kızlar bnm canım o kadar çok zeytinyağlı yaprak sarması istiyorki valla halim olsaydı çıkıp dışarı kermez var ordan alıp gelecektim offf
ah cnm yaaaaaaaaaaa waalla burdan olsaydın keşkemmm kendi ellerimleeeee sana sarma yapardımm beeeeeee
kız kocişe de de getirsin gelirkeneeeeee
kızlar bnm canım o kadar çok zeytinyağlı yaprak sarması istiyorki valla halim olsaydı çıkıp dışarı kermez var ordan alıp gelecektim offf
ay cnm şimdi ona sölesem annesine söler o da yapana kadar yarını bulur ben şuanda hemen istiorum ay napsamki bi desem de getirse mi .....aslında bnm ewimde de var ama sarılacak komşularıma versem yaparlar da off tembelleştim
ay cnm şimdi ona sölesem annesine söler o da yapana kadar yarını bulur ben şuanda hemen istiorum ay napsamki bi desem de getirse mi .....aslında bnm ewimde de var ama sarılacak komşularıma versem yaparlar da off tembelleştim
pişşşşşştttt kızlar nörüyonuzzzzz
kızlar çıkıorum ben çok acıktım mutfağa dalayım........sarmayıda kocama söledim alıp gelcek.yaşasıııııııınnnnnnnn
hmmm bende öbür türlü yatmak anladım hatta şaşırmıştımda o hatunlar pek yapmazdı öyle muhabbetler nasıl olmuşki diyeeilahiiii tuğba gülmekten yazamıyorum vallakız yatmak dediğim yatak istirahati hani zor geçen hamileler yatıyoya yani yatakta Allah iyiliğini versin...senin arkadaşlar da demişler ki zor geçerse yatarız napalım ben de diyom ki zor geçmecek yatmaya hazırlanmayın kötü fikirleri geri gönderin ulen senin aklın da nerelerde yav
hem de kocan değil mi niye kızayım Allahım yaaaa hamilenin riski yoksa kocasına sarılabilir bence bi sakıncası yoookkkk
inşallah lojmanı beğenirsiniz
evet kivi kayısı kuru incir hem bebişe hem kabızlığa faydalı ama dikkat et ishal olma o da iyi değil güçsüz bırakır...lojman işi hayırlısıysa olur inşallah ...eminim senin bebişin cicileri çok daha güzel olur ...ben cinsiyeti 15. haftada öğrendim
inşallah canım allah sizlerede bu hazırlıkları nasip etsin
dervşin fikri neyse zikri odur tubişte öyle
geçmiş olsun canımm enüştemin ve senin canınız sağ olsunda bi dahaki ay boş geçmez allahın izniyle her saat başı anladın yabu arada bana kızmayın ama kökü kullanıyorum da bizde iş yok bacılarrrr:122::122::122::122::122:kocişim günlerdir böbrek ağrısı çekiyorbu hafta taşı kırdırcam diyodu ama işleri açıldı iyice nasıl olacak bilmiyorum
benimde işime geliyor acı olayından dolayı ben hala dohtora gidemedim patroniçe bugünde gelmedi çok hastaaaa napacam bilmiyorummmm haftaya belki yada cumartesi felan gidebirim
bide beim ateşim hala 35 lerde dereceyi değiştirttim dün arızalı diye meğersem arıza bendeymiş gene 35 lerde ben yumutlamıyormuyum acaba :26::26::26::26::26:
canım hayırlısı olsun üzülme zaten tedaviye başlamayı düşünüyodun yanlış hatırlamıyosam inşallah herşey dilediğin gibi hayırlısıyla olurkızlarrrr size müjde vermeyi çok isterdim ama maalesefffff:2::2::2::2:
aman bidenemm dikkat et yaa yapma nolurr
öle canım ekmek parasıı kurban olduğum büyükk
rsen nasıl oldun quzummm çekiniyorum bea arayamıyorum uyurken flan ararım rahatsız olursun diee
r
günaydın hayırlı cumalarrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?