni düşünemiyorum dene bakalım ayrıca soğukt alma seni seviyorum kendine tikkat etttt
canım yaa neden ağlıyosun diye sorsam saçma olcak
arada olabiliyor çok şükür sonuna kadar tamamlayıp kucağına al paşamızıkolay gelsin canım görüşürüz
ipeğim söylemeyi unuttum troidi olan varsa dereotunu dikkatli kullanmalı bir araştır canım
kankimm sende benim gibi duygusala bağlamışsın:97: yapma canımm bunu kendine iki canlısın her kim bozuyorsa moralini tınlama boşverr ömerinide etkileme
geçti zaten bugün iyiyim demekki ağlamak bazen iyi bi şeyaplamm ya sıkma canını konu neyse quzunu düşünn o da üzülürr((
çok zor gerçekten hep etraftA annenin gitmesi daha kötü baba o kadar etkilemez denir ama bunu ancak yaşayan bilir bana göre babanın yeri ayrı anneni yeri ayrı ikisininde eksikliğini göstermesin allah ikisininde çok zor ....sevom bencede haberleri var torunarından bizlerden ben ne zaman doktora gidecek olsam biliyomusun babam rüyama giriyo hiç konuşmadan gülümseyerek bana bakıyoBugün nevom ve ipeğimm baba hasretini daha da hissetmişlerrrHepimiz bigün yaşayacağız rabbim sabır versin bu olaya karşı gerçekten düşüncesi bile zorken yaşamak kim bilir nasıldır...mekanları cennet olsun babalarınızınnn inanıyorumki onlar torunlarını ve sizlerii görüyolar
Ben çok yoğunum ihaleler var bu aralar evrakları ayarlama telaşındayım yarın hiç giremeyebilirimde bilginiz olsun herkese iyi akşamlar diliyorum
geçmiş olsun tabiki doktora git önlem al ama önemli olduğunu sanmıyorum hamilelikte baş ağrısı oluyo hangi haftalarda hatırlamıyorum ama bende ve haziran annelerinin çoğunda baş ağrısı olduiyi aklşaölar kızlarr .......
evet senin sorunun büyük çoğunluğu üşütme gaz ve kabızlık o zaman teşhisin doğru kendini kolla bakalım bulantıyla zordur ama bol suj içerek kabızlığı önlemeye çalış kivi ye üstüne su iç üşüme inşallah hafifler ağrılarınevim serin banada kötü kokular gelince cereyan yaptırıyorum birde son günlerde zararlı olduğunu bile bile dayanamayıp gazlı içecekler içtim bolca muz yedim kabızlık ve gaz sorunuda max.düzeyde anladımki kabızlık ,gaz sancısı ve soğuğu içime alınca kıvranıp duruyorum bakalım birazda bu hataları yapmayım öle deniyim diyorum aksi halde uzun bi yatış görünüyo dr öle söledi hayırlısı bakalım
Günaydın cicoşlarım
kısa geçim rahatsız olan arkidişleirm geçmiş olsun
melike ben öyle biliyorum hamileykende süt verirkende boya olmaz diye ama seninki doğal boyamı
asi kız bu kaçıncı yemeğin annem önce yemeğini yap sonra gel topiğe
hepicinizi öper ve çıkarım gelirim yine az sonraaaaaabekleyin beni anacıııımmmmm baayyyyyyyy
günaydın şekerler
durucum selam
günaydın güzeliklerrrrrrrrrrrrr
keyifler nasıllllllllllllllllllllllllllllllllllllll herkesler için çok çokgüzel bir gün olsun umarımmmm
günaydınnn sabah şekerleriiii:80::80::80::80:
günaydın hoşgeldiin
günaydın tostim
günaydın canım
kolay gelsin allah zihin açıklığı versin canım
geçti zaten bugün iyiyim demekki ağlamak bazen iyi bi şeyduru hipotriidi olduğunda dereotu faydalı diye biliyorum ama genede araştırırım krine gittiğimde doktora sorarım sağol
çok zor gerçekten hep etraftA annenin gitmesi daha kötü baba o kadar etkilemez denir ama bunu ancak yaşayan bilir bana göre babanın yeri ayrı anneni yeri ayrı ikisininde eksikliğini göstermesin allah ikisininde çok zor ....sevom bencede haberleri var torunarından bizlerden ben ne zaman doktora gidecek olsam biliyomusun babam rüyama giriyo hiç konuşmadan gülümseyerek bana bakıyo
geçmiş olsun tabiki doktora git önlem al ama önemli olduğunu sanmıyorum hamilelikte baş ağrısı oluyo hangi haftalarda hatırlamıyorum ama bende ve haziran annelerinin çoğunda baş ağrısı oldu
evet senin sorunun büyük çoğunluğu üşütme gaz ve kabızlık o zaman teşhisin doğru kendini kolla bakalım bulantıyla zordur ama bol suj içerek kabızlığı önlemeye çalış kivi ye üstüne su iç üşüme inşallah hafifler ağrıların
günaydın kızlar ben iyiyim sizler nasılsınız
günaydınnn sabah şekerleriiii:80::80::80::80:
hoşbulduk ipekciimmmm iyisin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?