çok sevindin mutlu olmanızaaaaaaaben çok beğendim cnmmm beğen butonunada bastımmm yorumda yapıcaktım amma araya kaynadııııııııı çok mutluyummmmmm
yaradı bacım saolll ben birde diğer topikte hamile haberi aldım dahada mutlu oldum seinde haberin vardır cimcime hamileymiş darısı bu topike artık
selam kızlar
hoş geldin gitarınla gelmişsin serenatmı yapacaksın bizeeeeeee
hoş geldin gitarınla gelmişsin serenatmı yapacaksın bizeeeeeee
aman bidenemm dikkat et yaa yapma nolurrslm kızlar malum konuyu unutup kapadığım için alıntı yapmadım nevom prensesim haklısın girmemek lazımda duramıyorum işte bi evhamlı oldumki sorma ağrı konusu psikolojik değil sol tarafımda özellikle yatarken sağdan sola dönüşlerde otururken az yamuk oturunca ayağlarımı karnıma çekince anlık bıçaksaplanması gibi bişey oluyo doktorlarda bulamamıştı ama ben bugün buldum
evim serin banada kötü kokular gelince cereyan yaptırıyorum birde son günlerde zararlı olduğunu bile bile dayanamayıp gazlı içecekler içtim bolca muz yedim kabızlık ve gaz sorunuda max.düzeyde anladımki kabızlık ,gaz sancısı ve soğuğu içime alınca kıvranıp duruyorum bakalım birazda bu hataları yapmayım öle deniyim diyorum aksi halde uzun bi yatış görünüyo dr öle söledi hayırlısı bakalım
kamerim kızdın haklısın bende çok kızdım ama ilk ve sondu af buyursun rabbim
melişim üzülme canım vardır bunda bi hayır de allaha emanetsiniz eşinin sizlerin canı sağ olsunda varsın öle çalışsın ne yapıcan ekmek parası
şimdilik özet geçip herkesi tek tek öperim gecez hayıra galsın
yok aplam yaa normal boya doğal faland eğillGünaydın cicoşlarım
kısa geçim rahatsız olan arkidişleirm geçmiş olsun
melike ben öyle biliyorum hamileykende süt verirkende boya olmaz diye ama seninki doğal boyamı
asi kız bu kaçıncı yemeğin annem önce yemeğini yap sonra gel topiğe
hepicinizi öper ve çıkarım gelirim yine az sonraaaaaabekleyin beni anacıııımmmmm baayyyyyyyy
inşalah bebem bişery olmaz yaa kafama çok pis takıldııgünaydın sulatanlarrrrr nasılsınız bakem hepinize günaydın öpücüğü verim biiii
geçmişe birascık baktım son 3 sayfasına yorumlarımmmm
leydim geçmiş olsun canım olumsuz bişey yoktur inşallahh
melike guzummmmmmm organik boyalarla boyatınca bişey olmuyor sanırsam ama takma kafana boyatmışın artık bişey olmaz canım eminim birçok insan boyatıyodurrr benim eltimde röfle yaptırmıştı
asiiiiiii bence sen saat kur tencerenin yanına koy canım 15 dk da bir seni uyarsınn
tuğbişimmmmm dediğin şeylerden olabilir tabiki biz normal lerde bile kabızlık sancısı felaketken seni düşünemiyorum dene bakalım ayrıca soğukt alma seni seviyorum kendine tikkat etttt
tostim durum yeteeeerim sizde hoşgeldinizzzzz kızlarrrrrr
geçmiş olsun bebem ya bi bırakmadı yakanı pis hastalıkkıslarr ben çıkıyorummmm ders çalışıyım biraz önce bir sigara çay yapıyım sonrada elime kitabımı alıyım
gribim geçmedi hala burnum yara oldu silmektennnndersede konsantre olamıyom saten burun çekmektennnnn öfffff fenayımmmmmmm
sabah dolmuşta bir tanıdığımı gördüm çokkkkk bitkin duruyosun dedi banaaabitkinim tabiiiiiiki yorgunummm iş ,ev, ders, yemek, evişi, koca, üstüne hastalık öfffffff gene bugünlerde bunalım takılıyorum sormayınnnnn
haydi çıktım görüşürüzzzzzzz
oh maşşah aplamm hep iyi ol inşalahhgeçti zaten bugün iyiyim demekki ağlamak bazen iyi bi şeyduru hipotriidi olduğunda dereotu faydalı diye biliyorum ama genede araştırırım krine gittiğimde doktora sorarım sağol
çok zor gerçekten hep etraftA annenin gitmesi daha kötü baba o kadar etkilemez denir ama bunu ancak yaşayan bilir bana göre babanın yeri ayrı anneni yeri ayrı ikisininde eksikliğini göstermesin allah ikisininde çok zor ....sevom bencede haberleri var torunarından bizlerden ben ne zaman doktora gidecek olsam biliyomusun babam rüyama giriyo hiç konuşmadan gülümseyerek bana bakıyo
geçmiş olsun tabiki doktora git önlem al ama önemli olduğunu sanmıyorum hamilelikte baş ağrısı oluyo hangi haftalarda hatırlamıyorum ama bende ve haziran annelerinin çoğunda baş ağrısı oldu
evet senin sorunun büyük çoğunluğu üşütme gaz ve kabızlık o zaman teşhisin doğru kendini kolla bakalım bulantıyla zordur ama bol suj içerek kabızlığı önlemeye çalış kivi ye üstüne su iç üşüme inşallah hafifler ağrıların
günaydın kızlar ben iyiyim sizler nasılsınız
günaydın güzeller
güne yine çok erken başladık son karma aşımızı olduk geldik
şimdi uyudular bi bakayım dedim
sevooo yumoşlarına maşallah bebek olsunlar inşallah...
tuğba söz dinle anacım girdiğin topiğe göz attım yok dört aydan sonra yatarız, yok benim de ağrılarım başlicak bilmem neeee of kendinizi kötüye hazırlamayın yaw...niye yatasınız canım ablamın eltisi 9 aylık yakan top oynuyoduo topiğe girme
leydim başağrısı her hamilede oluyo ama tansiyon yüksekse tehlikeli olabiliyo çoook dikkat et canım en ufak bi şeyde doktorunu bilgilendir sakın çekinme...inşallah vakitlice kucağına alıcan erken gelmicek kuzun...
ipeğim acını tazeledim bilmeden ama aynı duyguları yaşıyoruz ne de olsa...onlara yapabileceğimiz en güzel şey dua etmek ve sadaka vermek...inş. hayırlı evlat oluruz....
nurcan dimek öle tuğba benim kızım kaynanası olsun yok anacım yok istemezük ben pimpirikli o pimpirikli benim cadı hepten bunalım olur
asi sen bana gülmüş müydün kuzum hatırlasana bi gün çayı unutmuştum demlik yanıyodu nerdeyse ertesi gün patates yakmıştım :76:
yeter, kamer size de geçmiş olsun çıbık ileşin
sevdamcee fatoşum sen nirelerdesin bakam gözüm arıyo inan
bebekdelisi, tosticik, duru, unuttuğum kimse yoktur umarım...sizlere de günaydın
tamm beni unuttun dicektim kii yazmışsınn uyy yirim apla ya özledim seniiay melikeyi unuttum melikem bence emzirme olayı bitene kadar boyatma saçlarını tatlım. bi kere boyatmadan bişi olmza ama daha boyatma derim...
melikeeee gelmiş hoşgeldinnnn melikeeeeoğluşun nasıl bakalım
yaparım kız da ben daha çok fıkra anlatnayı beceririm hemde o biçim fıkralar
aman bidenemm dikkat et yaa yapma nolurr
öle canım ekmek parasıı kurban olduğum büyükk
sen nasıl oldun quzummm çekiniyorum bea arayamıyorum uyurken flan ararım rahatsız olursun diee
yok aplam yaa normal boya doğal faland eğill(
inşalah bebem bişery olmaz yaa kafama çok pis takıldıı
geçmiş olsun bebem ya bi bırakmadı yakanı pis hastalık
oh maşşah aplamm hep iyi ol inşalahh
tamm beni unuttun dicektim kii yazmışsınn uyy yirim apla ya özledim senii
yok aplamm ya bi boyattım bi daha boyatmam emzirme bitene kadarr
aplamm quzularını öppp kocamann fıztığıda yunuz çokö püyoo
hoşbuldumm quzummmm
kociş markete gitmişti size bakım diidm ama ben işleri yapıp girene kadar geldii şimdii
çok öptümm siziii
hayırlı akşamlarr
geçen akşam anlatıklarına çok gülüdüm
geçen akşam anlatıklarına çok gülüdüm
istersen bi daha yazarım tatlım.....biraz o moda gireyim yazarım yine
DEMETTOOOOOOOOOOOM neber kız sesin çıkmıor bana
çok iyi olur elifcim yaaaaaa
aman bidenemm dikkat et yaa yapma nolurr
öle canım ekmek parasıı kurban olduğum büyükk
sen nasıl oldun quzummm çekiniyorum bea arayamıyorum uyurken flan ararım rahatsız olursun diee
yok aplam yaa normal boya doğal faland eğill(
inşalah bebem bişery olmaz yaa kafama çok pis takıldıı
geçmiş olsun bebem ya bi bırakmadı yakanı pis hastalık
oh maşşah aplamm hep iyi ol inşalahh
tamm beni unuttun dicektim kii yazmışsınn uyy yirim apla ya özledim senii
yok aplamm ya bi boyattım bi daha boyatmam emzirme bitene kadarr
aplamm quzularını öppp kocamann fıztığıda yunuz çokö püyoo
hoşbuldumm quzummmm
kociş markete gitmişti size bakım diidm ama ben işleri yapıp girene kadar geldii şimdii
çok öptümm siziii
hayırlı akşamlarr
yazıyom yaaaa kuzum yaaaaaaa benim sesim herkese çıkarrrrrr
hiç msn ye de gelmiyon yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?