Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet ipekcim inş bu sefer daha kolay işimiz çok sağolasın

yok ayşecim çok üzülmedim inş bu dondurulmuş yavrularım tutunur bana sımsıkı

hayırlısı olsun ablam yaaaa bu tedavindeeeee inşaaallahhh yüzün gülerrrr

walla helal olsun sana cnm yaaaaa
adamları bıktırıp getirttirmissinyaaaaa ne diyim ben sannaaaaa cadı gacı seniiiii
eşinin işi hakkaeten zorr tuttuğunu koparıyosun demekkiii

yok nuraycım test yaptırmak gibi bi fobim var benim zaten gerek kalmadı adet olduğu üzre adet oldum

kısmet canım benim rabbim hayırlısını versin öncelikle tabiki üzülme diycem ama üzülceksin ama çok üzülme hayırlısı böleymiş de geçsin tedavinde rabbim kolaylıklar versin ve yiğenimizi senin göbeciğine konduruversin inşallah

kızlar ben anladım bu sefer neden 5 gün geçiktiğini aslında normal zamanda oldum geçen ay erken olmuştum transferden sonra testime 4 gün kala oldum regli yanii test günüm 24 maattı ben 20 sinde olmuştum

saol canım saat 5 e kadar oldu oldu yoksa bilion işi bırakıyolar yarına kadar da ben çatlardım eşim de bana cadı der ama süpürgesizinden sin der

kızlar bu vucut ısısı ile ilgili bilgi verecek kimse yokmu bana

paptya normal digital dereceyle koltuk altından ölçüyorum ben canırım herkeşte öyle ölçüyorrrr yani yumurtlama günleride ateşin diğer günlere nazaran daha yüksek oluyor
bunu ben biiyodum ama daha ilk kez bu ay denedim ama ateşim yükselmedi hep 35 lerde
36.5 üstü olmalı sanırım bende çok bilmiyorum amaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…