Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kmaercim bizde o kökü içdiğimiz 2 gün mide yanmasından inlemiştik resmennnnnnn
bide ben şu yumurtlama gününü nasıl anlıyosunuz ateş ölçmeyle yani ateşin kaç olursa yumurtluyosun anlamındadır biraz cahilimde bu konuda.....

kmaercim bizde o kökü içdiğimiz 2 gün mide yanmasından inlemiştik resmennnnnnn
bide ben şu yumurtlama gününü nasıl anlıyosunuz ateş ölçmeyle yani ateşin kaç olursa yumurtluyosun anlamındadır biraz cahilimde bu konuda.....

bende ilk kez yapıyorum 36.5 -37 felan olması lazım heralde sevo biliyo daha çokk

yumurtlamadönemin geçtikten sonra belki ateş ölçmeye başlamışsındır
kızlarrrr size müjde vermeyi çok isterdim ama maalesefffff:2::2::2::2:
hayırlısı olsun yıpratma çok kendini nasılsa dondurulmuş şansın var bu defa tedavin daha kolay olucak
öyle düşün

yok ipek adetim bitti ve ben ertesi günü hem köke hemde ateş ölçmeye başladım bu gün 13. gün yani yumurtlama günlerim olması lazım ama 36 yı görmedim daha ben

demet iyim çok şükür.Pınar olsun sakın üzülme zaten tedaviye başlıyacaksın.KIZLAR BEN BU ATEŞ ÖLÇMEYİ BURDA DUYDUM şu bildiğimiz hastanalerde koltuğumuzun altından ölçüm yapılan dereceylemi ölçülüyor ne zaman başlanıyor ölçmeye ve nereden ölçüm yapılıyor bide yumurtlama olurken vucut ısısı ne olması gerekiyor benide bilgilendirirmisiniz hiç bir bilgim yokta

hayırlısı olsun canım adetinmi başladı başladıysa buda güzel haber dondurulmuşlara başlıcaksın demek hayde hayırlısı bakalım

aminnn kamercimmm ever öle tabii zaten olmasaydım çok büyük bi sürpriz olurdu çünkü bizim normal yollarla çok zor napalım demekki hayırlı değilmiş her zaman onu istiyorum c.tesi randevu aldım gidicez eşimle bakalım hayırlısı olsun asıl bu sefer olmassa işte ben o zman yıkılırım sanırım

waaayyy nuraycımmm seninle başa çıkma zor deseneeeeee

ayyy napıyım bacım sabahtan beri burdan bi haberdim evde soğudu zaten sinirlendim benimde şarteller attı habire aradım onları gıcık ettim telin başını bekledim desem yeri var
benle baş etmek hakkatten de zordur allah kocama sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…