Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar bnm canım o kadar çok zeytinyağlı yaprak sarması istiyorki valla halim olsaydı çıkıp dışarı kermez var ordan alıp gelecektim offf

ah cnm yaaaaaaaaaaa waalla burdan olsaydın keşkemmm kendi ellerimleeeee sana sarma yapardımm beeeeeee
kız kocişe de de getirsin gelirkeneeeeee

ah cnm yaaaaaaaaaaa waalla burdan olsaydın keşkemmm kendi ellerimleeeee sana sarma yapardımm beeeeeee
kız kocişe de de getirsin gelirkeneeeeee

ay cnm şimdi ona sölesem annesine söler o da yapana kadar yarını bulur ben şuanda hemen istiorum ay napsamki bi desem de getirse mi .....aslında bnm ewimde de var ama sarılacak komşularıma versem yaparlar da off tembelleştim

kızlar bnm canım o kadar çok zeytinyağlı yaprak sarması istiyorki valla halim olsaydı çıkıp dışarı kermez var ordan alıp gelecektim offf

ayyy yakın olsan da ben sarsam birlikte yesek canım
demet haklı koçişinden iste alıp gelir o hemen onlar bu günler için var canım

canım sen de kermesten al getir hemen de o zaman getirir kermesin yerini biliyosa

kız ozamana kadar hevesin geçer bence kocişe telefon aç bidenem çok istedi cnm gelirken geitrirmisin hayatım deeee

kızlar çıkıorum ben çok acıktım mutfağa dalayım........sarmayıda kocama söledim alıp gelcek.yaşasıııııııınnnnnnnn

hmmm bende öbür türlü yatmak anladım hatta şaşırmıştımda o hatunlar pek yapmazdı öyle muhabbetler nasıl olmuşki diyeehiç sorma nevom aklımıalamıyorumki oralardan bana yok dedidr dediği gün sarıldım herifime hemde sımsıkııı hiçbırakmayacakmışım gibi sarıldım herif dizlerinin üstüne kaçtı yeterrrdiye zaten sarılışta o sarılış oldu bi daha tık mık yooohhh loj.işi olmadı ağustos eylülde inşallah toki loj.çıkıyoruz orasıda kesin gibi olmazsa ev bulup çıkıcam daha küçük ve kömür kaloriferli eve

15.haftamııı çok uzun değilmi aman hayırlısı olsun rabbim sağlıklı hayırlı nasip etsinde geç öğreniriz ne yapalım
geçmiş olsun canımm enüştemin ve senin canınız sağ olsunda bi dahaki ay boş geçmez allahın izniyle her saat başı anladın ya
kızlarrrr size müjde vermeyi çok isterdim ama maalesefffff:2::2::2::2:
canım hayırlısı olsun üzülme zaten tedaviye başlamayı düşünüyodun yanlış hatırlamıyosam inşallah herşey dilediğin gibi hayırlısıyla olur

aman bidenemm dikkat et yaa yapma nolurr
öle canım ekmek parasıı kurban olduğum büyükk
rsen nasıl oldun quzummm çekiniyorum bea arayamıyorum uyurken flan ararım rahatsız olursun diee
r

daha iyiyim çok şükür melikem şekerim çekinme sen bebitom ne zaman istersen çaldırıver tosunuda öpüver bi göremedim oğlan askere gidecek nerdeyse

kızlar yarın yokum anneme gidicem akşam geç olmazsa dönüşümüz görüşürüz

herkeze hayırlı cumalarrrrr kızlar ben bugünn birinciyimmeşime kahvaltı hazırladım sabah sabah gömlek ütüledim bi giriyim dedim yatmıcam bugün mübarek cuma günü hepinizin ne dileği var en kısa zamanda kabul olsun inşallahh

Günaydın hayırlı cumalar kızlar
bebekdls canım adet olmuşsun dondurulmuşlarla tedavin başlıyo hayırlı olsun canım yumuoşların tutunsun annesine
herkesler iyimi canlarım öperim ve çıkarım vıııııınnnnnnnnnnnn

günaydınnnnnnnnnnnnnn HAYIRLI CUMALARRRRRRRRRR rabbim dualarımızı kabul ettsinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…