hmmm bende öbür türlü yatmak anladım hatta şaşırmıştımda o hatunlar pek yapmazdı öyle muhabbetler nasıl olmuşki diyeehiç sorma nevom aklımıalamıyorumki oralardan bana yok dedidr dediği gün sarıldım herifime hemde sımsıkııı hiçbırakmayacakmışım gibi sarıldım herif dizlerinin üstüne kaçtı yeterrrdiye zaten sarılışta o sarılış oldu bi daha tık mık yooohhh loj.işi olmadı ağustos eylülde inşallah toki loj.çıkıyoruz orasıda kesin gibi olmazsa ev bulup çıkıcam daha küçük ve kömür kaloriferli eve
15.haftamııı çok uzun değilmi aman hayırlısı olsun rabbim sağlıklı hayırlı nasip etsinde geç öğreniriz ne yapalım
cnm yani yatağın içinde kıvış kıvış hiç durmadı demek istiyorummmm yani bende toz kaldırıyosun kıvışlayıp durma dedim oda toz nerdeki hiç saçmalamya başladın diyye bana kızdııııııııııı
kıvışlamak ne????????????????????
anam senin herifte kızacağına alıp bi doktora götürse yaaaaaaaaaaaaaaaaa
neyse geçmiş olsun
ev işiniz için üzüldüm tubiş inşallh gönlüne göre istediğin gibi çözülür... cinsiyet 12. haftada söyleyen bir çok doktor var ama yanılma payı çok fazla 12.haftada öğrenenlerin çoğunun 16. 20. haftada değişmişti 16 haftadan sonra çıkıntı kızsa düzleştiği için daha doğru oluyo
günaydın hayırlı cumalar ...asi geçmiş olsun ...kamer yumrtalama sorununu önce kadın doğumda baktırabilirsin gerekli testleri yapar ultrasonda bakar eğer sorun varsa yönledirir bana öyle yapmıştı ...duru elif yeter ve şu anda topikte olan diğerleri sizlerede selam
kızlar ben fazla kalamıcam eşimin beyannamesini yapmak nete girdim sizede baktım
işlerim çok dışarıda çıkmam lazım pc karşısında boşuna sırtımı ağrıtmayım uğrarım tekrar
kızlar ben fazla kalamıcam eşimin beyannamesini yapmak için nete girdim sizede baktım
işlerim çok dışarıyada çıkmam lazım pc karşısında boşuna sırtımı ağrıtmayım uğrarım tekrar
ben en iyisi söyle yapıyım özele bugün gitmeye çalışıyım olmazsa yarın sabahtannn
tahlillerimide raştırma hastanesinde yaptırıyım özelde detaylı muayene daha güzel yapıyolar devlet araştırma hastanesinde 5 dk en fazla patalojide de arkadaşım çalışıyor oda bana yardımcı olur tahlilller çabık olurrrrrr
evet evet ben aynen böyle yapıyım hatta arayıp eşime söyleyim durunnnnn
evettttt hallettim ama bugün 3:30 a kadar gidebilirsem araya sıkışyıracaklar yarın 23 nisan dolyısıyla çalışmıyolarmış ben bugün gitmeliyim bir şekildeeeeeeeeeeeeeeeee 22 lira sgk lılara
çok iyi bir doktor ayrıca bir çok dalda başarılı alp çeliker
canım çok iyi yaptın randevu almakla hayırlısı baklım
kolay gelsin işleirnde
ay datlımm gene iyi geliyo0mm wallaa işimi yapmayıp buraya geldiğim oluyo şimdi olduğu gibii:))güle güleeeee cnmmm ateş almayamı geldinnn hemen gidiyonnn bi yandan paşan bi yandan kocişşş bize hiç vakit vermiyon yaaa özlüyom wallaaa
datlım hakkınızda hayırlısı olsunn quzum inşalahh hayırlı bi ev bulursunuzzhmmm bende öbür türlü yatmak anladım hatta şaşırmıştımda o hatunlar pek yapmazdı öyle muhabbetler nasıl olmuşki diyeehiç sorma nevom aklımıalamıyorumki oralardan bana yok dedidr dediği gün sarıldım herifime hemde sımsıkııı hiçbırakmayacakmışım gibi sarıldım herif dizlerinin üstüne kaçtı yeterrrdiye zaten sarılışta o sarılış oldu bi daha tık mık yooohhh loj.işi olmadı ağustos eylülde inşallah toki loj.çıkıyoruz orasıda kesin gibi olmazsa ev bulup çıkıcam daha küçük ve kömür kaloriferli eve
15.haftamııı çok uzun değilmi aman hayırlısı olsun rabbim sağlıklı hayırlı nasip etsinde geç öğreniriz ne yapalım
geçmiş olsun canımm enüştemin ve senin canınız sağ olsunda bi dahaki ay boş geçmez allahın izniyle her saat başı anladın ya
canım hayırlısı olsun üzülme zaten tedaviye başlamayı düşünüyodun yanlış hatırlamıyosam inşallah herşey dilediğin gibi hayırlısıyla olur
daha iyiyim çok şükür melikem şekerim çekinme sen bebitom ne zaman istersen çaldırıvertosunuda öpüver bi göremedim oğlan askere gidecek nerdeyse
hayır olsun kıs nasıl gördünnben bugün rüyamda nurcanla ipek ablamı gördüm hayır olsun inşaallahhhhh
geçmiş olsuyn quzuu dikkat et kendineekızlar ben çok kötü öksürük oldum 2 haftadır devam ediyoooo bu öksürük dün daha çok devam etti ve şimdi yok ama boğazım çok yanıyo yaaa neden kiiii acabaaaa gece uyuyamadımmmm öksürükten eşimede kızıp durdum kıvışlayıp durmaaa zaten öksürüyorum dedim ama eşim bana hiç tahmin edemeyeceğiniz kadar kızdıııııama gerçekten dayanamadım öksürüğe bide o kıvışlayıp durdu beni çileden çıkardııııııı
kolay gelsin datlımmkızlar ben fazla kalamıcam eşimin beyannamesini yapmak için nete girdim sizede baktım
işlerim çok dışarıyada çıkmam lazım pc karşısında boşuna sırtımı ağrıtmayım uğrarım tekrar
aplam inşallah güsel haberler verirsinnben en iyisi söyle yapıyım özele bugün gitmeye çalışıyım olmazsa yarın sabahtannn
tahlillerimide raştırma hastanesinde yaptırıyım özelde detaylı muayene daha güzel yapıyolar devlet araştırma hastanesinde 5 dk en fazla patalojide de arkadaşım çalışıyor oda bana yardımcı olur tahlilller çabık olurrrrrr
evet evet ben aynen böyle yapıyım hatta arayıp eşime söyleyim durunnnnn
günaydın hayırlı cumalarrr herkese umarım herkes iyidir okumaya fırsatım yok hemen çıkıcam bende ipek gibi beyannamelerle uğraşıyorum
kamercik sonunda randevunu almışsın aman bi şekilde izin al git ihmal etme derim
asi geçmiş olsunn öksürük gripten falan mı yoksa sinizütte varsa oda yapar kuru öksürük ve geçmeyen öksürük
kızlar bende eşimle kavgalıyımmtamda yumurtlama zamanıma denk geldi çarşamba perşembe boş geçirdim hatta bugün bile düşünmüyorum amaa biyandan da okadar uğraşıyom tedavi için kavgadan dolayı bir ayım geçti geçicek ama inadımm iştee geri adım atmak istemiyom hem ona mükafat gibi de kendimi sunmak istemiyomm çok sinirliyimm çokkk
günaydın hayırlı cumalarrr herkese umarım herkes iyidir okumaya fırsatım yok hemen çıkıcam bende ipek gibi beyannamelerle uğraşıyorum
kamercik sonunda randevunu almışsın aman bi şekilde izin al git ihmal etme derim
asi geçmiş olsunn öksürük gripten falan mı yoksa sinizütte varsa oda yapar kuru öksürük ve geçmeyen öksürük
kızlar bende eşimle kavgalıyımmtamda yumurtlama zamanıma denk geldi çarşamba perşembe boş geçirdim hatta bugün bile düşünmüyorum amaa biyandan da okadar uğraşıyom tedavi için kavgadan dolayı bir ayım geçti geçicek ama inadımm iştee geri adım atmak istemiyom hem ona mükafat gibi de kendimi sunmak istemiyomm çok sinirliyimm çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?