Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben çıkıyorumm belim çok fecii ağrıyo kaç gündür yarın görüşürüz inşş iyi akşamlarr:80::80::80:

kızlar domates tava bilav cacık yapıyorummmmmm
sonra gelirim yineeeeeeeeeee

iyi aklşaölar kızlarr .......

cuma akşamından beri beri rahatsız eden baş ağrısı nedeniyle gelemiyorum kızlar kusura bakmayın geldiğimdede biraz geçmişe bakim ondan sonra cevap yazarım diyorum ama nafile baş ağrısından onada dayanamıyorum kızlar....doktorumu aradım tansiyonunu ölç 14 ten yukarıysa gel değilse nörolojiye gitmemi söledi... normal tansiyonum 10.6 ama başım ağrıdığı zaman 12.6 hatta bugün 13.6 ya çıkmış.. çok tedirginim gitmiyecektim ama artık dayanamıyorum kafam bi ton uyusam bile geçmiyo anlayamadım ve korkuyorum o yüzden yarın nörolojiye gidicem inş. önemli bişi değeldir.... aklımda hep sizler varsınız sizleri çok özledim... kendinize iii bakın inş. hyarın hayırlı haberlerle gelirim ......

canım tansiyonunda oynama varsa baş ağrısı yapar ve mutlaka dr gitmelisin başıyın ağrısı tansiyona bağlıysada değilsede mutklaka ciddiye almalısın geçmiş olsunnnnnn rabbim şifa versin

melike ya bnm çevremde doğumdan sonra çok sacını boyatan tanıdığım var yani sakıncalı bi durum olsa boyatmazlar galiba yine de sen bilirisn doğurayım inşallah bende kestirecem boyatacam
ay inşalah canım benim ya kafama takıldı şimdi
melikeciimmmm senin bebiş tedaviylemi oldu canım yaa ben bilmiyorumdaaa
yok canım normal yolla oldu tam tedaviye başlıcamız ay olduu
ben çıkıyorumm belim çok fecii ağrıyo kaç gündür yarın görüşürüz inşş iyi akşamlarr:80::80::80:
geçmiş olsun canımm yaa
kızlar domates tava bilav cacık yapıyorummmmmm
sonra gelirim yineeeeeeeeeee
oh afiyet olsun ellerine sağlıkk

canımsın aplam ya geçmiş olsunn hayırlı haberler ver inşalah Rabbim sizi korusunn

yaaa ben söölediğim zaman bana glmüştünüz ne demiştim nurcana eşinin folloşunu soğuk suyla yıka demiştim ilişkiden önce aaak ulen akk kadın doğumcu olacak hatunmuşum beyawwhaydi rast gele fikfikte fikfik durmadan fikfik yaşasın fikfik :122::122::122:gelsin içeri bicirik
geçmş olsun canım inşallah önemli bişey yoktur allah yardımcın olsun

slm kızlar malum konuyu unutup kapadığım için alıntı yapmadım nevom prensesim haklısın girmemek lazımda duramıyorum işte bi evhamlı oldumki sorma ağrı konusu psikolojik değil sol tarafımda özellikle yatarken sağdan sola dönüşlerde otururken az yamuk oturunca ayağlarımı karnıma çekince anlık bıçaksaplanması gibi bişey oluyo doktorlarda bulamamıştı ama ben bugün buldum
evim serin banada kötü kokular gelince cereyan yaptırıyorum birde son günlerde zararlı olduğunu bile bile dayanamayıp gazlı içecekler içtim bolca muz yedim kabızlık ve gaz sorunuda max.düzeyde anladımki kabızlık ,gaz sancısı ve soğuğu içime alınca kıvranıp duruyorum bakalım birazda bu hataları yapmayım öle deniyim diyorum aksi halde uzun bi yatış görünüyo dr öle söledi hayırlısı bakalım

kamerim kızdın haklısın bende çok kızdım ama ilk ve sondu af buyursun rabbim

melişim üzülme canım vardır bunda bi hayır de allaha emanetsiniz eşinin sizlerin canı sağ olsunda varsın öle çalışsın ne yapıcan ekmek parası

şimdilik özet geçip herkesi tek tek öperim gecez hayıra galsın

Günaydın cicoşlarım

kısa geçim rahatsız olan arkidişleirm geçmiş olsun

melike ben öyle biliyorum hamileykende süt verirkende boya olmaz diye ama seninki doğal boyamı

asi kız bu kaçıncı yemeğin annem önce yemeğini yap sonra gel topiğe

hepicinizi öper ve çıkarım gelirim yine az sonraaaaaabekleyin beni anacıııımmmmm baayyyyyyyy

günaydın güzeliklerrrrrrrrrrrrr
keyifler nasıllllllllllllllllllllllllllllllllllllll herkesler için çok çokgüzel bir gün olsun umarımmmm

günaydın sulatanlarrrrr nasılsınız bakem hepinize günaydın öpücüğü verim biiii
geçmişe birascık baktım son 3 sayfasına yorumlarımmmm
leydim geçmiş olsun canım olumsuz bişey yoktur inşallahh
melike guzummmmmmm organik boyalarla boyatınca bişey olmuyor sanırsam ama takma kafana boyatmışın artık bişey olmaz canım eminim birçok insan boyatıyodurrr benim eltimde röfle yaptırmıştı
asiiiiiii bence sen saat kur tencerenin yanına koy canım 15 dk da bir seni uyarsınn
tuğbişimmmmm dediğin şeylerden olabilir tabiki biz normal lerde bile kabızlık sancısı felaketken seni düşünemiyorum dene bakalım ayrıca soğukt alma seni seviyorum kendine tikkat etttt
tostim durum yeteeeerim sizde hoşgeldinizzzzz kızlarrrrrr

kıslarr ben çıkıyorummmm ders çalışıyım biraz önce bir sigara çay yapıyım sonrada elime kitabımı alıyım
gribim geçmedi hala burnum yara oldu silmektennnndersede konsantre olamıyom saten burun çekmektennnnn öfffff fenayımmmmmmm
sabah dolmuşta bir tanıdığımı gördüm çokkkkk bitkin duruyosun dedi banaaabitkinim tabiiiiiiki yorgunummm iş ,ev, ders, yemek, evişi, koca, üstüne hastalık öfffffff gene bugünlerde bunalım takılıyorum sormayınnnnn
haydi çıktım görüşürüzzzzzzz

kız maşallah bu ne neşeeeeeeeeeee
canım geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnn dikat et kendineeeeeeeeeee

Son düzenleme:
günaydın şekerler
durucum selam

günaydın tostim

keyifler nasıllllllllllllllllllllllllllllllllllllll herkesler için çok çokgüzel bir gün olsun umarımmmm

günaydın canım

kolay gelsin allah zihin açıklığı versin canım

canım yaa neden ağlıyosun diye sorsam saçma olcak
arada olabiliyor çok şükür sonuna kadar tamamlayıp kucağına al paşamızı kolay gelsin canım görüşürüz

ipeğim söylemeyi unuttum troidi olan varsa dereotunu dikkatli kullanmalı bir araştır canım

kankimm sende benim gibi duygusala bağlamışsın:97: yapma canımm bunu kendine iki canlısın her kim bozuyorsa moralini tınlama boşverr ömerinide etkileme

aplamm ya sıkma canını konu neyse quzunu düşünn o da üzülürr((
geçti zaten bugün iyiyim demekki ağlamak bazen iyi bi şey duru hipotriidi olduğunda dereotu faydalı diye biliyorum ama genede araştırırım krine gittiğimde doktora sorarım sağol
çok zor gerçekten hep etraftA annenin gitmesi daha kötü baba o kadar etkilemez denir ama bunu ancak yaşayan bilir bana göre babanın yeri ayrı anneni yeri ayrı ikisininde eksikliğini göstermesin allah ikisininde çok zor ....sevom bencede haberleri var torunarından bizlerden ben ne zaman doktora gidecek olsam biliyomusun babam rüyama giriyo hiç konuşmadan gülümseyerek bana bakıyo
geçmiş olsun tabiki doktora git önlem al ama önemli olduğunu sanmıyorum hamilelikte baş ağrısı oluyo hangi haftalarda hatırlamıyorum ama bende ve haziran annelerinin çoğunda baş ağrısı oldu
evet senin sorunun büyük çoğunluğu üşütme gaz ve kabızlık o zaman teşhisin doğru kendini kolla bakalım bulantıyla zordur ama bol suj içerek kabızlığı önlemeye çalış kivi ye üstüne su iç üşüme inşallah hafifler ağrıların

günaydın şekerler
durucum selam

günaydın kızlar ben iyiyim sizler nasılsınız

günaydın tostim

günaydın canım

kolay gelsin allah zihin açıklığı versin canım

günaydınnn sabah şekerleriiii:80::80::80::80:

kızlar ne habersiniz ben sabahtan kaktım gittim dr işini haletim geldim
yaaaaa hatunlar ben bir grip oldummm sanırım 2 ay olduuuu hala geçmedi yaaaaaa şu anda hapşuruklarla savaşıyorum yineeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…