Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlarr ben ağrıdan duramıyorummmmm benim feci ağrılı olur hep hepinizi öptüm ilaç içip uzanıcam

birde sabah aynı saatte ve daha yataktan kalmadan uyanır uyanmaz hareket etmeden ölçüyorsun hareket ısıyı değiştirebiliyo

kızlar bari siz cevap verin, aşılama olacağım, devlet memuruyum, devlet karşılıyor mu?

canım ben oldum devlet hastanesinde hiç para vermedim sadece eşimiden alınan sperleri hastanede yıkamıyorlarmıştı özelde yaptırdık ona para verdim o kadar ha birde aşılama öncesi iğne kullandım ben onlarıda yüzde 20sini ödeyerek aldım aşim sgklı

kızlarrrrrrrrrrrrrr o kadar çukulata gönderdim mutlkluk hormonu salğılayın diyeeeeeeeeeeeeee işe yaradımı bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben çok beğendim cnmmm beğen butonunada bastımmm yorumda yapıcaktım amma araya kaynadııııııııı çok mutluyummmmmm

kızlarrrrrrrrrrrrrr o kadar çukulata gönderdim mutlkluk hormonu salğılayın diyeeeeeeeeeeeeee işe yaradımı bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yaradı bacım saolll ben birde diğer topikte hamile haberi aldım dahada mutlu oldum seinde haberin vardır cimcime hamileymiş darısı bu topike artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…