Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ev işiniz için üzüldüm tubiş inşallh gönlüne göre istediğin gibi çözülür... cinsiyet 12. haftada söyleyen bir çok doktor var ama yanılma payı çok fazla 12.haftada öğrenenlerin çoğunun 16. 20. haftada değişmişti 16 haftadan sonra çıkıntı kızsa düzleştiği için daha doğru oluyo

günaydın hayırlı cumalar ...asi geçmiş olsun ...kamer yumrtalama sorununu önce kadın doğumda baktırabilirsin gerekli testleri yapar ultrasonda bakar eğer sorun varsa yönledirir bana öyle yapmıştı ...duru elif yeter ve şu anda topikte olan diğerleri sizlerede selam

kıvışlamak ne????????????????????

anam senin herifte kızacağına alıp bi doktora götürse yaaaaaaaaaaaaaaaaa

allah allah benmi anlatamıyorum yaaaaaaa kıvışlamağın ne demek olduğunu cidden bilmiyomusunuz yaaaaaaaa
kıvışlamak yani yatağın içinde bi oyana döndü bi buyana döndü beni dellendirdi diyorum inşallaahhh anlatabilmişimdirrrrr

kızlar ben fazla kalamıcam eşimin beyannamesini yapmak için nete girdim sizede baktım
işlerim çok dışarıyada çıkmam lazım pc karşısında boşuna sırtımı ağrıtmayım uğrarım tekrar

Son düzenleme:

gidicemmmmmmmm tohtora herşeyi sorarım gitmişken hatta bugün zor gözüküyor ama gidebilirsem yumurtlama günlerim olduğunu hatırlatarak konntrol ettiririm
araştırma hastanesine gidersem ücretsiz özele gidersem hem muayne ücreti hemde birsürü tahlil isticekler

özele yarın gidebilirm araştırmaya pazartesi günü pazartesine kadar yumurtalar kalırmı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr karar veremedimm ne yapsaammmmmmmmm

ben en iyisi söyle yapıyım özele bugün gitmeye çalışıyım olmazsa yarın sabahtannn
tahlillerimide raştırma hastanesinde yaptırıyım özelde detaylı muayene daha güzel yapıyolar devlet araştırma hastanesinde 5 dk en fazla patalojide de arkadaşım çalışıyor oda bana yardımcı olur tahlilller çabık olurrrrrr
evet evet ben aynen böyle yapıyım hatta arayıp eşime söyleyim durunnnnn

efferin sanaaaaaaaa

ben çıktım kızlarr biraz mustfa karataş hocama bakıyım biraz da uzanıyım ıhlamurumu içtim inşaallahh iyi gelir görüşmek üzereeeeee

evettttt hallettim ama bugün 3:30 a kadar gidebilirsem araya sıkışyıracaklar yarın 23 nisan dolyısıyla çalışmıyolarmış ben bugün gitmeliyim bir şekildeeeeeeeeeeeeeeeee 22 lira sgk lılara
çok iyi bir doktor ayrıca bir çok dalda başarılı alp çeliker

Son düzenleme:

canım çok iyi yaptın randevu almakla hayırlısı baklım
kolay gelsin işleirnde

canım çok iyi yaptın randevu almakla hayırlısı baklım
kolay gelsin işleirnde

almadım ki daha duru aradım sordum sadece benim patronlar gelebilirler sealacam inşallahhhhhhh

kızlar hoşgeldiniz yeni gelen arkadaşlarımmmmmmmmmm melike guzu ve sevoyu gördüm aşadaaaaa

günaydın hayırlı cumalarrr herkese umarım herkes iyidir okumaya fırsatım yok hemen çıkıcam bende ipek gibi beyannamelerle uğraşıyorum

kamercik sonunda randevunu almışsın aman bi şekilde izin al git ihmal etme derim

asi geçmiş olsunn öksürük gripten falan mı yoksa sinizütte varsa oda yapar kuru öksürük ve geçmeyen öksürük

kızlar bende eşimle kavgalıyımm tamda yumurtlama zamanıma denk geldi çarşamba perşembe boş geçirdim hatta bugün bile düşünmüyorum amaa biyandan da okadar uğraşıyom tedavi için kavgadan dolayı bir ayım geçti geçicek ama inadımm iştee geri adım atmak istemiyom hem ona mükafat gibi de kendimi sunmak istemiyomm çok sinirliyimm çokkk

güle güleeeee cnmmm ateş almayamı geldinnn hemen gidiyonnn bi yandan paşan bi yandan kocişşş bize hiç vakit vermiyon yaaa özlüyom wallaaa
ay datlımm gene iyi geliyo0mm wallaa işimi yapmayıp buraya geldiğim oluyo şimdi olduğu gibii:))
datlım hakkınızda hayırlısı olsunn quzum inşalahh hayırlı bi ev bulursunuzz
maşallah datlımm dikkat et kendine apla mapla dimemm haa
tımam datlımm
öperim teyzesii aa gönderim fotosunu maille quuzm sen isteee
ben bugün rüyamda nurcanla ipek ablamı gördüm hayır olsun inşaallahhhhh
hayır olsun kıs nasıl gördünn
geçmiş olsuyn quzuu dikkat et kendinee
kolay gelsin datlımm
aplam inşallah güsel haberler verirsinn

slm şekerlerr hayırlı cumalarrrrr

kıslarr şimcikte ayetel kürsiye seyhan apla ve demet için başlayalımm
olar mıı
seyhan aplaa tedavidee asii kök içiyo uzun zamnadır okunmadıı
diğer haftada kamer apla ya falan okuruz nasıll
okumak isteyen özellere seyhan aplaya ve demettoya msj atsınn

hoşgeldin canım, düzelir aranız olur böyle kavgalar evde hep oluyor maalesef

ayyy sevom tam zamanını bulmuşunuz kavga için sizde yani bugünü bari boş geçirme canım barışmaya bak sen kendin için değil zavallı yumurtacıklar içinnnnnnnn onların suçu neee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…