süpermiş yaaaaa
süpürgesiz cadı seniiiiiiiiiiiiii
kızlarr ben ağrıdan duramıyorummmmm benim feci ağrılı olur hep hepinizi öptüm ilaç içip uzanıcam
paptya normal digital dereceyle koltuk altından ölçüyorum bencanırım herkeşte öyle ölçüyorrrr yani yumurtlama günleride ateşin diğer günlere nazaran daha yüksek oluyor
bunu ben biiyodum ama daha ilk kez bu ay denedim ama ateşim yükselmedi hep 35 lerde
36.5 üstü olmalı sanırım bende çok bilmiyorum amaaaa
kızlarr ben ağrıdan duramıyorummmmm benim feci ağrılı olur hep hepinizi öptüm ilaç içip uzanıcam
neyse herkese iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüzzzzzzz
neyse herkese iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüzzzzzzz
kızlar bari siz cevap verin, aşılama olacağım, devlet memuruyum, devlet karşılıyor mu?
kızlar bari siz cevap verin, aşılama olacağım, devlet memuruyum, devlet karşılıyor mu?
kızlarrrrrrrrrrrrrr o kadar çukulata gönderdim mutlkluk hormonu salğılayın diyeeeeeeeeeeeeee işe yaradımı bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlarrrrrrrrrrrrrr o kadar çukulata gönderdim mutlkluk hormonu salğılayın diyeeeeeeeeeeeeee işe yaradımı bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için evet demet adresini verdiğin topiğe baktım inş.bide ben deneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?