Sınıfta öğretmen sormuş: "Dalda üç kuş var, birini vurdum kaç tane kalır?". Çocuk cevaplamış: "Hiç kalmaz öğretmenim.". "Olur mu oğlum" demiş öğretmen, "2 tane kalır.". "Olmaz öğretmenim" demiş çocuk, "Siz birini vurunca diğerleri aptal değil ya sesten ...ürküp kaçarlar...". Öğretmen şaşırmış ve "Aferin oğlum, cevabın yanlış ama tarzını beğendim." demiş. Sonra çocuk, "Öğretmenim, ben de size bir şey sormak istiyorum; Karşıdan üç tane bayan geliyor, üçü de dondurma yiyor, ama biri yalayarak, biri ısırarak, diğeri de emerek yiyor dondurmayı. Sizce bunlardan hangisi evlidir?. Öğretmen kızmış ama cevap veremedi dedirtmemek için belli etmemiş, "Emerek yiyen evlidir" demiş. Çocuk, "Olur mu öğretmenim ne alakası var, parmağında yüzük olan evlidir ama tarzınızı beğendim." demiş.
hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum
Arabin biri türk kizina asik olmus, sonra turk arkadasina onunla evlenmek için ne yapmasi gerektigini sormus;
Türk arkadasi araba :
-"Öncelikle kendine entarinin altindan giymek için bir kilot diktir, sonrada kizi gidip ailesinden iste" demis, Arap kendine bes metrelik kumas almis, iki metresiyle kilot diktirmis, üç metresinide evde birakmis ve kizi istemeye gitmis.
Arabin heyecandan çisi gelmis ve tuvalete gitmis, kilodu tuvalette unutmus, disari çikip koltuga bacaklarini açarak yayilmis.Kiz kahveleri tutarken
-"Aman tanrim!" deyip elindekileri düsürmüs.
Arap gülerek cevap vermis :
-"Çok mu begendin üç metreside evde."
Arabin biri türk kizina asik olmus, sonra turk arkadasina onunla evlenmek için ne yapmasi gerektigini sormus;
Türk arkadasi araba :
-"Öncelikle kendine entarinin altindan giymek için bir kilot diktir, sonrada kizi gidip ailesinden iste" demis, Arap kendine bes metrelik kumas almis, iki metresiyle kilot diktirmis, üç metresinide evde birakmis ve kizi istemeye gitmis.
Arabin heyecandan çisi gelmis ve tuvalete gitmis, kilodu tuvalette unutmus, disari çikip koltuga bacaklarini açarak yayilmis.Kiz kahveleri tutarken
-"Aman tanrim!" deyip elindekileri düsürmüs.
Arap gülerek cevap vermis :
-"Çok mu begendin üç metreside evde."
demetcim yemek yaptınmı bugünne pişiridin bakalım
demetcim yemek yaptınmı bugünne pişiridin bakalım
demet bugünde yakar bu yemekleri bu sefer bnm yüzümden olur ama
bir gun bir kisi balkondan bakiyormus. 2.ci katta yasayan kadin hamile imis.
o da balkona cikmis. asagida olan erkek asagdan yukari bakmis kadinin organının tuylerini gormus ve kadina : -"komsu! senin oglun olcak..."
kadin sormus nerden biliyorsun.
Adam : -"BIYIKLARI-GORUNUYOR ha-ha-ha"
cnm eşim 6.30 gibi çıkcakmış işten bende 6.30 gibi başlıycam yapmaya tavuk soteyle pilav yapıcam yani pc yi ney kapttıktan sora başlıycam yoksa yakıyom hep yemeklerimiiii
demet bugünde yakar bu yemekleri bu sefer bnm yüzümden olur ama
bu gün tedbirliymiş bişiycik olmas
afiyet olsun balımm bende hani ocakta yemeğin varsa hatırlatayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?