Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben çok beğendim cnmmm beğen butonunada bastımmm yorumda yapıcaktım amma araya kaynadııııııııı çok mutluyummmmmm
çok sevindin mutlu olmanızaaaaaaa
yaradı bacım saolll ben birde diğer topikte hamile haberi aldım dahada mutlu oldum seinde haberin vardır cimcime hamileymiş darısı bu topike artık

yaaaaaaaaaa yok haberimmmmmmmmm gerçektenmi hemen gidiyorm tebrik etmeye

aman bidenemm dikkat et yaa yapma nolurr
öle canım ekmek parasıı kurban olduğum büyükk
sen nasıl oldun quzummm çekiniyorum bea arayamıyorum uyurken flan ararım rahatsız olursun diee

yok aplam yaa normal boya doğal faland eğill(
inşalah bebem bişery olmaz yaa kafama çok pis takıldıı
geçmiş olsun bebem ya bi bırakmadı yakanı pis hastalık
oh maşşah aplamm hep iyi ol inşalahh

ay melikeyi unuttum melikem bence emzirme olayı bitene kadar boyatma saçlarını tatlım. bi kere boyatmadan bişi olmza ama daha boyatma derim...
tamm beni unuttun dicektim kii yazmışsınn uyy yirim apla ya özledim senii
yok aplamm ya bi boyattım bi daha boyatmam emzirme bitene kadarr
aplamm quzularını öppp kocamann fıztığıda yunuz çokö püyoo
melikeeee gelmiş hoşgeldinnnn melikeeee oğluşun nasıl bakalım

hoşbuldumm quzummmm
kociş markete gitmişti size bakım diidm ama ben işleri yapıp girene kadar geldii şimdii
çok öptümm siziii
hayırlı akşamlarr

güle güleeeee cnmmm ateş almayamı geldinnn hemen gidiyonnn bi yandan paşan bi yandan kocişşş bize hiç vakit vermiyon yaaa özlüyom wallaaa

sanada canım hayırlı akşamlar paşanı öp benim için

Sınıfta öğretmen sormuş: "Dalda üç kuş var, birini vurdum kaç tane kalır?". Çocuk cevaplamış: "Hiç kalmaz öğretmenim.". "Olur mu oğlum" demiş öğretmen, "2 tane kalır.". "Olmaz öğretmenim" demiş çocuk, "Siz birini vurunca diğerleri aptal değil ya sesten ...ürküp kaçarlar...". Öğretmen şaşırmış ve "Aferin oğlum, cevabın yanlış ama tarzını beğendim." demiş. Sonra çocuk, "Öğretmenim, ben de size bir şey sormak istiyorum; Karşıdan üç tane bayan geliyor, üçü de dondurma yiyor, ama biri yalayarak, biri ısırarak, diğeri de emerek yiyor dondurmayı. Sizce bunlardan hangisi evlidir?. Öğretmen kızmış ama cevap veremedi dedirtmemek için belli etmemiş, "Emerek yiyen evlidir" demiş. Çocuk, "Olur mu öğretmenim ne alakası var, parmağında yüzük olan evlidir ama tarzınızı beğendim." demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…