Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ilahiiii tuğba gülmekten yazamıyorum valla kız yatmak dediğim yatak istirahati hani zor geçen hamileler yatıyoya yani yatakta Allah iyiliğini versin...senin arkadaşlar da demişler ki zor geçerse yatarız napalım ben de diyom ki zor geçmecek yatmaya hazırlanmayın kötü fikirleri geri gönderin ulen senin aklın da nerelerde yav
hem de kocan değil mi niye kızayım Allahım yaaaa hamilenin riski yoksa kocasına sarılabilir bence bi sakıncası yoookkkk

inşallah lojmanı beğenirsiniz

evet kivi kayısı kuru incir hem bebişe hem kabızlığa faydalı ama dikkat et ishal olma o da iyi değil güçsüz bırakır...lojman işi hayırlısıysa olur inşallah ...eminim senin bebişin cicileri çok daha güzel olur ...ben cinsiyeti 15. haftada öğrendim
ipekimm harika cicileriniz sağlıklı güzel günlerde kullanın inşallahhhhhhhhhhhhh

kızlar bende varım okeyde haberiniz olsun eminim hepinizi yenerimmmmmmm
inşallah canım allah sizlerede bu hazırlıkları nasip etsin
dervşin fikri neyse zikri odur tubişte öyle

merhabayın me deldimmmmm
ipek ablammmmm paşanın cicileri pek güzel
iyi günlerde giysin inşaaaalllaahh

kızlar napıyonuzzzzzz
ben facede takıldım biraz sohbetteydim son 30 dk dır gelinimizlee ders mers hakgetire
duru bacımmmmmmmm nirdesin geldim ahanda burdiyim
kızlar kasıklarım ve karnımda ağrılar var sanki gün geçtikçe çoğalıyor kök mü yapıyor acaba sizceeee?:26::26::26::26::26::26:
bu arada nurcikkkkkkk ''cik cik'' i biliyonmu okey ben orda kayıtlııym kızlar sizde üye olun ücretsiz ve çok güzel orası takılırız arada google dayımdan girin ve üye olun uzun zamandır girmiyodum sayenizde girerim bende

Son düzenleme:

sen içiyomusun o kökü ben kestim adetimde başlıycam inş...adetten başka günlerde içme dediler bana bende içmiyorum ama tadı çok kötüüüüü yaaaaaa

bu arada bana kızmayın ama kökü kullanıyorum da bizde iş yok bacılarrrr:122::122::122::122::122:kocişim günlerdir böbrek ağrısı çekiyor bu hafta taşı kırdırcam diyodu ama işleri açıldı iyice nasıl olacak bilmiyorum
benimde işime geliyor acı olayından dolayı ben hala dohtora gidemedim patroniçe bugünde gelmedi çok hastaaaa napacam bilmiyorummmm haftaya belki yada cumartesi felan gidebirim
bide beim ateşim hala 35 lerde dereceyi değiştirttim dün arızalı diye meğersem arıza bendeymiş gene 35 lerde ben yumutlamıyormuyum acaba :26::26::26::26::26:

[COLOR=" "]cnlar ne haberrrrrrrrrrrrrrr [/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…