yumurtlamadönemin geçtikten sonra belki ateş ölçmeye başlamışsındır
hayırlısı olsun yıpratma çok kendini nasılsa dondurulmuş şansın var bu defa tedavin daha kolay olucak
öyle düşün
demet iyim çok şükür.Pınar olsun sakın üzülme zaten tedaviye başlıyacaksın.KIZLAR BEN BU ATEŞ ÖLÇMEYİ BURDA DUYDUM şu bildiğimiz hastanalerde koltuğumuzun altından ölçüm yapılan dereceylemi ölçülüyor ne zaman başlanıyor ölçmeye ve nereden ölçüm yapılıyorbide yumurtlama olurken vucut ısısı ne olması gerekiyor benide bilgilendirirmisiniz hiç bir bilgim yokta
bazen geç olabiliyomuş adet başlamasına yakınken belki öyle olur
hakkında hayırlısı olsun bebiş vardır bundada bi hayır adet mi oldun test mi yaptın yadn yaptırdın
hayırlısı olsun ablam yaaaa bu tedavindeeeee inşaaallahhh yüzün gülerrrrevettttttt
ayyy napıyım bacım sabahtan beri burdan bi haberdim evde soğudu zaten sinirlendim benimde şarteller attı habire aradım onları gıcık ettim telin başını bekledim desem yeri var
benle baş etmek hakkatten de zordur allah kocama sabır versin
bakalım doktora gidince bunlarıda soracam da bir gitseydimmmm
normal jinekolog yumurtlamadan felan anlarmı ipek bunların kontrolunu yaparmı bilgin varmıı
iyi akşamlr kızlar master chef başladı yarın görüşürüz
yok nuraycım test yaptırmak gibi bi fobim var benim zaten gerek kalmadı adet olduğu üzre adet oldum
güle güle ablammmm bende esra erola bakıyorum gülmek içinnnn
kızlar bu vucut ısısı ile ilgili bilgi verecek kimse yokmu bana
hayırlısı olsun ablam yaaaa bu tedavindeeeee inşaaallahhh yüzün gülerrrr
walla helal olsun sana cnm yaaaaa
adamları bıktırıp getirttirmissinyaaaaa ne diyim ben sannaaaaa cadı gacı seniiiii
eşinin işi hakkaeten zorr tuttuğunu koparıyosun demekkiii
asicim inşallah esra erol gibi sen de hamile kalırsınn
saol canım saat 5 e kadar oldu oldu yoksa bilion işi bırakıyolar yarına kadar da ben çatlardım eşim de bana cadı der ama süpürgesizinden sin der
kızlar bu vucut ısısı ile ilgili bilgi verecek kimse yokmu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?