hayırlı cumalrrrrrrrrrrrrr rabbim hepimizin göbüşünü kucağını hayatını doldursun inşşşşşşşşşşşşşşşş
aminnnnnnnn canım hepimizinnnnnnnnn
duru beni görmüyor birazcık çıkmam lazım yetercim görüşürüz
hayırlı sabahlar
HAYIRLI CUMALAR
RABBİM dularınızı kabul etsin .....
sabah yazıları okudum unutmuşum kim sormuştu yumurtlama günleri ile ilgili birde ovulasyon testleri var hamilelik testi gibi eczanelerde var kızlar
sabah yazıları okudum unutmuşum kim sormuştu yumurtlama günleri ile ilgili birde ovulasyon testleri var hamilelik testi gibi eczanelerde var kızlar
ben bugün rüyamda nurcanla ipek ablamı gördüm hayır olsun inşaallahhhhh
çok sağol
ben bugün rüyamda nurcanla ipek ablamı gördüm hayır olsun inşaallahhhhh
ipek geldi gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar ben çok kötü öksürük oldum 2 haftadır devam ediyoooo bu öksürük dün daha çok devam etti ve şimdi yok ama boğazım çok yanıyo yaaa neden kiiii acabaaaa gece uyuyamadımmmm öksürükten eşimede kızıp durdum kıvışlayıp durmaaa zaten öksürüyorum dedim ama eşim bana hiç tahmin edemeyeceğiniz kadar kızdıııııama gerçekten dayanamadım öksürüğe bide o kıvışlayıp durdu beni çileden çıkardııııııı
kıvışlamak neki asiiiiiiiiiiiiii
geçmiş olsunnnnnn
kızlar ben çok kötü öksürük oldum 2 haftadır devam ediyoooo bu öksürük dün daha çok devam etti ve şimdi yok ama boğazım çok yanıyo yaaa neden kiiii acabaaaa gece uyuyamadımmmm öksürükten eşimede kızıp durdum kıvışlayıp durmaaa zaten öksürüyorum dedim ama eşim bana hiç tahmin edemeyeceğiniz kadar kızdıııııama gerçekten dayanamadım öksürüğe bide o kıvışlayıp durdu beni çileden çıkardııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?