bu facede oynanan okey deyilmi
bu arada bana kızmayın ama kökü kullanıyorum da bizde iş yok bacılarrrr:122::122::122::122::122:kocişim günlerdir böbrek ağrısı çekiyorbu hafta taşı kırdırcam diyodu ama işleri açıldı iyice nasıl olacak bilmiyorum
benimde işime geliyor acı olayından dolayı ben hala dohtora gidemedim patroniçe bugünde gelmedi çok hastaaaa napacam bilmiyorummmm haftaya belki yada cumartesi felan gidebirim
bide beim ateşim hala 35 lerde dereceyi değiştirttim dün arızalı diye meğersem arıza bendeymiş gene 35 lerde ben yumutlamıyormuyum acaba :26::26::26::26::26:
bu arada bana kızmayın ama kökü kullanıyorum da bizde iş yok bacılarrrr:122::122::122::122::122:kocişim günlerdir böbrek ağrısı çekiyorbu hafta taşı kırdırcam diyodu ama işleri açıldı iyice nasıl olacak bilmiyorum
benimde işime geliyor acı olayından dolayı ben hala dohtora gidemedim patroniçe bugünde gelmedi çok hastaaaa napacam bilmiyorummmm haftaya belki yada cumartesi felan gidebirim
bide beim ateşim hala 35 lerde dereceyi değiştirttim dün arızalı diye meğersem arıza bendeymiş gene 35 lerde ben yumutlamıyormuyum acaba :26::26::26::26::26:
[COLOR=" "]cnlar ne haberrrrrrrrrrrrrrr [/COLOR]
slm naber bakalım nasılsınız kızlarrr
sen içiyomusun o kökü ben kestim adetimde başlıycam inş...adetten başka günlerde içme dediler bana bende içmiyorum ama tadı çok kötüüüüü yaaaaaa
kmaercim bizde o kökü içdiğimiz 2 gün mide yanmasından inlemiştik resmennnnnnn
bide ben şu yumurtlama gününü nasıl anlıyosunuz ateş ölçmeyle yani ateşin kaç olursa yumurtluyosun anlamındadır biraz cahilimde bu konuda.....
kızlarrrr size müjde vermeyi çok isterdim ama maalesefffff:2::2::2::2:
yumurtlamadönemin geçtikten sonra belki ateş ölçmeye başlamışsındırbu arada bana kızmayın ama kökü kullanıyorum da bizde iş yok bacılarrrr:122::122::122::122::122:kocişim günlerdir böbrek ağrısı çekiyorbu hafta taşı kırdırcam diyodu ama işleri açıldı iyice nasıl olacak bilmiyorum
hayırlısı olsun yıpratma çok kendini nasılsa dondurulmuş şansın var bu defa tedavin daha kolay olucakkızlarrrr size müjde vermeyi çok isterdim ama maalesefffff:2::2::2::2:
hoşgeldiniz canlarrrrrrr
yumurtlamadönemin geçtikten sonra belki ateş ölçmeye başlamışsındır
hayırlısı olsun yıpratma çok kendini nasılsa dondurulmuş şansın var bu defa tedavin daha kolay olucak
öyle düşün
hoşbulduk canım ancak geelbildim elektirikler yoktu sabahtan beri arızayı 40 kez aradım ben aramaktan sıkımadım adamlar sonunda benle baş edemedilerşimdi gelip yaptılar
yok ipek adetim bitti ve ben ertesi günü hem köke hemde ateş ölçmeye başladım bu gün 13. gün yani yumurtlama günlerim olması lazım ama 36 yı görmedim daha ben
bazen geç olabiliyomuş adet başlamasına yakınken belki öyle oluryok ipek adetim bitti ve ben ertesi günü hem köke hemde ateş ölçmeye başladım bu gün 13. gün yani yumurtlama günlerim olması lazım ama 36 yı görmedim daha ben
hayırlısı olsun canım adetinmi başladı başladıysa buda güzel haber dondurulmuşlara başlıcaksın demek hayde hayırlısı bakalım
waaayyy nuraycımmm seninle başa çıkma zor deseneeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?