yatmakmı ilgi alanıma giren muhabbeti daha önce hiç görmemiştim valla bak oda snein şansına nasılda denk gelmiş aaay utandım şimdi ama inan ben o yatak muhabbetini hiç görmedim hoş görsemde dalardım konunu en ortasına ammaaa aslındabendne tecrübelilier onlardan bişeyler öğrenirim diye düşünüyodum ama son günerde bi çok hanım zor günler geçiiryo sıkıntılar yaşıyoo sanırım onlarda beni çok etkiledi allah onlara ve çare bekleyen herkese şifaversin tamam annemm girmemeye gayret edicem denicem işte okiş
lızlar şimdi çıkıcam allah izin verirse işallah lojman çıkma ihtimali varmış eşimle gidip eve bakıcaz eğer dolapları varsa kullanıişlıysa sıraya giricez inşallah hayırlısı olurda zaman geçmeden lojmana çıkabilirim lojmn çıkmazsa ev aramak zorunda kalıcam evi değişmem şart oldu artık[/COLOR][/B]
haa bu arada ipem sen cinsiyetini ne zaman öğrendin
evet kivi kayısı kuru incir hem bebişe hem kabızlığa faydalı ama dikkat et ishal olma o da iyi değil güçsüz bırakır...lojman işi hayırlısıysa olur inşallah ...eminim senin bebişin cicileri çok daha güzel olur ...ben cinsiyeti 15. haftada öğrendimbende canım öperim çok çokokiş artık daha dikkatliyim inşallah
kivinin faydasımı oluyo hemen alayım bugün öldüm resmen ipem o ne ağrı o ne sanccıymış yazık doktorlarda habire bişeyin yok bebek iyi evham yapma yoksa bebeği görmeyemi geldin diyolardı oysa hatalı benmişim bu arada sizlere anlatmak istediğim bişey var ımm şey anlatsammıkiii gülmek kızmak yok ama haa
yatmakmı ilgi alanıma giren muhabbeti daha önce hiç görmemiştim valla bak oda snein şansına nasılda denk gelmiş aaay utandım şimdi ama inan ben o yatak muhabbetini hiç görmedim hoş görsemde dalardım konunu en ortasına ammaaa aslındabendne tecrübelilier onlardan bişeyler öğrenirim diye düşünüyodum ama son günerde bi çok hanım zor günler geçiiryo sıkıntılar yaşıyoo sanırım onlarda beni çok etkiledi allah onlara ve çare bekleyen herkese şifaversin tamam annemm girmemeye gayret edicem denicem işte okiş
geçmiş olsun kuzucuk kaza muhabbetini geçen okudum ama farklı bi konuya yönelince tamamen gitti aklımdan çok özür inşallah ciddi bişey yoktur
nurcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn
o topicte üç tane renkli yelek ve patik vardı ponponlu bayıldımmmm bende istiyorum lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnn
ipppeeeeeeeeeeeemm ömerciğin herşeyi ayrı bi güzel ama duvar kayıtlarına ayrı bayıldımmm çalabilmek isterem ayy çok güzel allah ağız tadıyla sağlıklı günlerde büüyütmek nasip etsin
duruucuuk şekercik nabersin hatun
lızlar şimdi çıkıcam allah izin verirse işallah lojman çıkma ihtimali varmış eşimle gidip eve bakıcaz eğer dolapları varsa kullanıişlıysa sıraya giricez inşallah hayırlısı olurda zaman geçmeden lojmana çıkabilirim lojmn çıkmazsa ev aramak zorunda kalıcam evi değişmem şart oldu artık
haa bu arada ipem sen cinsiyetini ne zaman öğrendin
inşallah canım allah sizlerede bu hazırlıkları nasip etsinipekimm harika cicileriniz sağlıklı güzel günlerde kullanın inşallahhhhhhhhhhhhh
kızlar bende varım okeyde haberiniz olsun eminim hepinizi yenerimmmmmmm
dervşin fikri neyse zikri odur tubişte öyleilahiiii tuğba gülmekten yazamıyorum vallakız yatmak dediğim yatak istirahati hani zor geçen hamileler yatıyoya yani yatakta Allah iyiliğini versin...senin arkadaşlar da demişler ki zor geçerse yatarız napalım ben de diyom ki zor geçmecek yatmaya hazırlanmayın kötü fikirleri geri gönderin ulen senin aklın da nerelerde yav
hem de kocan değil mi niye kızayım Allahım yaaaa hamilenin riski yoksa kocasına sarılabilir bence bi sakıncası yoookkkk
inşallah lojmanı beğenirsiniz
sağol canım inşallah sizlerin bebişlerinin daha güzelleri olsunmerhabayın me deldimmmmm
ipek ablammmmm paşanın cicileri pek güzel
iyi günlerde giysin inşaaaalllaahh
sağol canım inşallah sizlerin bebişlerinin daha güzelleri olsun
ben nette oynanan okeyden sıkılıyorum
bu çok keyifli ama sohbette ediyosun aynı zamanda
sıkıcı deil yoksa bende sıkılırım
demet napıyorsun bu saate kadar yoktun
bu çok keyifli ama sohbette ediyosun aynı zamanda
sıkıcı deil yoksa bende sıkılırım
kızlar napıyonuzzzzzz
ben facede takıldım biraz sohbetteydim son 30 dk dır gelinimizlee ders mers hakgetire
duru bacımmmmmmmm nirdesin geldim ahanda burdiyim
kızlar kasıklarım ve karnımda ağrılar var sanki gün geçtikçe çoğalıyor kök mü yapıyor acaba sizceeee?:26::26::26::26::26::26:
bu arada nurcikkkkkkk ''cik cik'' i biliyonmu okey ben orda kayıtlııym kızlar sizde üye olun ücretsiz ve çok güzel orası takılırız arada google dayımdan girin ve üye olun uzun zamandır girmiyodum sayenizde girerim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?